The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...




Ας βάλουμε λίγο μυαλό στους Άντρες…
Δευτέρα 26/10/2009

Θα χρησιμοποιήσω τον ίδιο τρόπο γραφής με τον αντίστοιχο του θέματος για τις γυναίκες και θα ήθελα να αναφέρω με σαφήνεια πως μιλάω με αγάπη!
Στόχος είναι να αφυπνίσω λίγο τα πνεύματα…

Ξεκινάω με ένα μεγάλο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίζεις:
Δεν έχεις γκόμενα…, έχεις σκεφτεί πως για να βγάλεις γκόμενα θα πρέπει να βγεις από το σπίτι??? Ξέρω πως οι τσόντες σε έχουν μπερδέψει λίγο και κοιτάζοντας τα κενά εισερχόμενα μηνύματα σου στο Facebook, περιμένεις να χτυπήσει την πόρτα σου η σέξι σοφιστικέ 22 χρονη Λολίτα που θα πουλάει τάπερ και ρωτώντας σε αν θέλεις να αγοράσεις κάτι, με ένα θετικό νεύμα σου θα πέσει στα γόνατα… όμως… πίστεψε με, είναι πιθανότερο η γιαγιά σου να είχε ρόδες και να ήταν πατίνι, όπως είναι και το ανάλογο αστείο του δημοτικού, παρά να συμβεί αυτό!

Αφού ξεκαθαρίσαμε πως πρέπει να βγεις, θα πρέπει να δούμε τώρα που θα πας και που δεν θα πας:
Σίγουρα το γήπεδο δεν είναι αποδοτικό, μιας και ανάμεσα σε 10οο άντρες που θα βρίσκεται μια γυναίκα, δεν θα έχεις πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας, πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως πιθανότατα την έχει πάει εκεί ο γκόμενος! Μην με ρωτήσεις τώρα αν υπάρχει περίπτωση να πάει γυναικοπαρέα στο γήπεδο, γιατί θα την θεωρήσω ρητορική ερώτηση!!!
Τα προποτζίδικα είναι κάτι που θα πρέπει να απορρίψεις. Ξέρω ότι είναι ευκαιρία για σένα αφού πας μέχρι εκεί για το στοίχημα, αλλά για κακή σου τύχη τα “ΜΩΡΑ” όπως λέμε τις γυναίκες στην γλώσσα μας, δεν είναι “κολλημένα με την μπάλα” και αν είσαι τόσο τυχερός ώστε να δεις εκεί κάποια, σίγουρα θα είναι κάποια που έχει χάσει τον ρόλο της στην σχέση της με τον γκόμενο της και έχει πάει να του καταθέσει το δελτίο!
Ξέρω ότι γουστάρεις να κάνεις καμάκι από το αμάξι σου, όμως στατιστικές έρευνες από επιστήμονες εξαιρετικά μεγάλου βεληνεκούς που διήρκεσαν 10 χρόνια σε άντρες ηλικίας 15 με 65, έδειξαν ότι δεν πήδηξε κανείς από κόρνα!!!! Μπορεί να έχεις βάλει κόρνα μπάσα, τρέντυ, που να κάνει ασθενοφόρο, το περιπολικό ή την πάπια, όμως είναι πολύ καλύτερο το “Που πας μανάρι μου” παρά η κόρνα! Όχι όχι, δεν σου είπα μόλις τώρα να λες το “Που πας μανάρι μου” γιατί αυτό το έλεγε ο παππούς μας και το ξέρουν πια, δεν πιάνει!!! Η αλήθεια είναι πως πρέπει να ξεχάσεις τελείως το αμάξι σου σαν ιδέα γνωριμίας, ακόμα και αν πιστεύεις πως θα πετύχεις στην δεξιά λωρίδα της εθνικής την γυναίκα με το μίνι που θα έχει χαλάσει η μηχανή του αυτοκινήτου της και φτιάχνοντας του το πρόβλημα, θα καταλήξεις να σε ευχαριστεί για τον κόπο σου σε δημόσιο σεξ... Ξέρω πως θα μπορούσε, αλλά πάμε σε κάτι πιο πιθανό!!
Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στο μετρό, στις καφετέριες, στα μπαράκια, σε γενικές συνεστιάσεις του κύκλου σου κ.α.

Τώρα που ξέρεις που θα δώσεις προσοχή, ας ασχοληθούμε με το τι πρέπει να κάνεις και τι δεν πρέπει:
Ας υποθέσουμε πως είσαι σε ένα μπαρ, που είναι ένα καλό σημείο γνωριμιών και βλέπεις "το μωράκι" εδώ και μισή ώρα!! Πρέπει να καταλάβεις πως πρέπει σταματήσεις να κοιτάς και να πας! Όση ώρα και να κοιτάς δεν θα έρθει εκείνη! Σε ενημερώνω πως δεν έχει τύχει πολλές φορές να βγάλει κάποιος γκόμενα από το σκαμπό του, άρα λοιπόν είναι δική σου υποχρέωση να πας στο δικό της, γιατί την μέρα που σε βάφτισαν δεν ονομάστηκες Αλέξανδρος όπως πίστευες πριν, αλλά κυνηγός! Σκέψου λοιπόν πως κοιτάς ήδη μισή ώρα, γι' αυτό μην περιμένεις να περάσει άλλη μισή, είναι μαθηματικά βέβαιο πως όσο περισσότερο την κοιτάς… τόσο πιο πολύ απομακρύνεις τις πιθανότητες να πραγματοποιήσεις την γνωριμία σου μαζί της!
Ξέρω ότι σε απασχολεί το τι θα πεις, αλλά ας το πάμε με ένα βηματάκι την φορά, δεν χρειάζεται να κάνεις σενάριο επιστημονικής φαντασίας που σου φαντάζει δύσκολο, πες απλά ένα “ γεια, είμαι ο Αλέξανδρος” και αν θέλει… θα το συνεχίσει εκείνη. Αποκτώντας εμπειρία θα καταφέρεις να γίνεις πιο δημιουργικός και πρωτότυπος, άρα και πιο αποτελεσματικός.
Στην περίπτωση που δεν έχεις πρόβλημα του τι θα πεις, σε παρακαλώ… μην έχεις το στυλ “είσαι η επόμενη μου γκόμενα αλλά δεν το ξέρεις ακόμα” γιατί θα αναρωτιέσαι στο επόμενο λεπτό και πριν ακόμα πεις 5 λέξεις, γιατί σε κοιτούσε σαν το τελευταίο σκουπίδι που δεν έστειλε καν για ανακύκλωση! Τόση αδιαφορία!
Μπορεί να έχεις πάει εκεί με τους φίλους σου που χορεύεις, αγκαλιάζεις και άλλα τέτοια φιλικά αλλά ρε συ…, ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ την άλλη! Μπορεί να νομίζεις πως ένα διακριτικό αγγιγματάκι στην μεσούλα της είναι αθώο… όμως την στιγμή που θα το κάνεις το μόνο που σκέφτεται είναι το πως θα σε στείλει! Δεν σε ακούει τι λες… απλά σε στέλνει!
Θυμήσου πως δεν πρέπει να είσαι χάχας!!! Σε όλες αρέσει το χιούμορ αλλά μην το συγχέεις με το να γελάς εσύ με τα αστεία σου. Πρέπει να γελάσει εκείνη με αυτά που λες και αυτός είναι ο βασικός σου στόχος. Αν βέβαια νιώθεις πως δεν μπορείς να λες αστεία… τότε μην τα κάνεις καθόλου γιατί προτιμούμε το ανύπαρκτο αστείο, σε σχέση με το κακό αστείο!
Κάτι τελευταίο… θέλω να έχεις την αίσθηση του χρόνου και τόπου! Εκεί έχεις πάει για να διασκεδάσεις, άρα προφανώς κι εκείνη! Μην της γίνεσαι φόρτωμα, το τελευταίο που σκέφτεται πριν πάει εκεί, είναι να περάσει όλο της το βράδυ μαζί σου και να γράφει τους υπόλοιπους της παρέας της! Δεν φταίει εκείνη μετά αν δεν είναι φιλική μαζί σου, ενώ ο προηγούμενος από εσένα την έπρηζε και είχε κάτσει μπάστακας!

Πρέπει τώρα να καταλάβεις τα εξής:
Κάθε χυλόπιτα που τρως δεν είναι το τέλος του κόσμου! Δεν άρεσες σε εκείνη αλλά υπάρχει κάποια εκεί γύρω που θα της αρέσεις. Ξαναπροσπάθησε.
Έχε λίγο στο νου σου πως το καμάκι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης, δεν φταις πάντα εσύ για μια απόρριψη. Μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να περιμένει κάποιον, μπορεί να διασκεδάζει μόνο και να μην θέλει γκομενιλίκια, μπορεί στην τελική να θέλει να πονέσει για τον χωρισμό της, δεν φταις εσύ γι’ αυτό, αν σου δείξει ότι δεν γουστάρει, φύγε, θα έχει του λόγους της που το κάνει και μην το παίρνεις απαραίτητα προσωπικά!

Φυσικότατα υπάρχουν πολλά περισσότερα αλλά έχω φιλτράρει τι θα αναφέρω, γιατί αλλιώς δεν θα έγραφα άρθρο αλλά βιβλίο.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά παράπονα των γυναικών και αν θέλεις μια δική μου προσωπική συμβουλή…

Άκουγε τες…



Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Yποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

32 σχόλια:

  1. Ίσως υπάρξει και δεύτερο μέρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπον,πολυ μου αρεσε το αρθρο σου,αποψε,ανυπομονω και για το δευτερο μερος,αν υπαρξει..

    Υ.γ. κοριτσια,ισως τελικα,να πρεπει να παμε και εμεις γυναικοπαρεα στα γηπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hi George kai loiph parea!!! :))

    Exw na dilwsw pros tous antres kai oti afora thn proseggish sta bar: Kateveite apo ta skampo!!! Miliste stis gynaikes, emeis sas perimenoume kai den exoume oles stylaki snob, yparxoun polles pou perimenoun ena eugeniko flirt! Ksekiniste me to onoma sas, keraste ena sfinaki, kai an den katsei ok! De xathike o kosmos!! Afto pou vlepw otan vgainw einai mono na koitazomaste me tis wres kai meta na feugoume opws phgame! Loipon, afta ta liga xwris epikritikh diathesh, aplws flertarete, miliste!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ακουγε τες" !!!!
    Μενω σε αυτο γιατι ειναι η συμβουλη που περιλαμβανεται σε πολλα εγχειριδια συμπεριφορας της αρχης του αιωνα, συμβουλη που απευθυνοταν σε γυναικες προκειμενου να κινησουν το ενδιαφερον των αντρων. "ακουστε τους" !!!
    Χαμογελαω που το βλεπω τωρα εδω σαν συμβουλη σε αντρες, αλλα ειναι μια εξαιρετικη συμβουλη για 2 λογους. Ο πρωτος ειναι οτι ετσι δηλωνεις το ενδιαφερον σου με εμπρακτο τροπο και αποφευγεις τις "παγιδες" και τα "λαθακια". Ο δευτερος γιατι σου δινεται η ευκαιρια να καταλαβεις απο οτι θα ακουσεις, αν η πρωτη εντυπωση που εχεις ταιριαζει με το περιεχομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Γιώργο.. Ωραία τα έγραψες.. Καλό θα ήταν κάποιοι άντρες να έχουν λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση οταν φλερτάρουν τις γυναίκες.. Και κάποιοι άλλοι λιγότερο θράσος.. Βέβαια το στύλ του φλέρτ εξαρτάται και από τον στόχο.. εννοώντας για ποιό λόγο θέλουν να φλερτάρουν.. για γνωριμία, για να περάσει η ώρα ή και η νύχτα..
    Όπως κ να έχει, ο άντρας πρέπει είναι ο κυνηγός.. Αρκετες γυναίκες έχουν αρχίσει το κυνηγί, έχουν κλέψει τον ρόλο των αντρών.. Κακώς.. Άντρες πάρτε τον ρόλο σας πίσω.. Είναι δικός σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμη.. φοβερή ιδέα με την γυναικοπαρεα στο γήπεδο.. πότε θες να το κανονισουμε? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ που δεν πηγαίνω στο γήπεδο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ola kala auta pou les alla h aporia m einai h ekshs:Esu ta efarmozeis kai petyxainoun pada?

    Kaneis anthrwpos den einai idios kai oloi exoun diaforetiko tropo adimetwpishs..Kapoia gynaika borei na einai arketa dropalh kai me to na gelas estw k apo neyrikothta h apo anxos isws thn kaneis na niwsei pio aneta me apotelesma na anoixtei pio grhgora.Epishs to na kaneis mia gafa kata lathos einai kati polu fusiko kai dinei ena prwto erethisma estw k mesa apo auth th praksh sto na proxwrhsei h optikh epikoinwnia se dialogo!To xioumor kai o aythormitismos einai ayta pou kanoun mai gunaika na niwthei omorfa.

    Symfwnw en merei me to part tou 'anyparktou h kakou asteiou' alla kai pali eksartatai poion exeis apenadi sou!Epishs den einai apoluto pws tha th gnwriseis sto bar h mono se sygekrimena merh kai den einai kalo na apokleieis kanena apo auta!Sto ghpedo borei na erwteyteis kapoia pou douleuei ekei, sto propotzidiko epishs sto dromo borei -oso klise k an akoustei- na pesei h allh panw sou kathws viazetai na paei sth douleia.Emena mou sunevh mia fora sto periptero!To eixa shkwsei olo kai ksexasa ta tsigara mou kai enan nearos etrexe apo pisw mou na me prolavei!To thema den einai omws na psaxneis maniwdws gia na breis to allo sou miso,sigoura yparxei kapou, arkei na exeis thn tyxh na to gnwriseis kai ta matia sou orthanoixta gia na to deis!

    Oso ap'auta ta 2 tou pappou proteimw thn korna para to pou pas manari mou,giati sth prwth periptwsh apla les pff o kathe ellhnas kornarei kai prin anapsei prassino enw sthn deyterh, re file!to vlepeis to manari pros poia kateythynsh paei kai ama sou aresei boreis na to akolouthiseis,de xreiazetai na to rwthseis kiolas!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεσποινίς mrs Sylar απαντώ στο κομμάτι που μου απευθύνεις τον λόγο....

    στο τέλος του κειμένου λέω...

    Αυτά είναι μερικά από τα πολλά παράπονα των γυναικών και αν θέλεις μια δική μου προσωπική συμβουλή…

    Άκουγε τες…


    Αυτό σημαίνει πως εδώ δεν γράφω τι εφαρμόζω εγώ... αλλά το τι ακούω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρχικα...ναι πηγαινουν γυναικοπαρεες στα γηπεδα.Μην περιμενεις σε ολες τις θυρες να βλεπεις παντου γυναικες,αλλα ειμαστε πολλες!Δευτερον,δεν υπαρχει περιπτωση να ριξετε γκομενα απο το αμαξι.Οτι και να πειτε!Και τελος,ναι εσεις ειστε οι κυνηγοι...Γιατι το ξεχνατε?(βεβαια εδω εχω να προσθεσω πως το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για αυτο το εχουν οι γυναικες,οι οποιες μπερδεψαν εντελως την εννοια του φεμινισμου).Αλλα και παλι,οντως,μια χυλοπιτα δεν εβλαψε ποτε κανεναν!Προσπαθηστε το...Μιληστε!Δεν θα σας πεσει κι ο κωλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερίνα....

    «Αρχικα...ναι πηγαινουν γυναικοπαρεες στα γηπεδα.Μην περιμενεις σε ολες τις θυρες να βλεπεις παντου γυναικες,αλλα ειμαστε πολλες!»

    ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχεις δικιο...ειναι ασχετο με το θεμα αλλα ισχυει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι δεν το είπα από αυτή την άποψη!

    Γυναικοπαρέα στο γήπεδο? Δηλαδή οι άλλες κανονίζουν να πάνε στον Κιάμο και εσείς στο Παναθηναικός - Ολυμπιακός ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποσο καιρο εχεις να πας γηπεδο?Οι γυναικες πλεον παρακολουθουν.Και στην τελικη,μπορουμε ευκολα να παμε πρωτα γηπεδο και μετα Κιαμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ γήπεδο και δεν βλέπω γενικώς μπάλα. Όσον αφορά τον συνδυασμό Κιάμος - Γήπεδο

    μου θυμίζει έναν φίλο μου που έτρωγε φακές με ψάρια! Θεός...

    τόσο τέλεια ταιριαστό λοιπόν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσυ ας πουμε δεν εχεις φαει ποτε πατατακια με σοκολατα?Το οτι σου αρεσει κατι δεν χρειαζεται να ειναι απαραιτητα και ταιριαστο!Οπως ακριβως συμβαινει και στις διαπροσωπικες σχεσεις.Το ταιριαστο παντα στο τελος το βαριεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «γηπεδο και μετα Κιαμο»
    «πατατακια με σοκολατα»

    και για κλείσιμο...

    «Το ταιριαστο παντα στο τελος το βαριεσαι!» ?????

    Με έχεις ισοπεδώσει πλήρως όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ειχα τετοια προθεση!Τι εχει το προγραμμα για την αλλη βδομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξέρω ακόμα, κάποιοι μου έχουν ζητήσει να το αναπτύξω κ άλλο, να κάνω και δεύτερο μέρος δηλαδή, αλλά θα δω τι θα κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Pes ta re George kai meta steile merikous pou tous exeis kanei mathima sta meri mas. Ena xeimwna olokliro treis kopeles tous kanane kamaki ta skabo kai ta oi monoi adres pou eixan tharos itan ta tekna. Kai doxa to theo eimaste kai oi treis emfanisimes! Na agiasei to stoma sou kane se parakalw documader sto skai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμη πολύ αγανακτισμένη ακούστηκες...

    Ορίστε εδώ είναι το θέμα... Πεστε τα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα διαφωνήσω με τον τίτλο του κειμένου σου φίλε Γιώργο.
    Αν και αυτά που αναφέρεις σε γενικές γραμμές είναι σωστά, αυτό που συμβαίνει στους άντρες δεν είναι ότι τους λείπει το μυαλό αλλά ότι οι γυναίκες δεν είναι πια αυτές που ήταν.

    Οι γυναίκες άλλαξαν, μπέρδεψαν την ισότητα με την ομοιότητα. Σήμερα οι γυναίκες προσπαθούν να μοιάσουν όσο γίνεται στους άνδρες και οι άνδρες μπερδεμένοι και χαμένοι άρχισαν να πιστεύουν ότι το να μοιάσουν περισσότερο στις γυναίκες είναι η λύση.
    Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο μπορείτε να κάνετε ένα search στο youtube για την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας - Γυναίκες από την Αφροδίτη - Άνδρες από τον Άρη" είναι ότι καλύτερο έχω δει σαν ανάλυση για το τι τελικά συμβαίνει...

    Φιλικά
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. wow!! Μαθηματα flirt ε? Λοιπον, το μονο που εχω να προσθεσω ειναi : be natural!! Κ αυτο ισχυει κ για τα δυο φύλα... Οι ατακες που θυμιζουν ποιηματακια δεν πιανουν σε καμια περίπτωση, ούτε οτιδήποτε άλλο που μοιαζει να εχεις αποστηθίσει ή να έχεις κανει προβα προηγουμενως... Καλυτερα να προσεγγισεις κάποιον/α κ να φανει η απογνωση στο βλεμμα, τύπου "δεν εχω ιδεα τι πρεπει να σου πω" παρα να λες αρλουμπες..μην ανησυχεις, μπορεί ακομα και να το βρει και διασκεδαστικό ή και να κολακευτεί απο την αμηχανία σου... Το χιούμορ παίζει επίσης πολυ σημαντικό ρόλο για να κανεις τον άλλο να αισθανθεί άνετα.. αυτά... well said George!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. bravo stef !!! thats what i was talking about!totally agree!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. George Milakis Σχετικά με τις γυναίκες έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα... Διάβασε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαιρετώ τη παρέα, πρώτη φορά γράφω αν και παρακολουθώ το site αρκετό καιρό τώρα.

    Είναι ένα δύσκολο θέμα, δύσκολο να μη βγεις εκτός θέματος και να αρχίσεις να μιλάς για τη σχέση των δύο φύλων, όσο μένουμε όμως στο θέμα της προσέγγισης του άλλου πρέπει να πω πως δεν συμφωνώ ότι άμα δεν έχω σύντροφο πρέπει να βγω, να ψάξω να βρω.

    Ας πούμε ότι δεν έχω μια σχέση, και βγαίνω να πάω σε ένα μπαράκι με τα φιλαράκια μου, γυναίκες ή/και άντρες, βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει, πρέπει να πάω να της μιλήσω; γιατί; επειδή δεν έχω σχέση υπάρχει κάποιο κενό που πρέπει να γεμίσω; δεν έχω εκείνη τη στιγμή ένα μεγαλύτερο χρέος, στη παρέα με την οποία έχω βγει, να μην τους παρατήσω ή/και να μην τους επιβάλω έναν ξένο στη παρέα;

    Εσείς πόσες φορές θα καλούσατε κάποιον στη παρέα σας αν ξέρατε ότι κάθε φορά που βγαίνετε αυτός σας γράφει και τη πέφτει δεξιά αριστερά όπου βρει.

    Είναι μύθος κατά τη γνώμη μου ότι το πρώτο βήμα το κάνουν πάντα οι άντρες, στη πλειονότητα των σχέσεων που έχω δει και βιώσει, το πρώτο βήμα το έχουν κάνει οι γυναίκες, πάντα διακριτικά σχεδόν αδιόρατα ο άντρας από την άλλη κάνει το δεύτερο αλλά αδιάκριτα και φωναχτά, όλοι συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου, θα πιστέψουν ότι αυτός έκανε το πρώτο βήμα, εύκολο να γίνει αφού άλλωστε αυτός ο ρόλος του.

    Οπότε για τι πράγμα μιλάμε, αν ψάχει κανείς να περάσει τη βραδιά του, βλέπει ποιά του αρέσει, παιρνεί μια βαθιά ανάσα τη πλαησιάζει και συστήνεται, "γειά με λένε Αντρέα" και από εκεί βλέπει πως πάνε τα πράγματα αν της αρέσεις και εσύ όμορφα, το δύσκολο δεν είναι να τη πλησιάσεις να της μιλήσεις το δύσκολο είναι το μετά αλλά εδώ δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς, είναι θέμα εμπειρίας μόνο, όσο αυξάνει ο αριθμός αποτυχιών τόσο μειώνετε η συχνότητα, όταν λειτουργώ έτσι όμως δεν είναι γιατί ψάχνω να αγαπήσω.

    Κατά κανόνα εάν πλησιάσω μια γυναίκα που δεν ξέρω, στο μπαράκι, στη καφετέρια ή ακόμα και στο γήπεδο το κάνω γιατί μου αρέσει εμφανισιακά, μου αρέσει αρκετά ώστε να θεωρήσω ότι το ρίσκο να φάω χυλόπιτα αξίζει το κόπο, και μια και το μόνο που ξέρω για αυτήν είναι αυτό που βλέπω είναι σαφές ότι με ενδιαφέρει, μόνο σεξουαλικά.

    Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρει κάποιος sex αν αυτό μόνο θέλει και δεν είναι κακό να το ψάχνει, είναι πολύ καλό όμως να υπάρχει ειλικρίνεια από την αρχή. Όσο κακό είναι για έναν άνδρα να το παίζει "δύσκολος" ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το sex, τόσο κακό είναι μια γυναίκα να το παίζει "εύκολη" όταν το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι το sex.

    Τελικά η γυναίκα που με τη στάση της πάντα φροντίζει να κρατάει μια απόσταση, και φαίνεται ψηλομύτα, με τον άντρας που σέβεται αυτήν την απόσταση, και φαίνεται να κωλώνει, έχουν κάτι κοινό, δεν ενδιαφέρονται για σχέσεις εφήμερες αβασάνιστες,

    πως θα βρεθούν αυτοί οι δύο;

    δεν μπορείς να ψάχνεις να αγαπήσεις ή να αγαπηθείς, αν ειναι να συμβεί θα συμβεί αν όχι δεν πειράζει, αν δυο άνθρωποι ταιριάζουν τότε κάπως θα γίνει να βρεθούν, άλλοι το ονομάζουν μαγεία άλλοι χημεία, άλλοι τύχη άλλοι πάλι το εχουν ζωγραφίσει ως έρωτα, όλα αυτά δεν έχουν σημασία, σημασία έχει ότι υπάρχει και δουλεύει, αρκεί να είσαι χαλαρός και να μη προσπαθείς να πιέσεις μια κατάσταση μόνο και μόνο γιατί έτσι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανδρέα καλώς ήρθες.

    Δεν θα σχολιάσω τα πάντα στις απόψεις σου, άλλωστε δεν το κάνω ποτέ αυτό, μόνο σε ένα σημείο θα ήθελα να πω κάτι.

    Είπες: επειδή δεν έχω σχέση υπάρχει κάποιο κενό που πρέπει να γεμίσω; δεν έχω εκείνη τη στιγμή ένα μεγαλύτερο χρέος, στη παρέα με την οποία έχω βγει, να μην τους παρατήσω ή/και να μην τους επιβάλω έναν ξένο στη παρέα;


    Προφανέστατα αν θέλεις να πας δεν σε υποχρεώνει κανείς, είναι μόνο για όσους θέλουν.. αυτό που λέμε είναι πως αν θέλεις μια νέα γνωριμία θα πρέπει να γίνει έξω από ο σπίτι σου και πως θα πρέπει να κάνεις εσύ την κίνηση στο ξεκίνημα στης κουβέντας.

    Επαναλαμβάνω, φυσικά αν θέλεις μια νέα γνωριμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σ'ευχαριστώ,

    έχεις δίκιο, έδωσα πολύ έμφαση στον αν κάποιος θέλει ή πρέπει να θέλει, απλά έχω βαρεθεί να ακούω το ίδιο και το ίδιο τροπάρι ότι βγαίνουμε έξω και βέπουμε αντρό-παρέες και γυναικό-παρέες λες και αυτό προσβάλει κάποιον άγραφο κανόνα που το απαγορεύει.

    Τέλος πάντων καταλαβαίνω ότι το γιατι μπορει καποιος να μη θέλει είναι άλλη κουβέντα.

    Και πάλι ευχαριστώ, συγχαρητήρια για το site σου το παρακολουθώ καιρό τώρα και πάντα μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καταρχήν ας πούμε πια ότι οι singles που βγαίνουν έξω δεν βγαίνουν μόνο και μόνο για να βρουν την αδερφή-ψυχή τους έξω. Ως γυναίκα και μάλιστα αθεράπευτη ρομαντική ψυχή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κολλημένη, ναι μου αρέσει να με προσεγγίζει ο άλλος κι όχι εγώ στην πρώτη μου κίνηση και μ' αρέσει πολύ το φλερτ κι όχι να γίνονται όλα επίπεδα και γρήγορα εκτός κι αν μιλάμε πια για σεξ της μιας βραδιάς κι όχι κάτι περισσότερο. Έχω βαρεθεί ν' ακούω ότι οι γυναίκες φταίνε επειδή παίρνουν τα ηνία από τα χέρια των αντρών στα δικά τους κι ότι οι άντρες επιμένουν να κάθονται στα σκαμπό κι απλά να καρφώνουν με το βλέμμα επειδή φοβούνται τον σνομπισμό μας. Το ότι αν θα έρθει κάποιος να μας μιλήσει έξω είναι μύθος. Μύθος δεν είναι ο τρόπος που το κάνει τουλάχιστον σε γυναίκες σαν κι εμένα. Αν έρθεις με ύφος "που πας ρε μανάρι" ε ναι τότε ο άντρας περνά σε αυτό που χαρακτηρίζουμε εμείς decadance... Πέρυσι το καλοκαίρι πήγαινα στην παραλία με τα πόδια από το εξοχικό και σταματά ένα αμάξι μου λέει "πωπω τι μανάρι είσαι συ" και με χούφτωσε κι έφυγε, ε με συγχωρείτε αλλά αυτός όχι μόνο είναι decadance αλλά και μπουρτζόβλαχος, οπότε αν έχετε αυτό το υφάκι και μας μιλάτε με τα μάτια στο στήθος τότε ναι η απόρριψη θα σας έρθει... Σε κάθε άλλη περίπτωση απλά να είστε φυσικοί κι ο καλύτερος τρόπος είναι "καλησπέρα είμαι ο τάδε" και η κουβέντα θα τραβήξει από μόνη της αλλά βρε αγόρια μιλήστε... Θυμάμαι ένα βράδυ μπαίνω στο μετρό και στην επόμενη στάση μπαίνει ένας τύπος με τον οποίον κοιταζόμασταν και πέφταν κρυφά χαμογελάκια μέχρι που κατέβηκα κι αυτός συνέχισε τον δρόμο του. Και τι κατάλαβε... Πάντως το καλύτερο φλερτ μου το έχουν κάνει όταν ένα πρωί ήμουν στο σπίτι της αδερφής μου γιατί θα ερχόντουσαν έναν ξυλουργό κι έπρεπε να λείψει το ζευγάρι. Ο ξυλουργός μου έκανε το πιο ωραίο φλερτ που μου έχουν κάνει ποτέ και το πιο διασκεδαστικό... Αγόρια να σας πω και το άλλο; Αν είδατε μια κοπέλα και σας άρεσε και τι ωραία που θα ήταν να την γνωρίσεις ή να χορέψεις μαζί της αφού βλέπεις ότι ανταποκρίνεται στο βλέμμα σου τι έχετε να χάσετε στο κάτω-κάτω αν πας και συστηθείς; Θα κερδίσεις έστω και μια τυπική γνωριμία... Το θάρρος κι η τόλμη πάντα με την θετική σκέψη πάντα βοηθούν, η δειλία δεν βοήθησε κανέναν απλά να είστε ο εαυτός σας. Κάποτε γνώρισα κάποιον όταν απλά μου ζήτησε να χορέψουμε και δε μείναμε μόνο εκεί... Οι γυναίκες δεν είναι θηρία να σας κατασπαράξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. *γιατί περίμεναν έναν ξυλουργό, να διορθώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ενδιαφέροντα τα όσα γράφεις και όντως οι άντρες σήμερα έχουν χάσει κάτι από την παλαιά τους αίγλη και... κίνηση, αλλά δεν πιστεύω σε πεπατημένες και συνταγές. Η έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων είναι από τα πιο όμορφα δώρα τής φύσης και μόνο εκείνοι οι δύο ξέρουν πώς θα φερθούν και τι θα κάνουν. Πολλοί και πολλές χάνετε το "παιχνίδι" γιατί ακολουθείτε χαζά στερεότυπα που και αυτοί που τα έβγαλαν και τα διαδίδουν, δεν τα τηρούν. Την αγάπη μου και να φροντίζετε να αγαπάτε και να ερωτεύεστε αληθινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή