The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...Πίεση στην σχέση… Φταίει πάντα ο ένας ?
Δευτέρα 17/01/2010Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην σχέση τους, είναι η πίεση που δέχονται από το έτερον ήμισυ…
Η πίεση όμως χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: α) την εξωτερική πίεση και β) την εσωτερική πίεση, εντοπίζοντας τεράστιες διαφορές ανάμεσα τους.
Η εξωτερική πίεση είναι αυτή που κάνει κάποιον να νιώθει δυσφορία, από την συμπεριφορά του άλλου προς αυτόν. Είναι αυτή η κατάσταση όπου ο ένας από τους δύο, είτε από ενδιαφέρον, είτε λόγω χαρακτήρα, κάνει τον άλλον να νιώθει πιεσμένο και φυλακισμένο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που οι άνθρωποι πάνω στον ενθουσιασμό τους προκαλούν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως η πολύ συχνή τηλεφωνική επικοινωνία από κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση παρακολούθησης από αυτό το πρόσωπο, ακόμα και αν είναι απόλυτα ανακριβής ή η πολύ έντονη διάθεση στο να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, απομονώνοντας έτσι τους φίλους/ες του/της, που αυτό φυσικά δημιουργεί μια αίσθηση αποξένωσης. Τέτοιου είδους καταστάσεις είναι πολλές και σίγουρα όλες θυμίζουν στιγμές που έχουμε περάσει στο παρελθόν, αλλά είναι αντιμετωπίσιμες με επικοινωνία. Δεν είπα κάτι καινούριο… είπα κάτι που ξέρουν όλοι οι άνθρωποι σαν έννοια, αλλά λίγοι εφαρμόζουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις με διάλογο και δεχόμενες τες για καιρό, φτάνουν σε ένα ψυχολογικό τέλμα όπου ξεσπάνε χωρίς να είναι πια ικανοί να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις με ηρεμία και ρεαλισμό. Η διαφορετικότητα των χαρακτήρων είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και όταν κάποιος λειτουργεί με τρόπο που δημιουργεί «παρεμβολές», ο παθών οφείλει να ενημερώσει και αντιμετωπίσει ήρεμα και ανθρώπινα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον χαρακτήρα του άλλου. Το πιθανότερο αποτέλεσμα μετά από μια σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος, θα είναι η αναδιοργάνωση της συμπεριφοράς και τέλος… η ψυχική ηρεμία.

Η εσωτερική πίεση είναι αυτή που νιώθει ένας άνθρωπος ξεκινώντας από αυτόν… Ουσιαστικά η συγκεκριμένη κατηγορία πίεσης αφορά ανθρώπους που δεν τα έχουν καλά με τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να λειτουργούν παράλογα, ακόμα και σε ανύπαρκτα φαινόμενα. Δέχονται πίεση από κινήσεις του άλλου, που στο άκουσμα αυτού του γεγονότος ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε μορφασμό απορίας στο πρόσωπο του. Για να γίνει σαφέστατη η συγκεκριμένη πίεση, ας σκεφτούμε κάποιον που δέχεται πίεση με πάνω από 2 τηλεφωνήματα την ημέρα από τον σύντροφο του ή ας σκεφτούμε κάποιον που νιώθει πίεση μετά από 3-4 συναντήσεις την ίδια εβδομάδα με τον σύντροφο του. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως τα παραπάνω παραδείγματα αφορούν πίεση που νιώθουν οι άνθρωποι από «μόνοι» τους… Σε τέτοιες περιπτώσεις ο άνθρωπος που καλείται να αντιμετωπίσει τον κατά φαντασία πιεσμένο, έρχεται στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αντιμετωπίσει τις «δεισιδαιμονίες» του μυαλό του, με τρόπο που ούτε καν γνωρίζει, μιας και οι κατηγορίες περί πίεσης είναι απόλυτα αβάσιμες γι’ αυτόν, άρα και μη αντιμετωπίσιμες! Όσοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν κατά φαντασία πιεσμένο άνθρωπο, μπήκαν σε μία διαδικασία άμυνας και απορίας μαζί, προσπαθώντας να καταλάβουν πιο είναι το σωστότερο σχέδιο δράσης. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σχέδιο δράσης αλλά αυτόματος πιλότος… Ακούς αυτά που σου λέει ο κατά φαντασίαν ασθενής, βάζεις τις συντεταγμένες που σου έδωσε στον αυτόματο πιλότο του μυαλού σου, και αφήνεις να «σε πάει» όσο μπορέσει… Είναι μαθηματικά βέβαιο όμως πως ο αυτόματος θα πρέπει να λήξει κάποια στιγμή και να πάρεις την κατάσταση «στα χέρια σου» , γιατί τα καύσιμα θα τελειώσουν και έτσι θα πρέπει να γίνει αναγκαστική προσγείωση ή κάποιες φορές…. αναγκαστική προσθαλάσσωση. Το δεύτερο έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να είναι μοιραίο.

Η πίεση είτε είναι εξωτερική, είτε εσωτερική βρίσκεται πάντα στις ανθρώπινες σχέσεις και τις επηρεάζει. Υπάρχει όμως ένα πολύ δυνατό κλειδί που μπορεί να απαλύνει λίγο την αρρώστια που λέγεται πίεση, καθώς και πολλές άλλες που ταλανίζουν τις σχέσεις και λέγεται ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Πολύς κόσμος θεωρεί ως ανώτερο αγαθό την χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, όμως εγώ πάντα πίστευα πως από μόνη της είναι απόλυτα κενή. Η χημεία για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να βρίσκει τους ανθρώπους στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα τα χημικά στοιχεία των χαρακτήρων τους, να μπορέσουν να προκαλέσουν τις απαιτούμενες χημικές αντιδράσεις. Πολλοί άνθρωποι που πραγματικά ταίριαζαν δεν μπόρεσαν να στεριώσουν, διότι η χρονική στιγμή που τους ένωσε δεν ήταν η καταλληλότερη γι αυτούς. Θα μπορούσα λοιπόν διακριτικά να ισχυριστώ, πως η χρονική στιγμή μερικές φορές είναι σημαντικότερη και της ίδιας της χημείας, μιας και αν δύο άνθρωποι είχαν μόνο ένα κοινό σημείο επαφής που αυτό είναι κάποια ανάγκη την ίδια χρονική στιγμή -κάτι που φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την χημεία- τότε ίσως μόνο αυτό να ήταν αρκετό στο να τους ενώσει και να τους συντηρήσει...


Θα ήθελα να μου απαντήσετε αν...
Είμαστε πιεστικοί ή μας κάνουν να είμαστε…
Έχετε γνωρίσει έναν κατά φαντασίαν πιεσμένο…
Και αν…
Η χημεία ή η χρονική στιγμή κάνει θαύματα…

τι πιστεύετε?Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Yποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

123 σχόλια:

 1. Πιεση.....εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!!Συνεχως τηλεφωνα...συνεχως συζητησεις για γαμους κ αρραβωνες αλλοτε αμεσα κ αλλοτε εμμεσα....ΟΥΦ!!!!!Κ του λεω συνεχως πως βγαζω σπιριαααααααααααααα......Γκρρρρρ...Δ ΜΠΟΡΩ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δ μπορω να σκεφτω τη ζωη μου ετσι...θα το παω οσο παει!!!Τωρα θα μου πεις:Ετσι ξαφνικα του ηρθε???ΟΧΙ...βλεπει τον περιγυρο του που προχωρανε στα προσωπικα τους κ μαλλον θελει να κανει κ αυτος τα ιδια....ΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ???Ακομα δουλεια δ εχει....ειναι πολυ ανωμαλη η σκεψη του...τι να πω????δ ξερω...ή μαλλον ξερω...ΑΝΤΡΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μισό να μπω με το δεξί..... Καλή Χρονιάαααα!!!!

  Κόλλησα στη φράση "είμαστε πιεστικοί ή μας κάνουν να είμαστε"... Αρχικά το δεύτερο σκέλος είναι δικαιολογία. Δε σε κάνει ο άλλος πιεστικό. Επιλογή σου είναι: Δε μου αρέσει κάτι κι έχω τρεις -τουλάχιστον-επιλογές: Δεν το αναφέρω ελπίζοντας ή ότι θα αλλάξει ή ότι θα το συνηθίσω, ή το αναφέρω ελπίζοντας να αλλάξει, ή κάνω κάτι ελπίζοντας να αλλάξει. "Πίεση"?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. esy t stoxoys exeis?apla pernas kala kai otan vreis kalytero gomeno tha fygeis?giati an ton noiazese k se vlepei to allo tou miso k esy perimeneis kati kalytero k d goustareis kyrile katastash afhse ton na vrei kapoia poy tha exoyn idioys stoxoys giati aftos olo tha se piezei k esy tha xenerwseis entelos k me liga logia xanete tvn xrono sas...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν μπορείται οι ανώνυμοι να βάλετε έστω ένα παρατσούκλι ώστε να σας ξεχωρίζουμε....

  το πως φαίνεται από τα κόκκινα γράμματα του κειμένου...

  Καλή χρονιά σε όλους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. όλα είναι σχετικά στις ανθρώπινες σχέσεις.. αυτό που πιέζει εμενα ίσως να μην πιέζει τον αλλον.. και το αντιθετο.. αυτο που δεν δεχομαι εγω στην σχέση μου, να ειναι εντελως φυσιολογικο για τους φίλους μου.. καταλήγω λοιπόν.. ο όμοιος στον όμοιο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άντε να δω ποιος θα μου απαντήσει στις απορίες μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ισως εχεις κ δικαιο...τον αγαπαω,ειμαστε χρονια μαζι,αλλα ισως τωρα ψαχνω κατι αλλο!!!Απλα μου φαινεται παραλογο να σκεφτεται ετσι ενω δ εχει φτιαξει τη ζωη του!!!βρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. τις απορίες σου θα τις λυσει ο john gottman..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Anwnume katalava... to sex exei ginei teleiws vareto pia kai den uparxei kanena endiaferon...

  Kali xronia se olous... Kalws ir8es giwrgo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. egw pisteuw ftaine panta kai oi duo..eite me piesi eite me adiaforia eite kata fantasia piestikoi/adiaoforoi!!!otan kaneis mia sxesi kalo tha einai apo tin arxi na peis ston allo kapoia vasika pragmata gia na xerei k o allos ti anthrwpos eisai..px egw variemai eukola,auto dn simainei oti dn thelw na milaw pl sto til i na min ton vlepw alla to na me parei 20 fores til xwris na uparxei logos tha me ekneurisei!!!kalo einai kapoia pragmata na ta xekatharizoume apo tin arxi kai otan kati dn mas aresei na to suzitame exarxis k na vriskoume apo koinou luseis...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. το 8εμα ειναι οτι το σεξ ειναι ολο κ καλυτερο Μιχαλη..."Βρου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Βρε βρε τον Μιχάλη, καλώς τον. Σε ευχαριστώ πολύ..

  Αλεξία, καλώς ήρθες στο Blog :)

  Αυτό το ξεκαθάρισμα που είπες, είναι για λίγους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Olo kai kalutero?

  Aaa, se kalo podilati exeis pesei....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Επιτέλους!!!
  Καλή Χρονιά σε όλους!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. αχαχαχαχαχα...ναι-ναι..:)) "Βρου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Καλή χρονιάααααα Ευη! Πες μας καμία εμπειρία σου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Οκ Γιώργο.. Άλλη στιμγή όμως.. τώρα σας καληνυχτίζω όλους παλιοπαρέα.. Καλή συνέχεια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. genika ta xekathara pragmata einai ta kalutera!!!an dn vlepeis kapoion sovara min tou dwseis elpides an ton vlepeis tote prepei na anoixteis k na peis 5 pragmata gia na deis an uparxei mellon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ξεκαθάρισμα τύπου ανταλλαγής εγχειριδίων χρήσης, πρώτη φορά συναντάω!!

  Με συζήτηση δε λύνονται τα πάντα, αλλά τα περισσότερα. Όπως είπε η Γωγώ, αυτό που θεωρώ εγώ πίεση, κάποιος άλλος το βλέπει διαφορετικά. Αν δεν ξέρει ο άλλος όμως σε τι θέση σε φέρνει κάτι που λέει ή κάνει, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι γίνεται πιεστικός.

  Παρακαλώ να σημειωθεί στα πρακτικά ότι δεν ήμουν εγώ που ανέφερα πρώτη απόψε την κακιά λέξη που αρχίζει από "σ"... :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μαρίνα βλέπω όμως οτι μια χαρά το επανέφερες!!!

  Καληνυχτα Γωγώ...

  Αλεξία στην παρέα έχουμε ενα πρόβλημα, μιλάμε πολύ για την απαγορευμένη λέξη σ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Katarxhn kalh xronia George kai se oooolh th parea,kainourgia kai palia…
  Ethixes magalo thema shmera…Ligo poly olio mas exoume vrethei sth thesh tou kata fantasia piesmenou kai sth thesh tou kata fantasia aporhmenou…Arxika h exwterikh piesh einai poly vasikos paragontas pou mporei na odhghsei kai sto telos mia katastashs,.. thewrw omws oti ta oria ta vazoume monoi mas!Safws kai se mia gnwrimia yparxei diaforetikos vatmos elxhs pou o kathenas to ekfrazei diaforetika alla auto exei na kanei kai me th DIAFORETIKOTHTA tou kathenos opws poly swsta etheses…ara emeis kathorizoume kai th syxnothta pou theloume na allhloparemvaloume sth zwh tou allou, kai den milaw gia akrees periptwseis alla gia fysiologikh roh pragmatwn…
  Sth deuterh periptwsh ta pragmata periorizontai omws…Nai, h xhmeia paizei poly shmantiko rolo, alla kai h apoluth xhmeia se lathos timing oxi apla prowrh prothalaswsh mporei na prokalesei alla kai katastrofikh ptwsh stis Alpeis…To swsto kai lathos timing omws orizetai panta apo syndiasmo katastasewn kai otan yparxei mia kalh xhmeia kai kata synepeia swsth epikoinwnia kai apo tis duo pleures ta pragmata mporoun na paroun allh troxia!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλή χρονιά Νατάσα. Κατά φαντασίαν απορημένος ε? Περιέγραψέ μου την σκηνή....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Katarxhn pote na mh th zhseis...giati mono an th viwseis tote tha katalaveis!Paliotera eixa vrethei se auth th thesh...kai thimamai oti katholh th diarkria ths kouventas eniwtha kata fantasian asthenhs...elega re mpas kai ta fantazomai monh mou...mhpws einai ola sto mualo mou...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Χα..θέλεις εμπειρία ε??
  Αυτός ήταν ο λόγος που έληξε κάτι που είχα τελευταία και δεν καταλαβαίνω πραγματικά ποιός βγήκε κερδισμένος!!!
  Δεν πιστεύω πως όταν αγαπάς τον άλλο επιτρέπεται να τον πιέζεις όσο και αν με αυτόν τον τρόπο θέλεις να δείξεις πως τον σκέφτεσαι και τον αγαπάς!!
  και όχι με την συζήτηση και την ¨επικοινωνία¨ δεν λύνονται όλα αγαπητέ Γιώργο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Με την επικοινωνία το μόνο που δεν λύνεται είναι η απόσταση... ΟΟΟΟΟΛΑ τα άλλα κατ εμέ.... λύνονται....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Tha symfwnhsw en merh me thn Euh.Sigoura den epitrepetai na piezeis h na piezesai apo ton allon oti kai an einai auto pou niwtheis h nithei antistoixa..alla opws eipe kai h Gwgw h piesh einai ypokeimenikh gia ton kathena mas...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Kai nai...an yparxei swsth epikoinwnia ta panta lynontai!Marina???Maria???pou eiste?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Με πόνεσες και ξέρεις γιατί!!!
  Αν ήταν Γιώργο γιατί και όταν τον άλλο τον έχουμε κοντά μας καταλήγουμε να τον πιέζουμε ενώ θα μπορέσουμε να τα λύσουμε όλα με την συζήτηση???
  Πιστεύω πως έχουμε καταντήσει να δικαιολογούμε τα πάντα γιατί απλά έχουμε μάθει να λειτουργούμε εγωιστικά!!!
  Τα δικά μας θέλω πάμε να τα περάσουμε στον άλλο γιατί πολύ απλά πιστεύουμε πως έτσι θα μας αποδείξει την αγάπη του για μας!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Για πόσο όμως θα υποχωρούμε στην πίεση του άλλου..στην κατα φαντασία αγάπη που πιστεύει πως μας δείχνει????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Euh,den katalavainw th akrivws piesh ennoeis...kata fantasian agaph pou pisteuei pws mas deixnei?
  To thema einai emeis ti niwthoume oti theloume apo ekeinon...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. kalimera! kali xronia.
  kainouria edw, an kai sas parakolouthw polu kairo...
  egw apla tha ''katathesw'' to oti egina piestiki se mia sxesi otan o syntrofos mou arxise na min mou deixnei to endiaferon pou edeixne stin arxi...san na prospathousa na to swsw...eimai piestiki? me ekane ekeinos? mporei na ftaigame kai oi dyo.
  oso gia ti ximeia...
  ayti tin katalavaineis apo tin arxi an yparxei kai me tin katallili xroniki stigmi kanei thaymata...kai apo moni tis mporei(i ximeia), den to apokleiw ...alla poso tha antexeis na perimeneis to timing???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Oloi mas koubalame mesa mas katastaseis pou exoume zhsei sto parel8on..

  Pisteuw loipon pws poly spoudaio rolo paizei h xronikh stigmh sthn opoia 8a mpei ena atomo sth zwh mas..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Σε μια σχέση όλα θέλουν τον χρόνο τους για να φανούν συμφωνούμε??όταν ο άλλος σε πιέζει για να νιώσεις ή ακόμα και να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις άθελα του σου προκαλεί πίεση!!!αυτό εννοώ Νατάσα!!
  Το σωστό timing παίζει βασικό ρόλο!!!
  Με την πίεση μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορείς να έχεις!
  ...Θέλουμε χρόνο και χώρο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κατερίνα και ανώνυμε. Κι εγώ είμαι πεπισμένος πως η χρονική στιγμή είναι πιο σημαντική, μπορεί να κάνει θαυματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που μπορεί να είναι το άσπρο με το μαύρο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. kalws sas vrika george, eyxaristw.
  eyi symfwnw mazi sou. gia auto kai eimoun egw pou apoxwrisa apo ti sxesi ekeini, otan egina egw piestiki...me to zori den mporeis na niwtheis kai na zitas...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Κατερίνα,καλώς ήρθες!!!!
  πιστεύω πως ναι είναι πιεστικό αυτό που κάνεις!!!!
  ένας άνθρωπος μας αγαπάει για αυτό που είμαστε!!!είναι άσκοπο να τον κάνεις να σου δείξει κάτι που δεν είναι η ώρα..ή σε διάθεση τέτοια ώστε να στο δείξει!!!πιστεύω πως πρέπει στις σχέσεις και να κάνεις υπομονή και υποχωρήσεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Διάβασα το τελευταίο σου σχόλιο αφού έγινε η ανάρτηση του προηγούμενου!!!
  αν πιστεύεις πως αυτό δεν θα άλλαζε και έδωσες ευκαιρίες στην σχέση οκ....όμως επίσης πιστεύω πως σε μια σχέση δεν μένουμε επειδή ο άλλος μας κρατάει με λόγια και υποσχέσεις αλλά επειδή το θέλουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Katerina pisteuw oti ta panta ginontai gia kapoio logo...les oti egines piestikh giati se auto se wthise h adiaforia tou prospathwntas na to swseis... to thema einai omws emathes apo auto!Symfwnw oti h xhmeia einai kati pou fenetai apo thn arxh alla ontws sigoura paizei rolo kai to swsto timing...polles fores exw anarwththei kai egw pote einai to swsto timing gia mia katastash,giati einai kai mia ataka pou voleuei se alles periptwseis...exw katalhxei oti to swsto timing ftiaxnetai...Oloi theloume to xwro mas kai to xrono mas Euh,symfvnoume apolyta!Alla pws mporei o allos na se piesei otan esy den theleis...kai an den theleis giati vriskesai ekei?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Euh..th pathsa san esena me to sxolio...me kalypses!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Νατάσα όταν έδειξα με πολλούς τρόπους πως δεν άντεχα αυτή την πίεση έχασα μαζί και την ευκαιρία να δείξω όσα μέσα μου ωρίμαζαν!!!Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι όταν θέλουν κάτι το απαιτούν και τον θέλουν ΤΩΡΑ!!!!ποιός είναι χαμένος ας ψάξουν να το βρούν.. εγώ ήθελα χρόνο δεν τον πήρα και το αποτέλεσμα είναι να μην βρίσκεται κανείς απο τους δύο εκεί πιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Thn eukairia Euh mou den thn exases mono esy...giati apla esy edeixes h toulaxiston prospathises na th peraseis...Kai poios einai o xamenos arga h grhgora tha fanei...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Kαλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
  Καλή Χρονιά!

  Στο θέμα μας... πιστεύω ακράδαντα ότι η χρονική στιγμή είναι το πιό σημαντικό από όλα!
  Έχει τύχει πάαααρα πολλές φορές να συναντήσω την κατάλληλη γυναίκα...τον άνθρωπο που μου ταιριάζει απόλυτα...το άλλο μου μισό...πείτε το όπως θέλετε!!! Και λίγο αργότερα συνειδητοποιείς ή μαθαίνεις από κοινό γνωστό, ή ακους μια φίλη της να το λέει, ή απο μόνη της πετάει μια από εκείνες τις μαγικές φράσεις που έχουν σαν συμπέρασμα κατι το...καταστροφικό για τα όνειρά σου!!!
  Είτε ότι είναι δεσμευμένη, (...ή ακόμη και παντρεμένη), είτε ότι μόλις έχει χωρίσει, είτε ότι έχει 2 χρόνια που χωρίζει και τα ξαναφτιάχνει με τον ίδιο τύπο που έχει μια...καρμική σχέση, είτε ότι...της αρέσουν οι γυναίκες (ΟΚ....αστειάκι!!!)...γενικώς ΚΑΤΙ που σου δείχνει ότι έπρεπε να την γνωρίσεις, τρεις μήνες/χρόνια νωρίτερα/αργότερα!!!!
  Και πολύ απλά, κάπου εκεί μπαίνει φρένο σε όλα σου τα όνειρα και ότι έχεις φανταστεί ότι ήταν ταίριασμα!!!!
  Γενικώς λοιπόν...θεωρώ ότι το Α και το Ω είναι να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο σε σωστή φάση, δεκτικό, ώστε να συμβαδίσει με την ΤΥΧΟΝ θετική εξέλιξη...Θέλουμε έναν θετικό δέκτη για το ΤΥΧΟΝ ταίριασμα!!! και από εκεί και πέρα να κάνει τη δουλειά της η χημεία, εφόσον υπάρχει!!!

  Εάν ο χρόνος δεν ταιριάζει....όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!!!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Δυστυχώς οι ευκαιρίες είναι απο ελάχιστες έως και μοναδικές στην ζωή μας!!!!
  Με παρηγορεί αυτό που λές..να σαι καλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Καλως σας βρήκα George!....
  Πριν τα Χριστούγεννα που σας εντόπισα, σας έχασα στο τσακ! Δεν μου απάντησε ποτέ κανείς στο τελευταίο θέμα, προφανώς λόγω ημερών!....

  Θα έχουμε πρόβλημα να ξεχωρίζουμε τα ονόματα μας!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Γιώργο..Καλώς ήρθες!!!
  Έχεις δίκιο όσων αφορά τον χρόνο!!!
  αλλά με το θέμα πίεση ποιά είναι η γνώμη σου???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Καλώς σας βρήκα Εύη...

  Η πίεση, είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα της έλλειψης ταιριάσματος!...Οι διαφορές που έχουμε με τον σύντροφό μας, η διαφορετική προσέγγγιση στα θέματα της σχέσης και της καθημερινότητας, σε συνδυασμό με την "επιβεβλημενη" συμφωνία στα πλαίσια μιας σχέσης (...είναι ανάγκη ένα ζευγάρι να παίρνει κοινές αποφάσεις, να κάνουν πράγματα μαζί, να...συμβαδίζουν), όλα αυτά τα εισπράττουμε σαν πίεση!
  Αναγκαστικά ένας από τους δύο θα καταπιέσει τα "θέλω" του, για χάρη αυτής της κοινής πορείας!
  Και εάν είναι πάντα ο ίδιος που υποχωρεί, έρχεται η στιγμή που θα επαναστατήσει, καθώς θα νιώθει πιεσμένος. Φυσικό δεν είναι άλλωστε? Αν δεν πραγματοποιείται ποτέ η δική του επιθυμία?

  Απο εκεί και πέρα, όταν εντοπίσουμε το πρόβλημα και αρχίζουμε να προσπαθούμε την διόρθωση....αρχίζει το χειρότερο και δυσκολότερο κομμάτι της ιστορίας...
  Αρχίζει ένας φαύλος κύκλος, όπου ο πιεσμένος, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα....και ο άλλος δεν καταλαβαίνει...τουλάχιστον όχι πάντα!...και εκεί δημιουργείται ο φαύλος κύκλος, όπου οι δύο άνθρωποι, προσπαθώντας να αποφύγουν την καταπίεση, περπατάνε σχεδόν πάνω σε σπασμένο γυαλί!
  ...το χειρότερο αποτέλεσμα είναι εάν χάσουν κάθε έννοια αυθορμητισμού στη σχέση, προσπαθώντας να γλυτώσουν από την πίεση! Γιατί όταν φοβάσαι ότι καταπιέζεις τον άλλον, κάθε άλλο παρά αυθόρμητος είσαι πιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. "Γιατί όταν φοβάσαι ότι καταπιέζεις τον άλλον, κάθε άλλο παρά αυθόρμητος είσαι πιά!"

  sad but true. Και ο φόβος του να μην καταπιέζεις τον άλλον σε οδηγεί στο τέλος του δρόμου να καταπιέζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

  Καλώς ήρθες Γιώργο.
  Νατάσα εδώ είμαιιιιιι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ακριβώς όπως το λες Νατάσα!....στο τέλος καταπιέζεις τον εαυτό σου!!!
  That's my point!...
  Γι' αυτό μιλάω για φαύλο κύκλο!!!...

  Να υποθέσω ότι τους υπόλοιπους τους πήρε ο ύπνος???!!!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Sorry...Μαρίνα εννοούσα!!!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Όχι, Θανάση.... Κάποιος ακόμα είναι μαζί μας! :Ρ
  Οπότε αφού αυτό το πλοίο μπάζει νερά και γίνεται επικίνδυνο, πέφτεις μέσα στη θάλασσα, κολυμπάς μέχρι την ακτή, ξεκουράζεσαι,στεγνώνεις και περιμένεις να φανεί ένα πιο κατάλληλο για το επόμενο ταξίδι. Ένα πλοίο που θα ταξιδεύεις πιο ελεύθερα...στο κατάστρωμα και όχι στο μηχανοστάσιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΟΚ...θύμισέ μου να απλώσω μπουγάδα στον ήλιο όμως!!!....
  Γιατί το καινούριο ταξίδι δεν χρειάζεται μόνο ξεκούραση, αλλά και στεγνά ρούχα...

  Στο κατάστρωμα πρέπει να φοράμε τα καλά μας...κοινώς να μην κουβαλάμε καμμία από τις τραυματικές εμπειρίες του προηγούμενου ναυαγίου...οι οποίες ίσως θα μας οδηγήσουν σε κατα φαντασίαν...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κατά φαντασίαν!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ναι, πρέπει να ξεκινήσεις με στεγνά ρούχα, γιατί αλλιώς θα κρυώσεις... Και δε σου φταίει ο επόμενος συνεπιβάτης σου να σε γιατροπορεύει σε όλο το ταξίδι. Θα...πιεστεί και σε χρόνο dt θα βουτήξει στη θάλασσα με προορισμό την ακτή :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Soooo....true!!!....:)
  Με αυτή την "αισιόδοξη" νότα λοιπόν, μάλλον θα αφήσω το "καράβι" του blog και θα πάω και εγώ για ύπνο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Να πας! Να πάω κι εγώ!
  Αισιόδοξη είναι η νότα, αν σκεφτείς ότι πάντα μπορείς να ξεκινήσεις ένα καινούριο ταξίδι.
  Καληνύχτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Εγώ πάντως ήμουν ένας απο αυτούς που τον πήρε ο ύπνος....


  Καλημέρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. και εγώ από αυτές που κοιμήθηκαν είμουν...
  καλη μέρα σας, αν και μεσημέρι, καλή εβδομάδα.

  Εύη,
  νομίζω ότι έδωσα ότι μπορούσα τη δεδομένη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να φύγω...αλλά το timing...δεν ήταν σωστό κατά τη δική μου άποψη, αργότερα και δική του όπως είπε.
  Γιώργο,
  ένας από τους δύο να καταπιέσει τα θέλω του? γιατί? γιατί να φτάσει ο ένας στο αμήν και να εκραγεί και να μην είναι από κοινού οι υποχωρήσεις? αν γινόταν αυτό ο ένας από τους δύο μάλλον θα ήταν τελείως άβουλο πλάσμα...όλοι καλώς ή κακώς έχουμε εγωισμό.
  Μαρίνα,
  συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι δυνατόν να είσαι σε μία σχέση που καταπιέζεις ό,τι είσαι, δεν θα είσαι εσύ στο τέλος αλλά είδωλο του συντρόφου σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Κατερίνα,
  Συμφωνώ μαζί σου...όπως τα λες ΠΡΕΠΕΙ να είναι!... Απλά περιγράφω αυτό που συμβαίνει στις περιπτώσεις όπου ο ένας από τους δύο νιώθει πίεση!
  Γι΄ αυτό λεω κιόλας ότι ΑΝ υποχωρεί πάντα ο ίδιος, τότε θα έρθει η στιγμή που θα επαναστατήσει!
  ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να είναι από κοινού όλα!....
  Δυστυχώς όμως, δεν είναι πάντα!...και όταν αυτό δεν το ισορροπήσουμε μεσα στη σχέση, έρχεται η ώρα που ένας από τους δύο, νιώθει
  ασφυκτικά....
  ασφυκτικά.....
  ασφυκτικά....
  ΜΠΟΥΜ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. και η έκρηξη δεν αργεί να γίνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Xronia polla kai kala kai kalh xronia!

  H piesh sth sxesh arxizei sxedon apo thn arxh. Otan o antras prwtoskeftei na plhsiasei mia GYNAIKA (gynaika se sxesh={kata}piesh). Apo thn prwth stigmh o antras piezetai kai agxwnetai, pws tha ths milhsei, ti tha ths pei, pws tha thn katakthsei...an thn ikanopoihsei stis sexoualikes tous sxeseis (mhn anaferthoume sthn algevra t sex gia th gynaika kai tis synarthseis megethous, xronou kai pathous). Etsi, o antras prin kan mpei se sxesh mazi ths, piezetai hdh. Kai an kleistei se auth th sxesh h piesh megalwnei, opote mataia prospathei na xalegrarei gnwrizontas alles gynaikes...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. marilena
  kalispera sas!!!sygxaritiria giwrgo gia to blog sou!
  epsaxna kati sto google kai etuxe na sas brw !!!

  apo oti blepw exete stamatisei th sugkekrimeni koubentoula sas edw kai pollous mhnes par ola auta tha grapsw ki egw to diko muo sxolio!!!!!!!!!

  pisteuw pws uparxoun oi antrwpoi pou piezoun to sunterofo tous giati etsi exoun mathei, xwris o allos na tous exei dwsei dikaiwmata kai
  uparxoun kai oi antrwpoi pou piezoun ton antrwpo tous giati tous exei dwsei diakiwmata.

  den exw diabasei prosektika olh thn koubentoula sas giati eimai ston xwro ergasias mou kai psilo diabazw sta klefta!

  elpizw na mhn bgainw ektos thematos xaxaxa!

  tha anaferthw se emena loipon kai tha sas pws oti egw eixa ginei sth sxesh mou polu piestiki se shmeio na mhn pernei aera o suntrofos mou ki auto giati mou eixe dwsei apoira dikaiwmata...

  me eftase sto shmeio na mhn ton empisteuomai akoma kai otan eimastan mazi!!!!!!!

  epilogi mou bebaia....
  sto telos me afise giati den antexe xaxa!

  bgike kai apo panw!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. marilena!

  sumperasma dld apo auto pou proanefera einai pws ena eidos piesis ksikinaei apo thn eleipsi empistosunis..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Ευχαριστώ πάρα πολύ... χαίρομαι για τον ατυχές συμβάν να πέσεις πάνω στο blog...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Thanks for posting a New Way to Detect Packers. Very help full to find the movers and packers in city. packers and movers marathahalli . packers and movers bangalore packers and movers hyderabad

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers Gurgaon services Gurgaon http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Gurgaon.html

  Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers Hyderabad services http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Hyderabad.html

  Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers Chennai services @http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Chennai.html

  Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers Noida services @http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Noida.html

  Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers Delhi services @http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Delhi.html

  Like this service forMovers and packersaffordable expert Packers and movers Pune services @http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Pune.html

  @http://professionalmovers.in/citywise-packers/packers-and-movers-Kolkata.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Packers and movers bangalore
  Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers bangalore services http://professionalmovers.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Packers and Movers in Noida@ http://packersservice.com/packers-and-movers-noida/
  Packers and Movers in Delhi@ http://packersservice.com/packers-and-movers-delhi/
  Packers and Movers in Chennai@ http://packersservice.com/packers-and-movers-chennai/
  Packers and Movers in Gurgaon @ http://packersservice.com/packers-and-movers-gurgaon/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 69. nice post fallow backlinks link approves click link

  Packers and Movers Gurgaon
  Packers and Movers Hyderabad
  Packers and Moversin Bangalore@ http://packersservice.com/packers-and-movers-bangalore/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Packers & Movers bangalore india With Lowest Price Quality Packing of Tracking up Cargo Warehouse Facilities Cairns.
  http://packersservice.com/packers-and-movers-bangalore/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-chennai/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-delhi/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-gurgaon/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Packers & Movers noida With Lowest Price Quality Packing of Tracking up Cargo Warehouse Facilities Cairns Power and Door to Door Service.
  http://packersservice.com/packers-and-movers-hyderabad/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-kolkata/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-mumbai/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-noida/
  http://packersservice.com/packers-and-movers-pune/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Packers and Movers Delhi, Local Shifting Relocation and Top Movers Packers Delhi. Packers and Movers Delhi Household at www.Packers-and-Movers-Delhi.in
  http://packers-and-movers-delhi.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Packers Movers Bangalore/Bengaluru Services
  From pressing your articles one by one by abuse air pocket wraps, plastic wrap sheets, wrinkled boxes, waterproof containers, and string tapes to securing them with locks and seals though they are being transported through our extraordinarily composed family Carriers, we have a tendency to give our full thoughtfulness regarding each step concerned inside the Moving system at "Movers Packers in Bangalore". We have escaped from box answers for all or any you are Moving questions and issues.
  http://packersmoversbangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Local Packers And Movers Bangalore starts working from as receiving your request. As we got enrolled up we run inside and out to audit your present destination as by the date of moving we would be masterminded the same. Packers and Movers Bangalore send our best capable workers available at time to fulfill the customer's demand that could see your all around destination to examine it and could get prepared for the development as indicated by your specific requirements
  http://packersmoversbangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. This is useful content. really apreciate it! Please Visit Our Webpage:
  http://packersmoversahmedabad.co.in/packers-and-movers-vadodara-gujarat
  http://packersmoversahmedabad.co.in/packers-and-movers-surat-gujarat
  We are expert in Handling, Movers Packers in Ahmedabad and Packing & Shifting of Household Goods, Office goods, Commercial Equipment and Car, Logistics and Transportation.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. http://packersmoverschennai.in/
  Packers And Movers Chennai based company provided that Movers And Packers Chennai Services for Office, Home, Local or domestic and commercial purposes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Packers and Movers Kolkata, Local Shifting Relocation and Top Movers Packers Kolkata. Packers and Movers Kolkata Household @ www.KolkataPackersMovers.in
  http://kolkatapackersmovers.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Thebusinessplace.in has expert exertions staff, who are pretty friendly and co-operative to their job. Packing of glass utensils till refrigerator, luxurious display portions and decorative objects until huge fixtures, your private assets at the moment are responsibility of our carrier person. Just name us to have a problem free and easy relocation. Sit down lower back and revel in hot espresso in this monsoon with Local Packers And Movers Pune.
  http://thebusinessplace.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Local Packers and Movers Bangalore address, website, contact no. Packers and Movers in Bangalore very affordable price
  http://packers-and-movers-bangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Local Packers and Movers Bangalore address, website, contact no. Packers and Movers in Bangalore very affordable price
  http://packers-and-movers-bangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. http://packersmovershyderabadcity.in/
  http://blog.packersmovershyderabadcity.in/
  Packers And Movers Hyderabad based company provided that Movers And Packers Hyderabad Services for Office, Home, Local or domestic and commercial purposes.We are expert in Handling, Movers And Packers Hyderabad and Packing & Shifting of Household Goods, Office goods, Commercial Equipment and Car, Logistics and Transportation.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Thanks for sharing such a great article and it’s helpful for everyone. Great Post..
  http://packersmoversbangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Excellent post! I must thank you for this informative read. I hope you will post again soon.
  Please Visit Our Webpage:
  http://packersmoversahmedabad.co.in/
  Packers And Movers Ahmedabad

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. I must say you had done a tremendous job,I appreciate all your efforts.Thanks alot for your writings......Waiting for a new 1...Please visit our wonderful and valuable website-
  http://packersmoverschennai.in/
  http://packersmoverschennai.in/packers-and-movers-krishnampet-chennai
  http://packersmoverschennai.in/packers-and-movers-puliyanthope-chennai

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. I really enjoyed reading your blog, you have lots of great content.Please visit here:
  http://packers-and-movers-gurgaon.in/
  http://packers-and-movers-gurgaon.in/packers-and-movers-agon-gurgaon
  Gurgaon Packers And Movers is recognized as a business manager providing wide-ranging and differentiate service appearance as well as Relocation Shifting.Packers And Movers Gurgaon

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. I really enjoyed reading your blog, you have lots of great content.Please visit here:
  http://jaipurpackersandmovers.in/

  From pressing your articles one by one by abuse air pocket wraps, plastic wrap sheets, wrinkled boxes, waterproof containers, and string tapes to securing them with locks and seals though they are being transported through our extraordinarily composed family Carriers, we have a tendency to give our full thoughtfulness regarding each step concerned inside the Moving system at "Movers And Packers Jaipur". We have escaped from box answers for all or any you are Moving questions and issues.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Thanks for sharing useful information for us.I really enjoyed reading your blog, you have lots of great content.Please visit here:
  http://packersmoversmumbaicity.in/
  Packers And Movers is recognized as a business manager providing wide-ranging and differentiate service appearance as well as Relocation Shifting, Logistics and Transportation, Facilities managing, strategy & Designing services.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. I really enjoyed reading your blog, you have lots of great content.Please visit here:
  http://packersmovershyderabadcity.in/
  http://packersmovershyderabadcity.in/packers-and-movers-anantapur
  We are expert in Handling, Movers Packers in Hyderabad and Packing & Shifting of Household Goods, Office goods, Commercial Equipment and Car, Logistics and Transportation.Packers And Movers Hyderabad

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. After short posting the names of organizations, the general population as a rule think that it’s difficult to choose the #best organization whom if they contact for their moving, this can be made piece less looking so as to demand into net. Sort the name of the organizations in Google and check for any audits for that particular organization.
  Packers and Movers Kolkata

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. As of now you have investigated their organization site and take contact number. Call that number and choose based upon how they answer your inquiries and their cost. On the off chance that they talk with you with you graciously implies that they esteem your call, which shows that their client benefit most presumably will be great and we can believe them with our merchandise.
  Packers and Movers Kolkata

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. For its per-planned manner and a systematic way of work done we are best packers and movers online. We not only shift your house but actual help you in making a new home in a complete new environment. Besides transferring we personally take care of the goods as of our own as we understand the feelings hooked up with valuables
  Packers And Movers Bhopal

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Packers and Movers Lucknow, Local Shifting Relocation and Top Movers Packers Lucknow.
  Packers and Movers Lucknow Household Packers And Movers Lucknow
  http://lucknowpackersandmovers.in/packers-and-movers-sonbhadra

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. 3rd.in Provides Movers and Packers India, Packers and Movers India, Moving And Packing, Packing And Moving, Household Shifting And Office shifting India.pls visit...Top 3 Packers And Movers Free Quote
  http://3rd.in/packers-and-movers-nalanda

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. really a very nice blog i really appreciate all your efforts
  thank you so much for sharingths valuble information with all of us.
  Like stacking, for emptying additionally Packers and Movers in Bangalore of good quality and stamina must be utilized. Be that as it may, the plan of the same in the destination must be done in proceeding the day of migration as the same men can't be transported here
  http://packers-movers-bangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. really a very nice blog i really appreciate all your efforts
  thank you so much for sharingths valuble information with all of us.
  Like stacking, for emptying additionally Packers and Movers in Bangalore of good quality and stamina must be utilized. Be that as it may, the plan of the same in the destination must be done in proceeding the day of migration as the same men can't be transported here
  http://packers-movers-bangalore.in/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Thanks on your marvelous posting! I really enjoyed reading it, you’re a great author.Please visit here:http://packersmovershyderabadcity.in/
  Packers And Movers hyderabad
  based company provided that Movers And Packers Hyderabad Services for Office, Home, Local or domestic and commercial purposes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog.
  Packers And Movers Bangalore

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. I would like to say that this blog really convinced me to do it! Thanks, very good post. Packers And Movers Bangalore Local Packers and Movers Bangalore address, website, contact no. Packers and Movers in Bangalore very affordable price @
  http://packers-and-movers-bangalore.in/packers-and-movers-hulimavu-bengaluru

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Your website content is fabulous and awesome but I would like to say your website also good. Thanks for sharing... Keep it up..
  http://packersmovers.top/chennai/
  Packers And Movers Theni Tamilnadu
  Packers And Movers Tiruchirappalli Tamilnadu
  Packers And Movers Tirunelveli Tamilnadu

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. An excellent information provided thanks for all the information i must say great efforts made by you. thanks a lot for all the information you provided.
  Packers And Movers Pune

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. New year packages 2017
  New year packages 2017
  New year packages 2017

  Are you planning to take a grand trip with the family around New Year? If yes then enlisted below are the details of some New Year packages that might come in handy while you are selecting the destination. New Year has always been a special time and it’s that time of the year when everyone likes to be around family and friends and make sure that everyone has a good time. Everyone have specific plans for a getaway or a New Year party Near Delhi as it is the one of the most happening places in the country. But how could you know where to look for and which plan to finalize? So if you are looking to do a celebration near Delhi then the following information might help.

  New Year packages 2017 Near Delhi

  Unchagaon Resorts:The New Year packages 2016 near Delhi for this destination include two variations for a couple’s package. One type is for one night which is slightly at a lower rate and the other type of package is for two nights which costs more. The package includes good spacious accommodation, welcome drinks, morning tea, breakfast, lunch and dinner. Unlimited soda and drinks, 2 + 2 snacks, fireworks, entertainment option of cultural dances, mango picking, and pony rides. Persons above 12 years of age are treated as adults.

  Best Western Country Club, Manesar: It deemed as one of the best brands in hospitality, they too provide a great experience during New Year. They provide a two day package which has a deluxe accommodation, drinks and meals includes. Checkout is on 1st of January 2016, 4 PM. This will be a nice getaway for a family as there are painting competition and snowball tambola for kids, DJ party for teenager and family games too.

  Heritage Village, Manesar: With three packages to suite visitors of varying budgets; this New Year experience can be great for you if you choose this destination. Accommodation drinks and meals are included. Indoor as well as outdoor games and entertainment programs are also on the cards to keep kids and families hooked to happiness.
  Celebrate the occasion of delight, happiness and excitement with us! Delighted with cheer, music, exquisite food and bucket full of surprises, we bring you the best of New Year packages.

  Bored with somber life? Enjoy our life full parties! Relish our spirit of making it a hit for you.
  New year packages near delhi
  New year packages near delhi
  New year packages near delhi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. http://jaipurrealty.com/our-services, http://jaipurrealty.com/our-services, http://jaipurrealty.com/our-services/civil-contractor, http://jaipurrealty.com/our-services/wall-painting, http://jaipurrealty.com/our-services/wooden-work-furniture-carpenter, http://jaipurrealty.com/our-services/pop-false-ceilings-work, http://jaipurrealty.com/our-services/modular-kitchen-renovation, http://jaipurrealty.com/our-projects, http://jaipurrealty.com,http://squarerealestate.in,http://usedpartsjaipur.com
  Jaipur Realty history
  In 1995, Mr. Rameshwar Dhayal started his construction business known as Jaipur Realty company worked on small, residential home building projects at first but soon began building larger homes. Jaipur Realty a civil construction and interior / exterior development company our expertise lies in : House / Building construction, All type Renovation work (Residential, Commercial, Industrial). We also take work for Masonry, Plastring, POP, false ceiling, Flooring, wooden work, steel fabrication work, wall painting, wooden polishing and many more other services related to interior/exterior work.We have high experience and skilled manpower, we only use superior quality material from genuine vendors. All the work and vision is managed by a staff having the experience of renovation more than 20 years and has been well supported by the well established systems

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Afu University registration-rules
  Afu University examination-by-laws
  Afu University grading-system
  Afu University transcripts
  Afu University academic-probation
  Afu University study-time-limitation
  Afu University graduation
  Afu University academic-honours
  Afu University refund-policy
  Afu University vision
  Afu University Admission-&-Registration/vision-and-mission
  Afu University Admission-&-Registration/goals-and-objectives
  Afu University Admission-&-Registration/duties-and-responsibilities
  Afu University finance&admin/community-engagement
  Afu University finance&admin/contact-us
  Afu University finance&admin/duties
  Afu University finance&admin/staff
  Afu University finance&admin/vision-and-mission
  Afu University hr/contact-us
  Afu University hr/duties
  Afu University hr/employment
  Afu University hr/goals
  Afu University hr/staff
  Afu University hr/vision-and-mission
  Afu University sau/vision-and-mission
  Afu University sau/goals
  Afu University sau/duties
  Afu University sau/community-engagement
  Afu University sau/contact-us
  Afu University sau/staff
  Afu University sru/goals
  Afu University sru/duties-and-responsibilities
  Afu University sru/contact-us
  Afu University sru/community-engagement
  Afu University sru-staff

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Om Translogistics offers a host of services like house relocation, office relocation, industrial relocation, car carrier services and warehousing services.visit: Packers and Movers

  ΑπάντησηΔιαγραφή