The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...




Παράλληλες σκέψεις σε κοινή πορεία…
Δευτέρα 9/11/2009


Ας δούμε την ίδια ιστορία σε παράλληλη δράση....!!


Γυναίκα…
Γνωρίζει κάποιον που πραγματικά της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό της, είναι να το πει στην κολλητή της… (Με το που στρίβει ο τύπος από την γωνία)
Ντριν Ντριν…
- Καλά μωρή δεν θα πιστέψεις τι έγινε!! (Πριν προλάβει να πει η άλλη «έλα», μιλάει πρώτη ενώ ακόμα χοροπηδάει…)
- Τι έγινε? (Αυτή ξύνει τις φτέρνες της εδώ και μια ώρα)
- Μου την έπεσε ένας θεός! Περπατούσα και μου μίλησε και ήταν τοοοοοσο ωραίος και αστείος! Γελούσα συνέχεια! (Το χαμόγελο της έχει κολλήσει όσο μιλάει!!)
- Άχου αλήθεια? Τι ωραία… και μετά? (Χαίρεται μεν αλλά φυσικά συνεχίζει αυτό που έκανε… μην σκληρύνει και ο κάλος!)
- Ε, ήταν πολύ γλυκός, ενώ έπρεπε να πάει αλλού, με ακολουθούσε για πολύ ώρα και συνεχίζαμε να μιλάμε!! Στο τέλος μου ζήτησε το τηλέφωνο μου και του ΤΟ ΕΔΩΣΑ (Ναι καλά διαβάσατε, βρήκε επιτέλους κάποιον που να αξίζει το τηλέφωνο της και του το έδωσε!)
- Δεν το πιστεύω !! (Η φίλη εμφανώς σοκαρισμένη με αυτό που άκουσε, της πέφτει το ξυστήρι για τις φτέρνες μέσα στον κουβά που είναι γεμάτο με κάλους και νερό, το οποίο ξυστήρι είναι τόσο άγριο, όσο το γυαλόχαρτο που χρησιμοποιούν οι ξυλουργοί για να κάνουν το δέντρο, σαλόνι!)
- Ναι το έκανα, αλλά σκέφτομαι μήπως με θεωρήσει εύκολη. Έπρεπε να ζητήσω εγώ το δικό του λες? Ενθουσιάστηκα και έκανα αυτό το τρομερό λάθος!!! (Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν και το χαμόγελο χάνεται)
- Πωωωωωω, τι πήγες και έκανες??? Πρόσεξε κακομοίρα μου μην του κάτσεις γρήγορα γιατί τον έχασες! Μα πως το έκανες εσύ αυτό?????? (Πραγματικά έχει απογοητευτεί από την απερίσκεπτη κίνηση της φίλης και πλέον χρειάζεται σχέδιο δράσης!)
- Ναι έχεις δίκιο! Αν με πάρει τηλέφωνο και πάμε σε κανένα μπαράκι, δε θα πάω με τίποτα στο σπίτι του μετά κι ας έχουμε πιει 10 ποτά ο καθένας! (Έτσι εξηγείται πως ποτίζεις την άλλη κι αυτή ακόμα εκεί… ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!)
- Εννοείται πως δεν θα πας σπίτι του! Ήδη τα έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου, από δω και πέρα θα προσέχεις! (Η φίλη έχει σπρώξει την λεκάνη μακριά, χτυπάει το πόδι νευρικά στο πάτωμα και ψάχνει λύσεις!).
- Εντάξει το έχω καταλάβει πως έκανα βλακεία άλλα θα το σώσω από δω και πέρα! Δεν θα του κάτσω! (Κι ας έχει τρελαθεί ήδη). Λοιπόν σε αφήνω γιατί είμαι στην Ερμού και βλέπω κάτι τέλειες γόβες!
- Ναι άντε γιατί κ εγώ πρέπει να αλλάξω νερό στον κουβά!

Άντρας…
Βλέπει μια ωραία γκόμενα… (Το ωραία μπορεί να ξεκινάει από Βασιλιάδου και να καταλήγει σε Σκλεναρίκοβα) και της μιλάει. Αφού πάρει το τηλέφωνο της και απομακρυνθεί, ακολουθεί το τηλέφωνο προς τον κολλητό…(Το τηλέφωνο γίνεται παράλληλα με την διαχρονική κίνηση ικανοποίησης που την συνδυάζει με την φράση, Yeah, έσκισα!
Ντριν ντριν
- Έλα ρε
- Πω πω ρε φίλε δεν υπάρχει αυτό που έγινε! (Έχει την παλάμη στο μέτωπό του σκεπτόμενος το ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ και είναι σχεδόν τρελαμένος!)
- Τι έγινε ρε ηλίθιε, λεγε! (Ο άλλος έχει λιώσει στο Play Station 3 παίζοντας PRO εδώ και 6 ώρες χωρίς όμως να του φτάνουν, με αποτέλεσμα ο χρόνος του να είναι περιορισμένος)
- Φίλε χώθηκα σε μια γκόμενα στον δρόμο!! (Αυτό το γεγονός αποτελεί ξεχωριστή είδηση)
- Πλάκα κάνεις έτσι??? Και τι της είπες ρε?? (Του πέφτει το χειριστήριο από τα χέρια και αρχίζει να τρώει τα γκολάκια ένα ένα με απερίγραπτη αδιαφορία!)
- Ότι μου ερχόταν, δεν θυμάμαι τώρα, αλλά καταλάβαινα φίλε πως το γκομενάκι γούσταρε! Όλο γέλαγε! (Εδώ πετάει ένα yeah πάλι να το ακούσει και ο φίλος)
- Δηλαδή θα πηδήξεις ρε? (Εμ βέβαια, γιατί όποια γελάει μαζί μας, μας κάθετε κιόλας!)
- Καλά φίλε στανταράκι λέμε! Σου λέω ρε είχε λιώσει στα γέλια το γκομενάκι και πήρα το τηλέφωνο της για πλάκα ! (Κούνια που σε κούναγε!)
- Πω πω ρε φίλε με έχεις τρελάνει τώρα, είσαι ωραίος! Μην την πάρεις κατευθείαν τηλέφωνο όμως, μην σε περάσει για λιγούρη! (Έχει χαρεί πραγματικά και θέλει να τον βοηθήσει γιατί αυτά συμβαίνουν πολύ σπάνια)
- Όχι ρε είσαι τρελός? Εννοείται, θα την πάρω μεθαύριο και θα το παίξω και χαλαρός να την ψαρώσω! (Η ανετίλα τον μάρανε)
- Έτσι να κάνεις και το βράδυ σε βλέπω να παίρνεις πόντο φίλε! (Αρχίζει διακριτικά να κοιτάει πάλι το PRO και τα γκολάκια που έχει φάει)
- Ναι ρε θα πάμε για ποτό και θα την πάω μετά σπίτι. ( Η διάθεση για κουβέντα συνεχίζεται αλλά δεν ξέρει ότι υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο!)
- Ναι κανόνισε να είσαι μόνος στο σπίτι σου για να είσαι χαλαρός! Λοιπόν φίλε σε αφήνω γιατί μου χτυπάνε. Πες μου όταν έχεις εξελίξεις!
- Οκ ρε, κι εγώ πάω σπίτι τώρα να δω τι θα της πω όταν την πάρω τηλέφωνο!


Όπως βλέπουμε υπάρχει ένας κοινός σκελετός στις εξελίξεις των πραγμάτων ανάμεσα στα δυο φύλα, όμως υπάρχουν κάποιες τόσο δα μικρές διαφορούλες που αλλάζουν λιγάκι το νόημα της συζήτησης…

Δεν πιστεύω πλέον να έχετε απορίες στο πως αντιδρούμε ε…?



Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Yποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

117 σχόλια:

  1. Κάπως έτσι δεν είναι τα πράγματα....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 00:16

    Ενταξει....απο τη μερια των γυναικων..θα πω πως καπως ετσι ειναι..αν οχι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι!!!!!!
    Τωρα σιγουρευτηκα και για την μερια των αντρων...:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi kai xeirotera ego den mporo na katalavo ta paixnidia taktikis kai tis politikes pou akolouthoume oi anthropoi to pio sosto einai na les afto pou thes opos to thes kai otan to thes einai megalyteres oi pithanotites na to kataktiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαφωνω, το ξυστηρι για τις φτερνες δεν ειναι τοσο σκληρο αλλα ειναι πολυ αποτελεσματικο!
    Κι επισης διαφωνω, πρεπει να εισαι απελπισμενη για να δωσεις το κινητο σε γκομενο στο δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα πάντως που μου είχαν ξύσει τις φτέρνες μια φορά στο παρελθόν... με μάτωσαν!!!

    Από τότε για μένα έγινε το εργαλείο του ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Panw katw etsi einai ta pragmata..to koino sigoura einai oti kai oi 2 theloun na proxwrhsei h fash sto sex,h men gunaika omws fovatai auto pou eipes..mhn th theorhsei eukolh..vasika kai oi 2 to paizoun sthn arxh gia eunohtous logous..o kathenas me ton tropo tou..O antras einai kunhgos..etsi niothei..an mia gunaika tou katsei apo to prwto rantevou xanei o antras meta authn thn trelh epithimia na tin kunhghsei..sigoura an tairiaksoun tha thelei na thn ksanadei kapoies fores akoma alla auto pou eniothe sthn arxh tha arxisei na svhnei me to perasma kapoiwn evdomadwn..Apo thn allh den einai kako tha pei kapoios na kaneis auto pou theleis ki as einai nwris..to pan einai h stigmh..nai sumfwnw..an kapoios thelei na zei mono tis stigmes..uparxoun omws kai kapoioi pou theloun na vlepoun kai pio makria..apo proswpikh empeiria thelw na pw oti oses fores vrethika sto krevati me kapoion apo thn prwth fora h sxesh den travhkse..to exete auto eseis oi antres..an den sas katsoume nwris eimaste diskoles kai pate gia alla kai an sas katsoume apo to prwto rantevou eimaste eukoles kai den mas exete toso se upolipsh!!Ti thelete telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 00:27

    Διαφωνω..με τον Ανωνυμο....δεν ειναι θεμα απελπισιας...ειναι θεμα κατα ποσο σ'αρεσει και σε ενδιαφερει να γνωρισεις καποιον που σου κεντριζει το ενδιαφερον ασχετως αν τον γνωρισες στο δρομο η μεσω μια φιλης σου....δεν εχει σημασια το μεσο γνωριμιας αλλα ο ανθρωπος οπως πολυ σωστα εχει πει και ο Γιωργος Βενιος..οσο για το ξυστηρι..διαφωνω και σε αυτο...μιας και ειναι η δουλεια μου και εχω να σου πω...οτι οντως ειναι τοσο σκληρο..σαν γυαλοχαρτο(το επαγγελματικο)lol(να αστειευτουμε κια λιγο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apelpismenh eisai an den to dwseis kalh moy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Giwrgakh pou phges kale kai sou matwsan tis fternes??Ela se mena gia pedicure na to fxaristitheis!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Estelle αυτό που λες...

    oses fores vrethika sto krevati me kapoion apo thn prwth fora h sxesh den travhkse..to exete auto eseis oi antres

    Δεν ισχύει ούτε για πλάκα...

    Όσο για το επαγγελματικό γυαλόχαρτο ευχαριστώ που έχω υποστηριχτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 00:32

    Γιωργο...μαλλον δεν απευθυνθηκες σε καλη αισθητικο ακρων!!!!!!!
    Εstelle εχεις καποιο δικιο σε αυτα που λες...αν και δεν πιστευω οτι ειναι ετσι ακριβως...εχει τυχει να κοιμηθω απο το πρωτο βραδυ..και μια χαρα σχεση εκανα..οπως και εχει τυχει να κοιμηθω υστερα απο καποια ραντεβου και να μην τον ξαναδω...δεν εχει να κανει με την τακτικη,εχει να κανει με τον ανθρωπο..ποσο ταιριαξες...και κατα ποσο θελατε τα ιδια πραγματα την ιδια χρονικη περιοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνω, σημασια εχει ο ανθρωπος αλλα για να ειμαστε κι εμεις οι γυναικες λιγο ρεαλιστριες..δινω το τηλεφωνο μου σε καποιον που μου την πεφτει στο δρομο...χμμμ..με κεντρισε ο χαρακτηρας?οχι..γουσταρω αυτο που βλεπω..το συναισθημα δεν ειναι οπτικο ομως αρα αυτο που με ελκυει ειναι το σωμα..δηλαδη σκεφτομαι κι εγω το σεξ οσο κι αυτος..και μετα το παιζω δυσκολη και νευριαζω αμα εκεινος θελει σεξ κατευθειαν...χμμμ..αυτο που δινεις αυτο παιρνεις κι οπως προβαλεις τον εαυτο σου θα εχεις και την αναλογη αντιμετωπιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Milaw gia proswpikes empeiries..Htan fores pou eixe kapoia diarkeia h sxesh alla evlepa oti merikes fores otan ftaname sto sex meta apo kapoies sinantiseis o allos me evlepe diaforetika..otan tou edina kommati kommati to gluko kai oxi oloklhro..ton kratousa se endiaferon..kai polloi mou eipan oti tous arese auth h stash mou..pou den tous dothika apo thn arxh..isws pleon na exoun allaksei ta pragmata giati ola auta ginan prin polla polla xronia,prin pantreutw...kai xwrisw...!!Isws tora meta apo 10 xronia na exoun allaksei ta dedomena..eleipa kairo apo to paixnidi...Tote to ekana giati to eniotha..den piezomoun giati etsi eprepe..tora pleon sta 36 mou niothw ligo diaforetika,den kollaw toso sthn prwth fora thelw na pisteuw, alla pali exw kapoious endiasmous...EInai analoga kai to ti theleis ti sigekrimenh stigmh ths zwhs sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαφωνώ rikku αυτό που σ' ελκύει δεν είναι μόνο το σώμα κι η εξωτερική ομορφιά του, είναι ο τρόπος που σε ελκύει, ο τρόπος που σε προσεγγίζει η ματιά του, το χαμόγελο, οι κινήσεις του, τι λέει... Η αύρα του με λίγα λόγια... Αν προσέχαμε μόνο το σώμα με πόσους άραγε θα είχαμε πάει..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περα απο την χρηση "τακτικησ" και "πολιτικης" που μπορει να παιζει ή να μην παιζει, το σημαντικο ειναι η διαφορα στην αντιληψη.
    Και αυτο ειναι γεγονος.
    Ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο οτι το φιλτραρισμα των ιδιων περιστατικων, τις ιδιες διαλογων, τις ιδιες παραστασεων, γινεται με διαφορετικο τροπο στον αντρικο εγκεφαλο απο οτι στον γυναικειο.
    Το να το γνωριζουμε ολοι αυτο και να το χουμε στον νου μας δεν μπορει παρα να βοηθησει στο να δημιουργουνται λιγοτερες "παρεξηγησεις" στην αρχη των γνωριμιων μας και να δινονται καλυτερες προοπτικες σε οτι αφορα στην συνεχεια τους.
    Αν οι ηρωες της ιστοριας το ειχαν αυτο στο μυαλο τους, ισως να κατεληγαν στο κρεβατι απο την πρωτη στιγμη και να το ευχαριστιοντουσαν χωρις αναστολες. Και να ζουσαν εκεινοι καλα και εμεις καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Egw pantws thn exw akoma thn aporia??Ti telika skeftetai enas antras otan mia gunaika tou dothei apo thn prwth sinanthsh?Sigoura einai thema xarakthra kai tropou skepshs!Mou etuxe prosfata peristatiko pou ithela ki egw na kanw sex apo thn prwth fora mazi tou,tou to edeiksa kai autos me apokalese numphomanh!!!!kala kserw ti tha peite,to atomo htan ilithio!!!!Mallon se lathos epoxh gennithike!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 00:46

    Ακριβως estelle...τι θελεις τη δεδομενη χρονικη στιγμη..αυτο για μενα ειναι το πιο βασικο....εννοειται παντα μιλαω για μενα...και απο προσωπικες εμπειριες..ενα αλλο που επισης εγω θεωρω σημαντικο..ειναι το ενστικτο..εμενα μεχρι στιγμης δε με εχει διαψευσει..ΠΟΤΕ!!!!!!
    Το ακολουθω πιστα....αλλα καθενας μας λειτπυργει και διαφορετικα...ειναι ωραιο να υπαρχει ενδιαφερον..και καρδιοχτυπι μεχρι την πρωτη κατακτηση..αλλα αν σου βγει εκεινη την ωρα(και εννοειται δεν σε πιεσει κανενας)δεν καταλαβαινω γιατι να το σκεφτεις παραπερα...μερικα πραγματα ειναι και θεμα τυχης...το παν ειναι να κανεις παντα αυτο που θες και νιωθεις εσυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω ότι το σεξ πέρα από αν ταιριάξανε ή όχι έχει να κάνει κυρίως με τον αισθάνονται άνετοι ή όχι με το συγκεκριμένο θέμα διότι μπορώ να κατανοήσω και την πλευρά της Μαρίας αλλά και της Estelle. Πάντως μου έχει τύχει να μην θέλει να βιαστεί καθόλου ο άντρας στην αρχή σε μια μακροχρόνια μου σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι κάτι το συνηθισμένο ή είναι δυο χαρακτήρες που εκφράζουν εξαιρέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Jey δεν διαφωνω σε αυτο που λες, σε ελκυουν ολα αυτα που λες αλλα αν αυτος που σε πλησιασει δεν βλεπεται, δεν θα νιωσεις την αυρα του ουτε μια ωρα να καθεστε να μιλατε...στα 5 πρωτα λεπτα της γνωριμιας βασικο ρολο παιζει η εμφανιση κι υστερα επονται τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λίγο διάβασα, όχι πολύ…προφανώς αναφέρεσαι σε χαζογκόμενες οι οποίες λένε τα προσωπικά τους στην κολλητή τους. Αν μια γυναίκα στη σημερινή εποχή είναι έξυπνη και όντως βρει τον θεογκόμενο δεν το λέει ούτε του παπα μέχρι να δέσει το γλυκό. Χεχεχε ;-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 00:53

    Προσωπικη μου αποψη..οι πρωταγωνιστες μας...ειναι συνηθισμενοι πλεον χαρακτηρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pupaki αν δεν διάβασες πολύ... πάει να πει ότι δεν διάβασες για τους άντρες! Χάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To skhniko ths istorias einai kati pou pisteuw den simvainei toso sixna pleon..ennow na sou kollhsei kapoios sto dromo,na ton deis kai na katalikseis na tou dwseis to thl sou..Oi antidraseis omws twn prwtagwnistwn pisteuw pws einai sinithismenes..eite einai gnwrimia mesw gnwstou,h mesw internet h se kapoia eksodo..peripou tis idies skepseis kanoume oloi mas me tous prwtagwnistes...ekei pou trelainesai me th gnwrimia arxizei to anxos!Mhpws ekeino,mhpws to allo?ti na kanw,ti den eprepe na kanw??Apo tin epithimia mas na ksekinisoume omorfa mia sxesh arxizoume kai prodiathetoume katastaseis kai sinaisthimata...kai pisteuw exoun kapoia logikh ola auta giati stis meres mas oi sxeseis exoun ginei toso diskoles pou o kathenas elpizei na tou simvei kati wraio kai monadiko pou isws giati oxi na exei kai diarkeia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρίμα...γιατί για τις χαζογκόμενες δεν έχω όρεξη καθόλου να διαβάσω, θα έπρεπε πρώτα να γράψεις για τους άντρες για να είναι πιο ενδιαφέρον. Τώρα διάβασα για αυτούς αλλά θα μείνω μονό σε μια φράση που έγραψες «κούνια που τους κούναγε»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι θέμα copywrite και marketing κατάλαβες? ..δεν πειράζει θα μάθεις χαχα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά η κοπέλα έπρεπε να δώσει κινητό ή όχι..?

    Μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρει το δικό του και να καλέσει εκείνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που καποιος ειχε το θαρρος/θρασος να μου μιλησει στον δρομο (πρεπει να ημουν και γυμνασιο...)! Εδω δε μιλαει στο μπαρ, που σε "ματιαζει" το τελευταιο διωρο, θα εχει...επιφωτιση στο ξεκαρφωτο;... Εν παση περιπτωσει, το τηλεφωνο θα το εδινα, αν διαισθανομουν πως δεν επεσα σε κουτοπονηρο. Δε χανουμε ποτε τπτ αν ρισκαρουμε και καμια φορα...
    Μεχρι καποιας ηλικιας, ισως επαιρνα στο καπακι την φιλη, αλλα οχι για να κανω τουμπες, απλα για το "κουλο" της ιστοριας. Δεν εχουν νοημα οι συμβουλες - και απο τον γκουρου τον ιδιο - γιατι ο,τι και να ακουσεις, στο τελος θα κανεις αυτο που οριζει η ιδιοσυγκρασια σου.
    (Εχεις καλη κωμικη γραφη παντως, τα σεβη μου)
    Ιντερνετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tha protimousa na epairne auth to diko tou an kai merikes fores einai thema authormitismou pisteuw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. egw tha protimoysa na ntarveristoun epitopou kai amesa ...etsi gia na mhn plhxw thanasima gia allh mia fora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. xwris kinhta kia akinhta kai epithanatioys rogxous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευχαριστώ πολύ Internetia και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ευχαριστώ που έγινες επίσημο μέλος.

    Όποια δίνει λοιπόν το τηλέφωνο της σε κάποιον που της αρέσει ακόμα κι αν είναι στον δρόμο... Είναι χαζογκόμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Xaxaxaxaxaxaxa!!!Pou vre,sto dromo???san ta skulia??? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To thema den einai to meros pisteuw..tha mporouse na to dwsei sto baraki,sto net klp.
    Alla den tha htan kalutero auto na to apanthsoun oi antres?Pisteuoun dld oti eimaste xazogomenes otan dwsoume to thl mas amesws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 01:28

    Να εδινε εκεινη το δικος της...συμφωνω...με την ιντερνετια..ας ρισκαρουμε λιγο..οντως βεβαια σπανιζουν τετοιοι τυποι πια...
    Μια γνωριμια πια δεν ειναι τοσο κακο...δηλαδη αν καποιος που γνωριζαμε μεσω φιλης-φιλου θα ηταν πιο αξιοποιστος???????!!!Δεν νομιζω..αν ειναι να σου βγει μ...ας θα σου βγει ουτως η αλλως..
    ΑΑΑΑΑΑ
    Και δεν θεωρω χαζογκομενα καποια που δινει το τηλεφωνο της αν φυσικα της αρεσει ο τυπος..θεωρω χαζογκομενα αυτη που ψαχνεται σωνει και καλα μεσω φιλων για να αποκατασταθει και θελει εγγυησεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 01:29

    *αξιοπιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. opoia dinei to thl sto dromo diathrei to dikaiwma ths aytodiathshs, anef egrisews katopin symbouliou kollhtwn kai mh assxetwn...kai mprabo ths pou exei pia wrimasei kai apofasizei gia ton eayto ths..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επισης ευχαριστω.

    Τι καθοριζει μια σωστη χαζογκομενα; Το αν θα δωσει το πολυτιμο κινητο της; (σα να λεμε το ΑΦΜ της...). Το αν θα συνουσιαστει στο πρωτο ραντεβου; Το αν θα πιστεψει οτι εκεινος ειναι τρελος και παλαβος για εκεινη, επειδη την προσεγγισε;
    Ποσες ειναι οι περιπτωσεις που εχουμε πραξει αυθορμητα; Γιατι δυσκολευουμε τοσο τη ζωη μας;;; Πώς μπορουμε να προεξοφλουμε την πορεια αλλά και την εκβαση μιας γνωριμιας; Πραττουμε τα ιδια και υστερα απο "σφαλιαρες" πραττουμε διαφορετικα. Κι ομως και παλι δε γλιτωνουμε ουτε σκοτουρες, ουτε πιθανες επαναλαμβανομενες σφαλιαρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Maria simfwnwn mazi sou!An einai na sou vgei o allos ma***kas tha sou vgei eite einai gnwrimia sto dromo h apo gnwsto...opote to riskareis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ πάντως έχω φίλο που το κάνει και έχει μια χαρά επιτυχία. Και σχέσεις κάνει και χαζογκόμενες δεν είναι και όλες τις προδιαγραφές πληρούν! Και μην αρχίσετε να με ρωτάτε αν είμαι εγώ...! Δεν είμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. File egw oses fores thn exw pesei se gomena mou to paizei istoria. Mia kapote pou katafera na thn proseggisw moy eixe pei: telika kala ekana pou se afisa na me gnwriseis.

    Oles sthn arxh to paizete duskoles kai meta stronete xaraktira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μιχάλη μην τις τσιτώνεις γιατί σε βλέπω να μην κοιμάσαι σήμερα!

    Αν και μεταξύ μας... Δεν έχεις και πολύ άδικο!
    (λιθοβολισμός!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φυσικα και στρωνουμε χαρακτηρα, γιατι οπως λεει και η παροιμια "οπως εστρωσες, θα κοιμηθεις". Κοινως, ολα ειναι θεμα επιλογης και γουστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μαρια Βαλσαμη09 Νοεμβρίου, 2009 02:08

    Μιχαλη δεν ειναι θεμα αν το παιζουμε δυσκολες η οχι..το θεμα μας ειναι να πατησετε τα καταλληλα κουμπια μας...τωρα αν εσεις δεν διαθετετε τα καταλληλα μεσα ωστε να το πετυχετε αυτο(βλεπε εγκεφαλικη διεγερση,χιουμορ.πνευμα,φαια ουσια)δεν φταιμε εμεις για αυτο...ειμαστε θεωρω ανοικτες αν μας προκαλεσετε με το σωστο τροπο....
    Α...και στρωνουμε χαρακτηρα...οταν εχουν προηγηθει τα παραπανω πολυ απλα γιατι το μονο που ζηταμε δεν ειναι μονο ενας αντρας..αλλα ενα ΑΡΣΕΝΙΚΟ...(μας αρεσει να ειμαστε και γατουλες)
    Σας καληνυχτω εγω....θα συνεχισω τα σχολια μου αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ta katallila koympia? Nai entaksei.. to autokatastrofis sas pou einai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χαχαχα Καλοοοοο Μιχαλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θελω να πω κατι τελευταιο...οι αντρες εχουν ευνουχιστει και τους εχουμε ευνουχισει εμεις..δεν υφισταται πλεον τετοιο πεσιμο στο δρομο και αν γινει δεν παιζει ποτε η ειλικρινεια..εχουν χαθει οι ρολοι..οι χαζογκομενες που αναφερθηκαν ειναι οι μονες που ειναι ευτυχισμενες στην κοσμαρα τους και οι υπολοιπες μια ζωη θα κλαιγονται οτι δεν υπαρχουν αντρες εκει εξω...αυτοι ιδιοι ειναι οπως παντα, εμεις αλλαξαμε και δεν ξερουμε τι θελουμε..οι σχεσεις ειναι πολυ ευκολες οταν τις αφηνουμε απλα να κυλησουν χωρις πισινες και δευτερες σκεψεις..καλο βραδυ και καλη συνεχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. rikku παίρνεις προαγωγή! Παρακαλώ να διαβάσετε όλοι πολύ προσεκτικά το μήνυμα του αναγνώστη rikku! Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. exw na pw pws oi gynaikes to paizoun dyskoles gt etsi nomizoun oti deixnoun xarakthra akoma k an den tous aresei o antras pou tis flertarei
    oi antres prospa8oun na vroun tropo na proseggisoun mia kopela alla 8ewrw oti pleon den exoun tropous...to thlefono ennoeite pws den 8a to edina eidika an mou to zhtouse...h 8a antallazame h 8a mou prosefere to diko tou ws kyrios !
    to 8ema einai pws exoume xasei tous rolous mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ενεργοποιειται αυτοματα στη λαθος επιλογη... κριμα να μην παιρνουμε μαζι μας και τον ενοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. helloooooo

    egw pantws exw na pros8esw oti tis ellhnides tis exw kopsei maxairi pleon giati parexhgoune ta panta...an pas na milhseis sto dromo se xsenh h epikoinwnia einai poly pio eukolh....an milhseis me ellhnida (milaw gia ta ths eparxias ap'opou kai katagomai) tote thn ekatses! gi'auto agapw tis souhdezes: einai koukles kai einai kai down to earth lol!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. gia tis gynaikes nai nai etsi Venio bravo ,,,
    alla oi antres pisteua oti de mpainoun se tetoies leptomeries, ennow pws de tha piasoun kateutheian to akoustiko ,,mallon ekana lathos ,,,
    antres paliokatines ,,,,meta emas lete,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. annoula βλέπω πως είσαι μέλος του blog αλλά δεν βλέπω την εγγραφή σου στα μέλη.. Διάβασε το Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά να δεις πως θα το κάνεις δημόσιο γιατί τώρα είναι ιδιωτικό.

    Ε όχι και παλιοκατίνες!!! φέρτε κανέναν άντρα να κάνουμε πόλεμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. jena jena oxi apla mpainoun se tetoies leptomeries...kai liga les...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. jenna jenna emeis to shkonoume mono tote! gia koitaxte ta dika sas pou exei fugei to xrwma apo to akoustiko pleon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. mixalh den einai kako na paradexeste oti kapoies fores gineste xeiroteroi kai apo emas...nai en merh exei dikio o George gia thn symperifora mas,alla kai eseis den pate pisw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εχοντας αντρες κολλητους εχω να πω οτι η γυναικεια κατινια και η αντρικη δεν εχουν καμια σχεση..παρτε το αποφαση κοριτσια, εκεινοι δεν ασχολουνται ουτε το ενα εκατοστο μαζι μας απο οτι εμεις μαζι τους...εχει και μπαλα εξαλλου, δεν ειμαστε το κεντρο του κοσμου :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οντως εσεις οι αντρες είστε χειροτεροι στο κουτσομπολιο απο εμας τις γυναικες.. αν το ανοιξετε δεν το κλεινετε με τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγοράζω την άποψη του αναγνώστη rikku. Μπορεί να μην βλέπω μπάλα αλλά η συνέχεια της πρότασης ήταν ολoσωστη!!! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Den kserw ti agorazeis esu, egw auto pou agorazw einai otoaspides ka8e fora pou skaw se gunaikoparea kai koutsompoleuoun!

    AMAN PIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. O Giwwrgos exei dikio se ola osa egrapse...einai mesa sto myalo kai twn 2 fulwn...kserw gia tous antres gt eimai antras k to vlepw k se mena kai gyrw mou k kserw kai gia tis gunaikes gt exw k mia aderfh pou me rwtaei panw se auta ta themata...opws kai oi files mou...
    twra autoi pou lene oti oxi den einai etsi k einai alliws einai apla ypokrites k ypokritries h apla zoun se mia diaforetikh pragmatikothta pou mono autoi antilamvanontai...

    p.s.sorry gia ta greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. profanws rikku oi kollhtoi sou apoteloun apo tis liges exaireseis antrwn kai poly kala kanoun..antikeimemenika omws exontas oles mas antres kollhtous h stash tous einai akrivws opws leei kai h gwgw kai me vriskei apolyta symfwnh..an xekinhsoun den to kleinoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κατίνες είναι αυτοί που το έχουν στο αίμα τους ανεξαρτήτων φύλων!!! Κι οι άντρες μπορούν να γίνουν κατίνες όσο οι γυναίκες ανετότατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Kostas Rets καλώς ήρθες κ εσύ... Σήμερα έχουμε 2 άντρες στην παρέα και αυτό είναι.... συγκινητικό!!

    Επιτέλους ακούγονται αντρικές γνώμες!! (εκτός της δικής μου βεβαίως!

    Mixali τα σπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εγώ νομίζω ότι σήμερα εδώ στο blog υπάρχει μια υπερανάλυση. Χαρακτηρίζετε και βασίζετε την κάθε άποψη σας ξεκάθαρα ως άντρες και γυναίκες και τους βάζετε στα κοινά τους καλούπια αντίστοιχα. Όμως δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολυδιάστατοι διαφορετικοί και πάνω απ' όλα μοναδικοί χαρακτήρες... Ούτε όλες οι γυναίκες αντιδράνε πάντα με την κολλητή τους με χαζοχαρούμενο ενθουσιασμό ούτε κι οι άντρες είναι πλέον τόσο άνετοι και λιγότερο αναίσθητοι τύποι από τις γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μπραβο βρε Νατασα.. Πάντως πριν καληνυχτισω θα ηθελα να πω οτι το κειμενο σου Γιωργο ειναι πολυ διασκεδαστικο.. Ολοι μας ειδαμε κατι απο τον εαυτο μας σε αυτο.. Αλλα οι αντιδρασεις εξαρτανται παρα πολυ απο τις εμπειριες και την ηλικια!!! Θεωρω πως αυτες οι αντιδρασεις ειναι πιο κοντα σε νεοτερες ηλικιες.. και για τα δυο φυλα.. αργοτερα αλλαζουν οι αντιδρασεις αλλα η ουσια μενει η ιδια.. η κοινη πορεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. akoma k an einai etsi k den to kleinoume to thema einai oti den to anoigoume me to paramikro...antitheta me esas pou prepei an sxoliasete oti kineitai ston xwro pou vriskeste...apla den mporeite xwris na to kanete...pws na to kanoume dld...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ti na pw ti na prwto pw mallon!!!! exw varethei na peftw panw se kotoules pou de boroun na riksoune mia gynaika kai anagazetai ayth na kanei th 1h kinhsh kai as mhn anaferthoume sautous pou to paizoun prologos kai meta fairodai san na nai 5 xrona pou drepodai na emfanistoune se ena radevou nai giati tyxainei kai auto polles fores oso asteio kai an akougetai.h skepsh twn adrwn einai pio aplh alla to thema einai na katsoun na boun sth diadikasia ths skepshs kai na mhn paramenoun sxedon pada se authn ths adranopoihshs!opws kai na xei h diaforetikothta twn fyllwn einai to wraio sthn olh ypothesh tou erwta alla epoudenei de pisteyw pws oloi skeftodai etsi!analoga me to ti anthrwpos eisai, to ti exeis zhsei kai kuriotero ti zhtas apo ton allon.etsi diaxwrizetai o tropos skepshs kai oxi me tabeles...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Για μια ακόμα φορά θα κάνω copy paste σε κάποιον ανώνυμο (βεβαίως) αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι από την αρχή....

    Να διαβάσουν το Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά ! στην μαύρη πλευρά... εκεί λοιπόν λέει:

    - Οι απόψεις που γράφονται για τα δύο φύλα δεν είναι απόλυτες αλλά προσεγγιστικές και ποσοστιαίες. Σαφέστατα ισχύουν και διαφορετικές απόψεις.


    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. katinia pantws den einai na ekmysthrevesai kati ston kollhto /th sou alla na to les se olous sou tous filous gia na dei3eis kati eite auto einai oti kataferes kati eite oti esu eisai k kanenas allos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Kosta rets.. παρε να διαβασεις το αντρες απο τον αρη κ γυναικες απο την αφροδιτη και εκει θα μαθεις γιατι εσεις οι αντρες δεν ανοιγετε ευκολα το στομα σας.. και οχι μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Kosta to eipes kai monos sou einai h fush mas tetoia...kai arketa ugeies mporw na sou pw..nai paradexomai oti kapoies fores ginomaste ypeanalytikes,den afhnoume tipota na pesei katw kai eimaste ikanes na analyoume mia katastash 10 leptwn gia arketh wra..alla pragmatika ti tha proteimouses na peraseis asxoliastos h na na sxoliasteis me to diko mas monadiko tropo?kai pali tha symfwnhsw me th gwgw oson afora oti oi antidraseis exartontai apo thn hlikia kai tis empeiries..kai egw thewrw oti autes oi antidraseis tairiazoun pio poly se neoteres hlikies pou oloi mas exoume kanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. annoula δεν νομίζω ότι το γύρισες σε δημόσιο.. Δεν σε βλέπω στα μέλη.

    Μας βλέπω να βγάζουμε τον ορισμό της κατινιάς σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Gwgw..milaw me tis dikes mou empeiries k tis katastaseis pou exw zhsei...den tha diavasw kapoio vivlio na mou pei gia poion logo ginetai auto...me to tapeino mualoudaki mou kserw oti kathe antras k gunaika einai diaforetikos...alla profanws yparxei ena kaloupi k panw se auto anaptysete diaforetika o kathenas mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πάντως αυτό που απολαμβάνω σήμερα είναι πως μιλάτε για νεότερες ηλικίες λες και ξέρουμε πόσο είμαστε εμείς εδώ μέσα!

    Και άντε εσείς ξέρετε πόσο είμαι εγώ, οι υπόλοιποι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Συμφωνοι ολοι μιλαμε βασει των εμπειριων μας.. αλλα και οι συγγραφεις που κανουν ερευνες εχουν κατι παραπανω να μας πουν.. κ καλο ειναι να μαθαινουμε οσο ζουμε για να ανοιγουμε νεους δρομους στην ζωη μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. vlepeis kosta?akoma kai edw sou vgainei prwta o egwismos...ektos apo ola auta pou exoume pou polles fores mporei na ta thewreite kai ws ypervolika ena megalo mas atou einai oti dexomaste kai th diaforetikh apopsh..th filtraroume kai diorthonomaste..den eimaste toso apolytes oso mporei na thewreitai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το προηγούμενο θέμα μου το έκλεισα με την φράση:

    Τελικά το πρόβλημα σε μια πληροφορία είναι ποιος την λέει και τι είδους πληροφορία είναι? Ή ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που δομούν το εγώ μας, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν το αν μπορούμε να την δεχτούμε ή όχι?

    Νομίζω πως σε αυτό που συζητάτε κολλάει γάντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. den einai egwismos...apla empistevomai enan suggrafea h opoiondhpote allon na me diorthwsei se polla themata ta opoia exoun ontws shmasia k pou ontws thelw na diorthwthoun...se koinwnika k diafyletika themata empistevomai thn dikia mou krish akoma k an me prodwsei k den einai k h pio swsth...me authn exw poreutei k oso megalwnw thn diamorfwnw k allo mesa apo empeiries k oxi apo vivlia...ennoeitai pws den kathgorw kapoion pou to kanei...anaferomai proswpika se mena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Egw pantws exw na pw pws o typos ths istorias to tsimpise to gomenaki! Kai oti kai na leme edw... autos 8a parei ponto telika!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Νομίζω ότι είμαστε παρεξηγημένες στο θέμα του κουτσομπολιού και της κατινιάς... Μπορεί εμείς οι γυναίκες να είμαστε περισσότερου του διαλόγου και της κουβέντας και μέσα από αυτήν ανακτούμε κι άλλες οπτικές...
    Όντως το θέμα κι εμένα με γύρισε στα εφηβικά μου χρόνια Γιώργο όταν πηγαίναμε σχολείο με κολεγίου και φόρμες και είχαμε απαίτηση ν' αρέσουμε χαχαχα!!
    Στο τελευταίο που είπες όλα παίζουν ρόλο... Ο τρόπος κι η επιβολή που ασκείς για μια πληροφορία ώστε να την δεχτεί ο άλλος και πως την υποστηρίζεις κι εδώ αυτός που την δέχεται να μπορεί να κρίνει αν μπορεί να την δεχτεί ή όχι... Τα στοιχεία μπορεί να είναι πολλά σύμφωνα με τις εμπειρίες και κατά πόσο ανοιχτός είσαι και ψάχνεσαι... Αν όμως είσαι απόλυτος και το παίζεις ξερόλας το ένα και το αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. den enai sigouro my friend...tha tou to paiksei duskolh gia poly mou fainetai k tha thn kanei to palhkari...!!an akousei tis sumvoules ths kolhths toulaxiston...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. se auto to shmeio prepei na pw bravo sto mixalh...shmasia exei to apotelesma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. To αν θα τσιμπήσει το γκομενάκι Μιχάλη είναι τελείως αμφίρροπο μιας και μέχρι την στιγμή που θα γίνεις ένα μπορεί να αλλάξει το οτιδήποτε...

    Θυμήσου εκείνη την φορά που ήσουν έτοιμος να... και ξαφνικά κάτι στράβωσε! Ναι αναφέρομαι σε εκείνο το βράδυ που αφού τελικά έγινες καληνυχτάκιας... σε έπιασε πονοκέφαλος από τις κουτουλιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. an theloume na kanoume kati...oti kai na mas lene tha to kanoume...sumerizomaste tis apopseis twn kollhtws alla gia onoma...emas aforoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. το θέμα είναι ποιος από τους δυο νίκησε Μιχάλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Φυσικά με νιώθεις γιατί έχεις ζήσει την κρυάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. xerete agoria thn kruada den th pernete mono eseis..alla kai emeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Νatasa όταν θα τύχει να σου πει κάποιον ακριβώς πριν το....


    την ατάκα: Σταμάτα... δεν μπορώ να το κάνω τελικά!

    Τότε έλα να μας πεις για τι μεγέθους κρυάδα μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. a re Mixalh...pws se niwthw...to exw pathei k egw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. An milas gia mia tetoia katastash nai exeis dikio...milhsa ex idion exontas allo pragma sto mualo mou kai to 2009 to thewrw travhgmeno na yparxoun gunaikes pou na ftanoun se auto to shmeio kai na to kovoun legontas thn ataka tou stul:stamata...den mporw na to kanw telika!Kai an symvainei,ti na pw?yparxei ontws provlhma ekei exw kai apo tis duo plevres!!!allo fantasthka otan eipes George gia kryada kai kalhnyxtakias...kai sthn dikh mou th periptwsh nai tha synexisw na ypostirizw oti trwme kai emeis th kryada kapoies fores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. an sas pw agoria pws tin katalavainw tin Natasa!!!!exw traviksei k egw tetoiou eidous kryada..afhste kai eimai k gynaika!!!mesa sthn sxesh mou kiolas!!!enw ola kinountan pros ta ekei ......ftouuuu!!paraitithike o zagorakis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. evi mou...mila kai esy giati xanomaste!!!kai ekei prepei na to paixoume kai fysiologikes kai anetes!kai na to prosperasoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ee..nai vre paidi mou einai dynaton??dil mono emeis ftaime???
    mia den exoume profylakseis..ok dekto!!mia exoume kosmo sto spiti feygei arga prepei na koimithoume!!mia o paok!!!egw ftaiw meta na to dei me tin nea agwnistikh periodo??eee??ase pou meta apo vradinh eksodo koutoulane enw prin yposxontai osa den sou exoun kanei mesa se 3 xronia sxeshs!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. xaxaxxa!!!!thea apla!!!Ta vlepete agoria?yparxoun kai auta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. xaxaxa...fusika kai yparxoun...den eipame oti eimaste teleioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ase Natasa ta agoria pigane gia ypno..vgalane ti dyssa tous kai nani twra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ti na tous kanoume...to "love me or hate me" einai epilogh kai sta duo fyla...AYTOI einai alla kai AYTES eimaste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. τελικά το θεμα είναι το σεξ ετσι ? ολα και πάντα γύρω από αυτό ? τι να πω. οκ σε αυτη τη περιπτωση τι ρόλο παίζει το πού και κάτω από ποιες συνθήκες δώθηκε ένας αριθμός τηλεφώνου ρε παιδιά? από τη στιγμή που και οι δύο στο ιδιο αποτελεσμα αποσκοπουν . οχι, ευκολη, οχι δυσκολη, οχι λιγουρης ή ζόρικος... κανε αυτο που θελεις , αυτο που νιωθεις να εισαι καλα εσυ με σενα και τελος .. η συνεχεια θα δειξει , μενεις -φευγεις- επαναλαμβανεις- οτιδηποτε. και να σου πω και κατι τώρα που σκέφτηκα ? οκ , εστω οτι αυτή φοβάται μη χαρακτηριστεί ΕΥΚΟΛΗ , έστω οτι γίνεται οτι γινεται μεταξυ τους τελικά , εστω οτι επειτα ο αντρας ΟΝΤΩΣ την χαρακτηριζει την τυπισα ΕΥΚΟΛΗ ε δεν ειναι μλκ@ς ?σορυ κιολας! δηλαδη ρε φιλε , θες να πδξεις-πηδας- και μετα λες -αααα για το τιποτα η γκομενα..ευκολη, δε μου κανει- ρε ουυυυυυυυυστ. τελικα ΑΥΤΟΣ ειναι χαμηλοτατου επιπεδου μη σου πω παει και 2 υπογεια κατω! η ξερεις τι θες και αν το παρεις ολα καλα ή δε ξέρεις και τότε πρέπει απλά να κάνεις υπομονή (μη παιδεύεις κ αλλους) μέχρι να ωριμάσεις και να σε μάθεις. αντε γιατι αν υποστηρίζεται η αποψη οτι οι γυναικες εχουν χαλασει τους αντρες θα έλεγα πως και κατι τετοιοι τυποι εχουν καταστρεψει την εικονα των αντρων και μη μου πειτε οχι ... ποσες γυναικες δεν ειναι αυτες που σε μια κινηση προσεγγιση του αντρα η πρωτη σκεψη ειναι -α..ναι οκ ... ξερω ..να πδξεισ θες και συ - και να σου ολοι στο ιδιο τσουβαλι . καθως επισης και οι αντρες κανουν το ιδιο σου λεει , αφου μου εκατσαν ολες οι αλλες θα μου κατσεις και συ -δε παιζει-. δε κουνατε ολοι τα κεφαλακια σας(για αυτους που τσουβαλιαζουν λεω) να μπουνε λιγο ρε παιδι μου τα πραγματα σε μια ταξη. αυταα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Απάντηση προς τον αναγνώστη ΕΓΩ:

    Εσύ κάνοντας μια γνωριμία με έναν άντρα που σου ΑΡΕΣΕΙ δεν κάνεις φευγαλέες σκέψεις για το πως θα ήταν το σεξ μαζί σου? Θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση και το κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είτε είναι οι ήρωες του θέματος, είτε εμείς οι ίδιοι.

    Άποψη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. προς Γιώργο Β.
    και βεβαια!καθε φυσιολογικος ανθρωπος θα το σκεφτει αυτο φευγαλεα σε μια νεα γνωριμια που θα κανει. δεν ειναι ομως ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. και εσυ καθε αλλο παρα σαν φευγαλεα σκεψη το εκθετεις το θεματακι γραφωντας σε αυτο το αρθρο. στους διαλόγους μεταξύ των ανδρων πρωταγωνιστων ... και των γυναικων βεβαια , ΤΟ ΣΕΞ ειναι το θεμα συζητησης.κάνω λάθος ?έτσι τουλάχιστον το έχεις παρουσιάσει. άλλο λοιπον το φευγαλέα και άλλο το επικεντρώνομαι. και εν πασει περιπτωση ! αυτό που ειπα και πριν! κανε ρε ανθρωπε οτι σου κανει γουστο , λειτούργησε αυθόρμητα και μη βάζεις τον εαυτό σου μέσα σε καλούπια - δήθεν - πρέπει και οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέσει. τα πολλά λόγια είναι φτώχια που λεει και ο σοφός λαός. μπουρου μπουρου και ξανα μπουρου μπουρου και στη τελική να σου πω και το άλλο.. μάπα και το καρπούζι και τι κατάλαβες ? πολύ κουβέντα για το τίποτα, τον καιρο μας χάσαμε και άλλα τετοια παίρνουν μέρος στις συζητήσεις έπειτα ε? ε άρα τι να λέμε τώρα....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αυτό που δεν κατάλαβες ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να περάσω...

    Οι γυναίκες επειδή είστε πιο εγκεφαλικές, κάνοντας μια γνωριμία επικεντρώνεστε στην διαδικασία όταν περιγράφετε, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι σαρκικοί και μετατρέπουν την περιγραφή σε πιθανότητα σεξουαλικής επαφής.

    Οπότε λοιπόν ΝΑΙ, για τους άντρες όλα είναι σεξ από την πρώτη στιγμή και για τις γυναίκες όλα είναι σεξ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ! Αρχίζουμε δηλαδή να παίζουμε στο ίδιο γήπεδο... αλλά με χρονοκαθυστέρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πολυπλοκο καταντησε το θεμα. Προσπαθω να θυμηθω ποσες φορες ειχα στο μυαλο μου το σεξ, οταν εκανα μια πρωτη γνωριμια. Και ποσες φορες αργοτερα, οταν και εαν τελικα ειχαμε "δεσει" σχετικα, σκεφτομουν παλι το σεξ κι αν θα ηταν καλο. Φυσικη και επακολουθη αναγκη το να ενωθεις με καποιον, οπως και το να αναρωτιεσαι αν θα ειναι καλο κ.τ.λ. Ομως - και μιλω προσωπικα - ειτε τελικα με ικανοποιησε ειτε οχι, οταν κοιταζα καποιον δε σκεφτομουν παρα σπανια το κρεββατι. Κι οχι γιατι ειμαι ολιγαρκης (...), αλλα γιατι προσδιδει περισσοτερο ενδιαφερον ο χαρακτηρας, παρα οι καταπληκτικες/σουπερ ντουπερ επιδοσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ιντερνετια δεν θα σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτά που είπες.

    Θα ήθελα να αναφέρω ώστε να το δουν και τα υπόλοιπα ενεργά μέλη, πως αν πατήσεις ΣΥΝΔΕΣΗ στο ίδιο σημείο που κάνατε την εγγραφή, σας αναγνωρίζει πλέον στα σχόλια με το όνομα σας, οπότε δεν χρειάζεται να επιλέγεται το Όνομα/Διεύθυνση URL. Σας εμφανίζει το όνομα σας και το σχόλιο σας είναι με την φωτογραφία και το σήμα του Blogger [Β].


    Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο από το Facebook που μου πρότεινε να ανεβάσω το βίντεο που αφιέρωσα σε αυτό το θέμα και είναι στην μαύρη πλευρά του Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Δεν ξερω αν πρεπει να ευχαριστηθω ή να υποψιαστω που δε με σχολιαζεις..! :)

    Οσον αφορα στο ονομα, περισσοτερο watcher παρα blogger ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ουτε και εσυ Γιώργο κατάλαβες-κατανόησες-επεξεργάστηκες σωστά (όπως θες πες το ) τα σχόλια μου. anyway!!
    Ας το πάμε εκεί που θες, το οτι και τα δύο φύλα θα σκεφτούν το σεξ σε μία δεδομένη στιγμή ενώπιον μίας νέας γνωριμίας είπαμε, συμβαίνει και ναι ,αλοίμονο, είναι πολύ πιθανό να διαφέρει η χρονική στιγμή που θα συμβεί αυτό στον καθένα(δεν είμαστε προγραμματισμένοι να σκεφτόμαστε ταυτόχρονα μεταξύ μας οι άνθρωποι!)... ή μπορεί και όχι ...! υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτοί οι δύο άνθρωποι να σκέφτονται ταυτόχρονα (σε εισαγωγικά) την ίδια εξέλιξη εξού και προκείπτουν σχέσεις, one night stand ή γίνονται απλά όπως λέμε..fuck buddies! όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπάρχει κάποια σταθερά σε αυτό. Για αυτόν τον λόγο και βάση του κειμένου που έγραψες άνοιξα με το σχόλιο μου μια άλλη παράμετρο στην ιστορία αυτή που απλά όμως εσύ δεν κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Όλα καλά λοιπόν...

    Κατανόησα και πιστεύω όλοι μας με σαφήνεια τις απόψεις σου πλέον.

    Σε ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι τις απόψεις σου και εύχομαι σε επόμενα θέματα μου να σε ξανά διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. i alitheia einai oti den mporo n asas parakolouthiso...poly dyskolo ,na diavaseis ta panta...
    alla ksanaakousa to "tha se papioagapo", pou m'aresei poly.
    Ti exo na po;
    mallon asxoloumaste oloi me ta pio adiafora, kai asimanta giati arnoumaste ta aggksoume osa pragmatika ponane

    anna p.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. (Δεν καταφερα να διαβασω ολα τα σχολια γι αυτο θα κανω σχολιο μονο για το κειμενο.) αν εκεινη την στιγμη νιωσεις την αναγκη να κανεις sex δεν σε εμποδιζει τιποτα να το κανεις αρκει να μην σκεφτεσαι πως σε βλεπει ο αλλος, απολαυσε τη στιγμη...αν δινεις το τηλεφωνο με το καλημερα σας δεν νομιζω να δειχνει στον αλλον οτι εισαι ευκολη αρκει να μπορεις να χειριστεις σωστα την αναλογη κατασταση....εξαλλου εμεις οι γυναικες βρισκουμε τον τροπο να κερδιζουμε παντα αυτο που θελουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν υπαρχει μια συγκεκριμενη συνταγη να ακολουθησεις για να παρεις αυτο που θελεις...αναλογα με το ατομο που εχεις απεναντι σου βρισκεις κ τον αναλογο τροπο...αλλα οπως κ να το κανεις ειμαστε αρκετα πονηρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ειναι ασχετο με το θεμα αλλα επειδη οπως ειπα πιο πανω εχουμε τον τροπο να αντιμετωπιζουμε ευκολα τις καταστασεις...ηθελα την γνωμη σας σε μια που δεν μπορω να την αντιμετωπισω :P με το αγορι μου ειμαστε πολυ καλα κ πολυ ερωτευμενοι!!! τις τελευταιες μερες ομως βγαζει κατι ανασφαλειες κ κομπλεξ κ υποστηριζει οτι ο,τι κ να του πω δεν αλλαζει γνωμη. Δυστυχως ημασταν φιλοι κ ξερει ολο το παρελθον μου με αποτελεσμα να μην μου εχει εμπιστοσυνη...εχω κανει κ εχω πει τα παντα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. mimi επειδή πραγματικά δεν ήταν πολύ σχετικό με το θέμα, αν θέλεις μετέφερε το στην σωστή ενότητα (μαύρη στήλη--> Πριν κάνετε οτιδήποτε, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά --> στο μπλε "εδώ", για να μπορέσει να το δει ο κόσμος... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή