The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...




Ας βάλουμε λίγο μυαλό στις Γυναίκες...
Δευτέρα 19/10/2009


Διαβάζοντας αυτό το θέμα θα καταλάβετε πως έχει διαφορετικό ύφος, κυρίως χιουμοριστικό και αυτό συμβαίνει διότι θα ήταν πράγματα που θα έλεγα πίνοντας ένα καφεδάκι σε μια καφετέρια με φίλους και φίλες. Άρα το σημερινό θέμα είναι υπό μορφή τετ α τετ και δεν έχει επίσημο χαρακτήρα.
Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με ένα κοντινό μου πρόσωπο σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες το καμάκι…
Έχουμε πει και συμφωνήσει πως οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές και οι άντρες οπτικοί. Ας συμφωνήσουμε όμως πως αυτό συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής (!) εκτός από τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα που ξεκινάει το πέσιμο… ΌΛΟΙ οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλλου στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα κοιτάμε την εξωτερική εμφάνιση και ανάλογα με αυτό που θα δούμε, κρίνουμε πως θα αντιδράσουμε… Λογικό δεν ακούγεται? Είναι…
Από αυτό το σημείο ξεκινάει η κατηγοριοποίηση…
Είμαστε σε ένα μπαράκι…
Ας υποθέσουμε ότι ένας άντρας πλησιάζει κάποια αλλά δεν είναι καθόλου στα γούστα της, πόσα δευτερόλεπτα πιστεύετε πως έχει? Κατά μέσο όρο δεν έχει πάνω από δέκα. Από εκεί που είναι μες την ευτυχία και χαρά που διασκεδάζει με τις φίλους της, με την παρουσία του τύπου, το ξινό ύφος σχηματίζεται με ανεξήγητη ευκολία στο πρόσωπο της και σε ακτίνα 15 μέτρων όλοι καταλαβαίνουν ότι έσκασε ο ενοχλητικός που θα φάει χυλόπιτα! Αν δεν απογοητευτεί γιατί έχει ακούσει πως ο επιμένων νικά, τότε στο ενδέκατο δευτερόλεπτο πέφτουν οι γνωστές σε όλους φράσεις :
« Σε ευχαριστώ αλλά έχω βγει για να διασκεδάσω » (αλλά έτυχε εκείνο το βράδυ με κάποιον άλλο να αφήσει την κουβέντα να εξελιχτεί),
« Έχω αγόρι » (κι ας είναι μόνη της τους τελευταίους 6 μήνες) και άλλες.
Ακόμα και αν είναι τόσο στραβόξυλο που συνεχίζει να επιμένει, τότε η φίλη “σωτήρας” καραδοκεί και με αετίσιο βλέμμα σκανάρει τις μικρoκινήσεις του προσώπου της φίλης “θύμα” όπου με το πρώτο κάλεσμα είναι εκεί για να την πάρει για χορό ή να της πει στο αφτί για τα αυριανά ψώνια στον Βερόπουλο, απομονώνοντας έτσι τον κακόμοιρο επίδοξο καμακωτή! Συμπερασματικά λοιπόν και με όλη την σοβαρότητα που απαιτεί αυτή η κατηγορία αντιλαμβανόμαστε πως…
Δεν πα να χτυπάει τον κώλο του κάτω και να είναι ο πιο ενδιαφέρον τύπος που υπάρχει, την χυλόπιτα θα την φάει πάει και τελείωσε!
Ας υποθέσουμε τώρα πως ο τύπος δεν είναι η μετεμψύχωση του Κουασιμόδου ! ΑΥΤΗ είναι η κατηγορία που παίζει ρόλο το λέγειν και ΟΧΙ η πρώτη (κατηγορία)… Σε αυτή την περίπτωση οι άντρες ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί για το καταστροφικό λαθάκι, γιατί το αετίσιο σκανάρισμα πια δεν είναι από την φίλη “Σωτήρα”, που για την ώρα είναι απλά σε εγρήγορση μήπως την χρειαστεί η φίλη “ Κάτσε να δούμε τι θα μας πει ο τύπος ”, αλλά από την δεύτερη που είναι φυσικά πολύ χειρότερο! Η κουβέντα σε αυτή την κατηγορία κυμαίνεται από την μία πλευρά με αγχωμένο ύφος « άντε να δω τι άλλο θα βρω να πω μέχρι να χαλαρώσεις » και από την άλλη με ύφος εκτελεστή να σκέφτεται « άντε καλά τα πας μέχρι τώρα… αλλά σε περιμένω στην γωνία»! Φυσικότατα η γυναίκα σε αυτή την κατηγορία δεν κάνει ερωτήσεις, περιμένει παθητικά να δει πως θα τα πάει ο τύπος! Η γνωριμία έχει πάρει ρόλο σκυταλοδρομίας που αν αποδείξει πως τα λέει καλά, τότε θα δώσει την σκυτάλη στην γυναίκα, κάνοντας του την τιμή να συμμετάσχει ουσιαστικά στην κουβέντα και να κάνουν ανθρώπινο διάλογο! Εδώ λοιπόν βρίσκονται οι πιο “μάγκες” που καταφέρνουν να παρακάμψουν το “δεν είναι τόσο ωραίος” και με τον τρόπο τους καταφέρνουν να ξεπεράσουν το δικαστικό ύφος!!
Θα ήθελα να επισπεύσω την προσοχή σε εσάς τις γυναίκες σε κάτι που κάνετε χωρίς να το έχετε καταλάβει και είναι τραγικό λάθος...
Σας λέει κάτι έξυπνο και σκέφτεστε… « α, έξυπνη ατάκα…ενδιαφέρον »
Σας λέει δεύτερο έξυπνο και σκέφτεστε… « α, κι άλλη έξυπνη ατάκα… πολύ ενδιαφέρον »
Όταν σας πει ένα ακόμα έξυπνο, σταματάει πια να είναι «έξυπνες ατάκες>> και γίνεται « ενδιαφέρον άνθρωπος »…
Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιες είναι οι ερωτήσεις που κάνετε όταν βρεθεί ένας ενδιαφέρον άντρας?
-Πως σε λένε (αν δεν έχει συστηθεί)
-Με τι ασχολείσαι
-Που μένεις
Αν ο άντρας πέσει στην λούμπα να σας κάνει κι εσάς ερωτήσεις αυτού του στυλ, αν παρασυρθεί δηλαδή από το κλασικό στυλ ερωτήσεων σας και συνεχίσει η κουβέντα σε αυτό το επίπεδο, τότε αρχίζει να δείχνει κ αυτός κλασικός, με αποτέλεσμα να ξεφτίζει η πρωτοτυπία του και να αρχίζετε να βαριέστε! Εκεί λοιπόν που ο άλλος προσπαθεί να κρατήσει την κουβέντα σε ενδιαφέρον επίπεδο, τον παρασέρνετε σε μια κλασική συζήτηση που το αποτέλεσμα του θα είναι πως:
« Ξεκίνησε ωραία αλλά μετά μου τα χάλασε »! ( Αν είναι δυνατόν…)
Άρα τι μπορεί να γίνει? Ή θα πρέπει να μην ζητάτε να είναι πρωτότυπος ο άλλος αφού δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε ή θα πρέπει να απαντάει στις κλασικές ερωτήσεις σας και διακριτικά να λέει τα δικά του...
- Μπλα μπα μπλα…
- Ωραία… Πως σε λένε ?
- Μιχάλη, εσένα? μπλα μπλα μπλα… ( ρωτάμε να μην φανούμε αγενείς )
- Πολύ ωραία Μιχάλη... Και με τι ασχολείσαι?
- Μηχανικός, εσύ? Μπλα μπλα μπλα…
- Μμμ και που μένεις?
…αν ξέρατε πόσο κουραστικό είναι θα κατεβαίνατε λίγο από το καλάμι!

Το τέλος είναι πάντα το καλύτερο !!

Ας υποθέσουμε πως σκάει o τύπος και είναι ίδιος με τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο! Όταν σκάσει ένας τέτοιος τύπος δίπλα της όπου πίνει το ποτό της, όχι σχέση δεν έχει, όχι δεν είναι εκεί για διασκέδαση μόνο, αλλά η φίλη "σωτήρας" παίρνει δρόμο αφήνοντας χώρο στον πρίγκιπα να νιώσει πιο άνετα, η τούφα του μαλλιού της που πειράζει από την αγωνίας της έχει λαδώσει πια και το δικαστικό ύφος έχει μεταλλαχτεί σε χαμογελαστό και φιλόξενο, που σε σχέση με τον τύπο που θα έτρωγε χυλόπιτα πριν, αυτό είναι φανερό τώρα σε ακτίνα 15 μέτρων! Γελάει με κάθε βλακεία που μοιάζει με αστείο και οι ανοχές της σε λαθάκια είναι πολύ μεγαλύτερες, κάνοντας τον τύπο αυτής της κατηγορίας να πρέπει να κάνει προσπάθεια για να μην πάρει τηλέφωνο. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή από το ενδιαφέρον και φυσικά δεν χρειάζεται να προσπαθεί ο πρίγκιπας να κρατάει την κουβέντα, αφού όλα ρέουν φυσικά και το μόνο που υπάρχει στον μυαλό της είναι το Happy End!
Αν τελικά δεν υπάρξει το Happy End, τότε μόνο ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ φταίει...

...ο τύπος ήταν πολύ βλήμα και μάλιστα σε ανυπόφορο βαθμό!



Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Υποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

18 σχόλια:

  1. Θα προσπαθήσω να μιλήσω για τους άντρες την επόμενη εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mmmmmmm diaskedasa diavazontas to arketa......epeses mesa se kapoia....alla Giorgo den einai ola thema ximeias???????afto fainetai nomizo apo tin arxi......den exei sxesi toso poli an eisai o kouasimodos i o prigipas me to aspro alogo......gia mena dio pragmata paizoun rolo sto na erthoun dio anthropoi konta........i ximeia ....kai to sosto timing.......perimeno me agonia na do ti tha grapseis gia tous antres,,,,,,filia na eisai kala....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giorgo diavazontas ton titlo tou keimenou sou 'as valoume ligo myalo stis gynaikes' ilikrina den harika kai para poly... skeftika allo ena keimeno pou tha ehei na pei ta heirotera gia tis gynaikes... Diavazontas to omos mporo na po oti gelasa me tin kardia mou kai NAI... den eheis pesei exo. Kalos h' kakos ta pragmata einai akrivos opos ta grafeis.
    An mou epitrepeis omos tha ithela na prostheso oti mporei stin arhi mias gnorimias na sas pername apo skanarisma, an omos katafereis na peraseis to testaki mas tote eheis oloi mas tin prosohi. Sto heri sou einai na tin kratiseis kai gia panta an einai afto pou theleis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι? δεν θα υπάρξει λιθοβολισμός δηλαδή?? Εγώ το ήξερα οτι είναι σωστά αυτά που λέω αλλά το ξέρατε κ εσείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kala ok, an 8es antipara8esh pes mas na 3ekinhsoume!!:PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tha symfwnhsw me ola osa les...!!! :) Egine kai ayto loipon... xaxxaxa...;) H alhtheia einai pws oles kapws etsi leitourgoume... ligo ws poly... apla... yparxoume kai aytes pou eimaste ligo perissotero egkefalikes kai isws to "serviroume" perissotero eygenika... h ousia den allazei safws!! Overall, symfwnw me ola... :) Mmmmm... sto thema me tous andres mh me ksexasete.... thelw na dw polyyyyy ti tha grapseis, George!!! Sygxarhthria gia to blog sou... Kathws einai h prwth mou fora... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτό το θέμα της επόμενης δευτέρας το περιμένει πολύς κόσμος... Σε ευχαριστώ πολύ Stavroula, καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Arxika.otan mas plhsiasei kapoios me tis pio ilithies atakes den ftaime pou epistrateuoume th filh swthra!!!Deuteron an mas plhsiasei kapoios kai milhsei fusiologika 8a koubentiasoume mazi tou...den eimaste toso karies.edw prepei na tonisw oti den prepei na bazoume oles tis gunaikes sto idio tsoubali!!!Apo tin allh an autos pou mas plhsiasei einai panemorfos alla felos kai mas koitaei me to ufos "se exw eukola kai den xreiazetai na prospa8hsw na se riksw giati eimai wraios".pes mas paraloges alla den 8a tou katsoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. telika ola kala... bravo giorgo epeses pali mesa... kai nai exeis dikio...bla bla bla...
    gelasame me tis ekdoxes enos pesimatos pou aneferes... kai telika den yparxh lithovolismos...

    ...Mexri pou na paw milhsw se kapia apo tis parapanw kopeles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Opws toso swsta milas gia tis gynaikes..allo toso na milhseis k gia tous antres me ton antistoixo titlo..;))) An k eimai sigourh gi'auto!!

    Nomizw pws to shmantikotero einai o kathenas mas na leitourgei authormita!!!!Etsi deixnei k ton pragmatiko tou eauto..(k auto mporei na ektimithei perissotero..)K oxi na prospathei na vrei atakes gia na entypwsiasei..k na prwtotyphsei..ekei to exei xasei to ''paixnidi''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το έχω ξαναπεί ήδη πως θα προσπαθήσω να το προσεγγίσω όσο μπορώ κ αυτό γιατί δεν το έχω ζήσει.. Θα γράψω όλα όσα έχω αποκομίσει από προσωπικές συζητήσεις μου με το αντίθετο φύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα...Αρκετα επικαιρο και σωστο το θεμα σου Γιωργο.Η αληθεια ειναι οτι θα συμγωνησω με αυτα που γραφεις γιατι σαφως η κουβεντα πρεπει καπως να συνεχιστει απο το να υπαρξει παυση...Καταρχην κανεις δεν σας επιβαλει να γινεστε εξυπνοι με τις ατακες σας,σιγουρα τραβατε το ενδιαφερον αλλα οκ δεν θα σας παρουμε και το κεφαλι αν εσεις μας κανετε καποιες απο τις στανταρ "ερωτησεις μας"... Και απο την αλλη ποιες ειναι οι ερωτησεις που θα πρεπει να σας κανουμε ωστε να μη πεφτετε στη λουμπα και να γινεστε βαρετοι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα Νατάσα.

    είπες «Καταρχην κανεις δεν σας επιβαλει να γινεστε εξυπνοι με τις ατακες σας,σιγουρα τραβατε το ενδιαφερον αλλα οκ δεν θα σας παρουμε και το κεφαλι»

    Επέτρεψε μου να επιμένω πως αυτό που λες ισχύει για την τρίτη περίπτωση και όχι για τις προηγούμενες 2...

    Όσον αφορά το ποιες είναι οι σωστές ερωτήσεις, είναι κάτι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι πολύ θεωρητικό. Θα προσπαθήσω να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ με ένα παράδειγμα.

    Αν υποθέσουμε πως σου πιάνει την κουβέντα περιγράφοντας κάτι σύντομο που του συνέβη την προηγούμενη μέρα και κλείσει με κάποιο αστείο που σε κάνει να γελάσεις, τι περισσότερες φορές θα συμβεί αυτό...:
    χα χα χα χα (γελάμε δηλαδή)
    «και με τι ασχολείσαι?»

    ενώ θα έπρεπε να είναι...:
    χα χα χα χα (γελάμε δηλαδή)
    «και τι έγινε μετά?» ή «σου συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά? πες μου ένα άλλο»

    Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

    Η όλη αίσθηση είναι πως:
    Εντάξει μου την έπεσες καλά.. με τι ασχολείσαι?
    Ενώ θα έπρεπε να συνεχίζεται το αστείο-πέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα διαφωνήσω πειράζει????????????
    Καταρχήν η γυναίκα φαίνεται στο βλέμμα της, όπως κι ο άντρας αντίστοιχα, αν έχει διάθεση για καμάκι ή όχι. Μετά πες μου βρε Γιώργο ποια γυναίκα και ποιος άντρας δεν κρίνει πρώτα από την εξωτερική εμφάνιση;;;; Αυτό κρίνουμε πρώτα απ'όλα διότι αυτό έχουμε για τον άλλον!!! Κι έπειτα τον παρατηρούμε για να δούμε τι μας βγάζει και τι κλικ μας κάνει. Εγώ είμαι υπέρ του αυθορμητισμού, άλλωστε αμέσως φαίνεται αν υπάρχει χημεία ή βαριεστημάρα στην κουβέντα είτε είναι κούκλος ή κούκλα για τα γούστα μας είτε όχι και θα φανεί αν το πράγμα θα προχωρήσει ερωτικά ή όχι. Και πιστεύω αυτό ισχύει και για τα δυο φύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χιουμοριστικες και χαριτωμενες οι υποθετικες εκβασεις, πραγματι!
    Κι εγω αντιπαραθετω: δεν ειναι τραγικο λαθος να "προσπαθει" καποιος (ή και αντιστοιχως καποια) να πει εξυπνες ατακες; Και γιατι πρεπει να "προσπαθει"; Αν εχει τοσο θαρρος, πλησιαζει το ατομο που του τραβηξε τη ματια (γιατι κ οι δυο πλευρες κατα την ανιχνευση ειναι φυσιογνωμιστες)και αν ταιριαξει, ταιριαξε. Αν οχι, παμε παρακατω! (Αναρωτιεμαι: Δεν παιζει πραγματι η περιπτωση να μην ψαχνεται η κοπελα για φιλο και οντως να εχει βγει για να διασκεδασει/πιει/χορεψει;;; Αυτος ειναι ενας λογος που δεν παω μονη μου σινεμα, για καφε, για μπανιο κ.ο.κ.)
    Συμφωνω για τη χημεια, βασικος παραγοντας! Εχει τυχει να μου αρεσει ο "Κουασιμοδος" γιατι ειχε το κατιτις η αυρα του και να με φρικαρει ο "Πριγκηπας" επειδη γυαλιζε το ματι του ολιγον (θα ηταν κομματακι απο τον καθρεφτη του...).
    Δεν υπαρχουν σωστες ερωτησεις/απαντησεις. Τα ιδια λες στον εναν και τα ιδια λες στον αλλον και σιγουρα θα εισπραξεις διαφορετικες αντιδρασεις. Ο νομος των πιθανοτητων...!
    Φιλικα, Ιντερνετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν εχω καταλαβει γιατι παντα πεφτει ο κληρος σε εμας τις γυναικες...Εμεις ειμαστε αυτες που κριτικαρουμε,εμεις ειμαστε αυτες που απορριπτουμε,εμεις ειμαστε αυτες που το παιζουμε ξυνομουρες,περιμενοντας τον πριγκηπα με το ασπρο αλογο..Οκ,οι αντρες ειναι οι απο την φυση τους κυνηγοι,αλλα μεχρι να πλησιασουν μια γυναικα,δεν αναφερεις ολη αυτη την προεργασια που απαιτειται...

    Για παραδειγμα....Μια παρεα απο αντρες,βγαινουν ενα βραδυ, με σκοπο να διασκεδασουν και να γνωρισουν γυναικες...συγκεντρωμενοι λοιπον σε κυκλικη τροχια,πινουν το ποτο τους και παρατηρουν με τον πιο αδιακριτικο τροπο,καθε γυναικειο υποκειμενο που κινειται.Και εδω αρχιζει ο σχολιασμος και η αντρικη κριτικη, που ου μη γεννητο τυχει να εισαι ανω των 60 κιλων,και με δυσκολια 1.50 cm, θα ευχεσαι να ειχε ανοιξει η γη και να σε καταπιει,παρα να βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη στο στοχαστρο μιας αντροπαρεας, που στοχο εχουν να σε γελοιοποιησουν με μοναδικη αφορμη να διασκεδασουν το συγκεκριμενο βραδυ τους.

    Γι'αυτο λοιπον, ολο αυτο το κειμενο περι αντιμετωπισης των γυναικων στο καμακι, εχω να πω πως θα επρεπε να αναφερεται στις γυναικες εκεινες που δεν γνωριζουν απο αρνητικη κριτικη και δεν συνιθιζουν να ακουν στο δρομο αντρικα πικροχολα σχολια,μιας και η εμφανιση τους ειναι ενα οπλο το οποιο εσεις οι ιδιοι αντρες,εχετε φροντισει με τον τροπο σας,να το στρεφεται εναντιον σας...Γιατι ξεχνατε πως το χειροτερο πραγμα με μια ομορφη γυναικα,ειναι αυτη η ομορφη γυναικα καθισμενη στο πιο ψιλο ακρο ενος καλαμιου... Εσεις την ανεβασατε εκει και εσεις της δωσατε τον δικαιωμα να σας κοιταει με υπεροψια απο εκει ψηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να το το πρώτο επίσημο κράξιμο μας... Σε ευχαριστώ πολύ ΑΝΩΝΥΜΕ, Κόντευε να σπάσει ολόκληρη στατιστική που υπάρχει το Blog τόσο καιρό και κάποιος δεν βρέθηκε να μιλήσει σε αυτό το επίπεδο...


    Καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχα ομολογω με διασκεδασε το αρθρο! και εχει βασικα μια δοση αληθειας ομως....υπαρχει και ενα ομως... το να μην σου αρεσει καποιος εμφανισιακα κ να προφασιζεσαι ενα σωρο λογους( πχ. βγηκα για να διασκεδασω, εχω σχεση κ πολλα αλλα) προκειμενου να τον απομακρυνεις δεν θεωρω πως ειναι κακο. στη τελικη ολα θεμα χημειας ειναι και η ομορφια ακομα ειναι υποκειμενικη. κακο ειναι να το κανεις με προσβλητικο τροπο. και θα συμφωνησω με τον/την ανωνυμο απο πανω που δεν θεωρω πως "κραζει" . αυτο που θελει να πει απο οτι καταλαβα εγω τουλαχιστον ειναι πως οι αντρες θα πρεπει να συμβιβαστουν με μια υποτιθεμενη snob συμπεριφορα γυναικας τη στιγμη που η ιδια δικη τους σταση απεναντι της ειναι αυτη που της εχει δωσει το ελευθερο να ειναι ακριβως ετσι υπεροπτικη. οταν οι αντρες δινουν στην εμφανιση τοση σημασια, λογικο κ επομενο ειναι μια γυναικα που την εχει να θεωρησει τον εαυτο της αυτοματα προνομιουχο.αναλογα λοιπον με τον χαρακτηρα της μεταφραζει αυτο το ενδιαφερον σε μια απλη κολακεια για εκεινη η ακομα χειροτερα σε ενδυναμωση του εγω της. και εκει αρχιζει το δυσαρεστο για τους αντρες μερος...
    προσωπικα εχω υπαρξει αρκετα αρνητικη σε ατομα που με εχουν πλησιασει με "υφος" και επιτηδευμενες εξυπνες ατακες. γιατι πολυ απλα δεν τους θεωρω εξυπνους αλλα πολυ καλα διαβασμενους σε μεθοδους προσεγγισης γυναικων. και επειδη αυτες τις μεθοδους τις εχω διαβασει κ εγω δεν εντυπωσιαζομαι καθολου απο τετοιου ειδους προσεγγισεις. προτιμω ο αλλος να ειναι ο εαυτος του και οχι πιστη αντιγραφη βιβλιων. στην τελικη αν καποιος ειναι εξυπνος θα φανει απ το ποσο ετυμολογος ειναι, το μονο που χρειαζεται ειναι να παει τη κουβεντα καπου που να εχει ενδιαφερον, περα απ τις συνηθισμενες ερωτησεις. τωρα το πως θα το κανει αυτο? ιδεα δεν εχω....αυτο υπαγεται στο ρολο του αντρα..ας εχει κ αυτος τις δυσκολιες του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή