The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...




Συζήτηση μεταξύ των μελών...
Τετάρτη 07/10/2009


(Ερώτηση μέλους)




Πως έχουν επηρεάσει οι γυναίκες από το ανατολικό μπλοκ τις σχέσεις των Ελλήνων από τη στιγμή που εισήρθαν στη χώρα μας....?




Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Yποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

25 σχόλια:

  1. Αποφάσισα να συμμετέχω κ εγώ πλέον στα θέματα αυτά της τετάρτης...

    Πιστεύω πως έχουν επηρεάσει κυρίως τους μεσήλικες που εκμεταλλεύονται το γεγονός πως γυναίκες αναλόγου προελεύσεως (αναφέρομαι Γεωγραφικά) είναι περισσότερο δοτικές είτε γιατί έχουν μάθει να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο είτε γιατί έχουν κάποια σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και πιστεύω ότι το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο στην περιφέρεια παρά σε μεγαλες αστικές πόλεις.. Ας μη ξεχνάμε ότι οι άντρες της περιφέρειας εχουν πιο περιορισμένες επιλογές σε επίπεδο σχέσεων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω προσωπική πείρα. Και δυστυχώς δεν είχα να κάνω με μεσήλικα αλλά με 35άρη που του πήρε τα μυαλά μια ρωσίδα μέσα σε 15 μέρες και χωρίσαμε μετά από 10 χρόνια γνωριμίας,5 χρόνια σχέσης δύο μήνες από την πρόταση γάμο,μία μέρα πρίν τον επίσημο αρράβωνα και ένα μήνα πριν το γάμο... Όταν λες δοτικές μάλλον εννοείς στο σεξουαλικό τομέα και όχι στο συναισθηματικό. Διότι καμία γυναίκα δεν είναι περισσότερο δοτική από την ερωτευμένη. Έχοντας λοιπόν αυτή την άσχημη εμπειρία άρχισα να παρατήρω τις γυναίκες του ανατολικόυ μπλοκ περισσότερο. Και ανακάλυψα ότι καμία δε λειτουργεί χωρίς σκοπιμότητα. Αν πιστεύει πως είναι προς όφελός της δεν την νοιάζει ούτε ηλικία, ούτε οικογενειακή κατάσταση, ούτε τίποτα. Ή μάλλον την νοιάζει κάτι.. το πόσο γεμάτο είναι το πορτοφόλι του άλλου. Και αν το δείτε και έσεις όλες αυτές οι γυναίκες όταν τυλίξουν το άλλον κάνουν και ένα παιδί, μόνο ένα για να εξασφαλίσουν τα περουσιακά τους δικαιώματα. Και κακά τα ψέματα αν μία γυναίκα βάλει στο μάτι ένα αρσενικό, θα κάνει τα πάντα μεχρί να το αποκτήσει, πόσο μάλλον μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει έτσι. Και όταν προέρχονται από χώρες που τους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το σώμα τους για να κερδίζουν δεν το έχουν σε τίποτα σε αντιθεση με τις περισσότερες Ελληνίδες που μεγαλώνουν με διαφορετικές αξίες και ιδανικά. Και να κλείσω λέγοντας ότι αυτές οι γυναίκες καλά κανού στην τελική, το κακό είναι ότι οι περισσότεροι άντρες είναι αφελείς που πίστευουν πως όλα αυτά τα κάνουν γιατί τους ερωτεύονται!!! Και δυστυχώς μια γυναίκα που δεν νιώθει μπορεί να παίξει το παιχνίδι αυτό καλύτερα από κάποια που αγαπάει γιατί μπορεί να σκεφτεί και να λειτουργήσει πονηρά και όχι συναισθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν λέω ότι είναι περισσότερο δοτικές δεν αναφέρομαι μόνο στο σεξουαλικό αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον άντρα μέσα στην σχέση.

    Μπορεί να σκίζονται για να τον ικανοποιούν σε απόλυτο βαθμό έχοντας περιποιημένα τα ρούχα του, έχοντας πάντα ένα πιάτο φαΐ, να μην λένε ποτέ όχι στις επιθυμίες του και γενικώς να είναι αυτό που λέμε "χωρίς προσωπικότητα", ότι θέλει ο άλλος. Αυτό είτε το κάνουν σκόπιμα είτε όχι είναι κάτι που πάντα κάποιους "πασάδες" θα τους ελκύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό δεν το δέχομαι με τίποτα. Δεν ύπαρχει καμία που να είναι χωρίς πρωσοπικότητα. Και να το θέσω και διαφορετικά. Ας μας έχουν και έμας οι άντρες στο σπίτι και να μας τα ακουμπάνει κάθε μέρα και όχι να μας θέλουν με "εισόδημα" γιατί αλλιώς δεν τα βγάζει πέρα το ζευγάρι και ξέρεις για πότε γινόμαστε και εμείς "χωρίς προσωπικότητα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πως το παίζουν χωρίς, εννοείται πως ΕΙΝΑΙ χωρίς όμως αυτό που λες δεν νομίζω πως ισχύει, δηλαδή π.χ καμία σύγχρονη Ελληνίδα δεν θα δεχόταν να έχει τον άλλο να την πληρώνει για να του κάνει την δουλάρα... Οι σύγχρονες Ελληνίδες θα το δεχόντουσαν για να κάνουν την βιτρίνα και να έχουν και μια δουλάρα για το σπίτι!

    Κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτό που λες λοιπόν καταλήσουμε άλλου. Πως είται έτσι είται αλλιώς το παιχνίδι το έχουν κερδίσει αυτές, δηλαδή πρέπει ή να είσαι δουλάρα ή να τρως συνειδητά το κέρατο. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που μπορεί οι άντρες να τσιλιμπούρδιζαν αλλά οι γυναίκα τους δεν έπερνε χαμπάρι και την είχαν πάντα κορώνα στο κεφάλι τους και δεν χαλούσαν το σπίτι τους. Όποτε δεν είναι καθόλου άξιο απορίας που οι περισσότερες Ελληνίδες είναι μόνες τους και το ανατολικό μλοκ διαπρέπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλές εποχές?? !!!!! Κορωνα στο κεφαλι τους? Δεν είναι ετσι.. Δηλαδη εσυ θα προτιμουσες να τσιλιμπουρδιζε ο αντρας σου και να ησουν η κορωνα του κεφαλιου του? (για ανωνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα αυτό που λέω ήταν ότι δεν το έκαναν φανερά ώστε να το ξέρεις. Ενώ τώρα σου τη φέρνουν και μέσα στο σπίτι! Όχι νομίζω Γωγώ με παρεξήγησες. Σαφώς και δεν προτιμώ να τσιλιμπουρδίζει και θα θέλω να βρω το άντρα που θα με λατρεύει και θα έχει μάτια μόνο για μένα και θα με αγαπάει όσο και εγώ, για αυτό και χώρισα και είμαι μόνη μου. Άλλα τώρα πια δεν παίζουμε με ίσους όρους. Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο άλλες Ελληνίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά πιστεύω πως το μοναδικό σημείο που υπερτερούν είναι πως δεν λένε ποτέ όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαφώς και έχεις δίκιο george. Αλλά αυτό γίνεται μόνο μέχρι να κάνουν τη δουλεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορεί αυτή η δουλειά να κρατάει για πάντα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sorry, αλλα δεν το βλέπω έτσι.. εγω προσωπικά στην ευρεση συντροφου ποτε δεν σκεφτηκα οτι πρεπει να αντιμετωπισω τις ''αλλες'' γυναικες και να τις συναγωνιστω.. και επειδη σπουδασα στην ιταλια σε πληροφορω οτι οι ιταλοι αντρες ηθελαν πολυ τις ελληνιδες και οι ιταλιδες τους έλληνες.. ειναι θεμα τυχης, χημειας και συναισθημάτων όχι προέλευσης.. θεωρω πως πληγωθηκες πολύ από αυτο που συνεβη.. το κατανοω και εγω στην θεση σου ετσι θα ενιωθα.. ολοι μας..σκεψου ομως οτι αυτη η απογοητευση σου εσωσε την ζωη σου.. διοτι ο τυπος θα στην εκανε ουτως η αλλως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και εχω κ μια ερωτηση: ποιου ειδους αντρες κανουν σχεση με γυναικες του ανατολικου μπλοκ.. ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εγώ σπούδασα στο εξωτερικό και επίσης μέχρι να μου συμβεί αυτό ποτέ δεν σκεφτόμουν έτσι. Μετά όμως ναι. Και ξέρω ότι η τύχη, η χημεία κτλ έχουν μεγάλη σημασία και πως παντού υπάρχουν και καλοί και κακοί όμως λέω στο γενικό σύνολο σε ένα λαό τι συμβαίνει. Και αυτά που λέω τα παρατήρησα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέτα που τελείωσε η δική μου ιστορία. Τώρα το ότι πληγώθηκα σαφώς και ισχυεί μόνο που δεν ήταν τόσο ότι έγινε ότι έγινε άλλα ότι μέσα από αυτή την ιστορία γκρεμίστηκαν τα ιδανικά και οι αξίες στη ζωή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ θεωρείς πως πλέον απειλείσαι τόσο πολύ που αγχώνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πλέον θεωρώ πως οι δυναμικές γυναίκες δεν έχουν καμία τύχη. Δεν αγχώνομαι απλά είμαι ρεαλίστρια γνωρίζοντας ότι ύπαρχει μέγαλη πιθανότητα να παραμείνω μόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κανένας δυναμικός άντρας δεν θέλει μια άβουλη γυναίκα... να το θυμάσαι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα το θυμάμαι Γιώργο. Κάπου εδώ θα σας αφήσω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα. Πέρασα πολύ όμορφα με τη συζητησή μας σήμερα το βράδυ παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και έτσι για να ξέρουμε πως πρέπει να είναι οι γυναίκες για να αντιμετωπίσουν τις άλλες από το ανατολικό μπλοκ....


    Ανέβασα ένα βίντεο στην μαύρη (πάντα) μεριά του blog με τίτλο: Αφιερωμένο στο θέμα της Τετάρτης 07/10/2009

    Υ.Γ : Χιουμοριστική διάθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά βρε θηρίο που το θυμήθυκες??? Γελάω ακόμα, επίσης όμως λέει πολλές αλήθειες και μου θύμισε γιατί προτιμώ να είμαι μόνη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σκεφτόμουνα όση ώρα κάναμε την κουβέντα αλλά δεν ήθελα να το ανεβάσω γιατί θα την υποβάθμιζα... στο τέλος όμως έτσι για να κλείσουμε χιουμοριστικά κόλλαγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EISTE GIA POLLA GELIA.. :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τώρα αυτό αν δεν είχε το χαμόγελο θα ήταν ειρωνικό... Ας σε ευχαριστήσω παίρνοντας την θετική πλευρά της απάντησης σου Ανώνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή