The official language of blog is Greek so if you want to translate it, you must choose to translate from Greek to your language...



Δεν πρέπει να ξανακάνεις σεξ γιατί…

Δευτέρα 16/11/2009


Το σεξ δεν είναι αυτό που νομίζεις! Έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου από πολύ μικρή ηλικία, που σε έχει προγραμματίσει να το κάνεις, αλλά είναι για κακό σου! Μετά από μακρόχρονη έρευνα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν τα παρακάτω δεδομένα, καλυτερευοντας το αύριο σου…

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να κάνεις σεξ…

Γιατί βαρέθηκες να διαβάζεις το Κάμα Σούτρα και όλα τα περιοδικά που είναι σχετικά με το σεξ αλλά στην πράξη να μην γίνεται τίποτα! Αμάν πια! Δεν αντέχεις άλλο να έχεις διαβάσει όλα τα σεξουαλικά άρθρα και τις τεχνικές που υπάρχουν και να σου έρχεται ο άλλος/η άλλη και να σκέφτεται πως δεν έχεις ιδέα! Θέλεις να κατεβάσεις όλη την βιβλιογραφία από το πατάρι και να δείξεις πως έχεις κάνει το σεξ σπουδές και δεν δέχεσαι αντίρρηση γι αυτό!

Γιατί κουράστηκες να ιδρώνεις και να πρέπει να ξανακάνεις μπάνιο!
Ε νισάφι πια! Έχεις κάνει μπάνιο το πρωί πριν πας στην δουλειά, έχεις κάνει αφού γύρισες από την δουλειά, ξανακάνεις πριν κάνεις σεξ για να είσαι φρέσκος, Ε ΦΤΑΝΕΙ!! Πριν μισή ώρα έκανες, δεν θέλεις πάλι! Γι αυτό λοιπόν προτιμάς να κάνεις το μπανάκι σου ωραία ωραία, να φας 2 πιάτα φαΐ με την ησυχία σου και χωρίς το άγχος του σεξ/ντουζ , να αποβλακωθείς με τις αηδίες της τηλεόρασης, να κοιμηθείς απροβλημάτιστος και να σηκωθείς το πρωί για να ξανακάνεις μπάνιο!!!

Γιατί έχεις καταλάβει πως το καλό σεξ δεν θέλει τρόπο αλλά κόπο!
Έχεις ακούσει ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο… αλλά αυτό ισχύει σε οτιδήποτε άλλο εκτός του σεξ! Κάθε φορά που θα ξεκινήσεις, ξέρεις πως θα μουδιάσουν τα πόδια σου, θα κουραστούν τα χέρια σου, θα μουδιάσει η γλώσσα σου/στόμα σου, θα κουραστεί ο λαιμός σου, θα κάνεις γυμναστική σηκώνοντας “βάρη” και θα κάνεις αεροβίωση ανεβάζοντας τους παλμούς σου! Ε όχι λοιπόν, ΑΡΚΕΤΑ!! Δεν δούλευες όλη μέρα για να πας σπίτι σου και αντί να ξεκουραστείς, να ξεθεωθείς και να πέσεις ξερός! Αν έχει ορεξούλες…, να ακούσει το διαχρονικό άσμα ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ… και να σε παρατήσει στην ησυχία σου!!

Γιατί κουράστηκες να θέλεις να κοιμηθείς μετά το σεξ, είτε είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ! Εντάξει αυτό αφορά τους άντρες και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό! Στο πηγάδι κατουρήσαμε εμείς ? Γιατί δηλαδή να έχουμε μόνο εμείς στο DNA μας το να κάνουμε σεξ και μετά να μην μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας από την νύστα?? Θες να κάνεις σεξ στο δάσος ρε αδερφέ και πρέπει να πάρεις μαζί σου και το sleeping bag !! Έχεις λιώσει στον ύπνο 10 ώρες από εχθές το βράδυ και μετά το πρωινό σεξ, νιώθεις σαν να έχεις περάσει την διαβολοβδομάδα στις ειδικές δυνάμεις!

Γιατί έχεις ακούσει πως το σεξ είναι η μεγαλύτερη απόλαυση αλλά σου λένε ψέματα!
Όσες φορές και να έκανες σεξ δεν συγκρινόταν με το παστίτσιο της μαμάς σου και δεν χωράει αμφιβολία! Δεν σε κούρασε, δεν σε νύσταξε, δεν σε ταλαιπώρησε, αντιθέτως το απόλαυσες μαζί με την τηλεόραση σου, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με το σεξ! Δεν πιστεύω να κάνεις σεξ βλέποντας Λαζόπουλο ε???????

Γιατί κουράστηκες να χαλάς λεφτά στα προφυλακτικά!
Ναι, ξέρεις πως είναι για την προστασία σας να μην κολλήσετε τίποτα, ναι, ξέρεις πως δεν θέλεις να κάνεις από τώρα οικογένεια αλλά πως να το κάνουμε, η Durex δεν είναι του μπαμπά σου! Δεν φτάνει που έχεις την οικονομική κρίση που σε έχει γονατίσει, πρέπει να τα δίνεις και στην προφύλαξη! Ε όχι, ψήφισε αποχή, μπας και την επόμενη φορά που πας στο σούπερ μάρκετ δεν πάρεις μόνο υλικά για τοστ!!!

Γιατί χαλάει τους χρόνους σου!
Δεν είναι δυνατόν να γυρνάς στις 2 τα ξημερώματα μετά από έξοδο και να πέφτεις να κοιμηθείς στις 3.30 ενώ το πρωί δουλεύεις! Το αφεντικό σου έχει βαρεθεί να σε βλέπει με μαύρους κύκλους και οι δικαιολογίες σου με τα επείγοντα στα νοσοκομεία έχουν τελειώσει! Από τότε που έκανες σχέση, έχεις ζήσει στο πετσί σου τι σημαίνει ράντζο και κακό νοσηλευτικό προσωπικό!! Λοιπόν τελείωσε, όταν θα πας σπίτι, με περίσσιο θάρρος θα διεκδικήσεις τον ύπνο σου και δεν θα αφήσεις σε κανέναν λύκο να φάει τα προβατάκια σου, που έχεις προγραμματίσει να τα μετρήσεις στις 02:10 !!!

Γιατί έχεις βαρεθεί να ακούς τις μπηχτές των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας!
Όσο ελεύθερο πνεύμα να νιώθουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν και οι ώρες κοινής ησυχίας!! Μιας λοιπόν και ΕΣΥ γίνεσαι ρόμπα και τα δικά τους μούτρα αντικρίζεις στις σκάλες, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ! Όσο και να θέλει να σε παρασύρει στο να σηκώσεις πάλι τον διπλανό σου στο πόδι και να σου βαράει τους τοίχους για να σκάσετε, σκέψου πως για ένα καθαρό μέτωπο ζούμε στην κοινωνία, αντιστάσου! Συγγνώμη που δεν ζούμε ακόμα σε σπηλιές!!


Γιατί βαρέθηκες να αλλάζεις σεντόνια κάθε λίγο και λιγάκι!
Ε μα συγγνώμη έχει σιδερώσει ποτέ σεντόνι αυτός/η?? Ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις αύριο. Η Stirella μπροστά σε ένα σεντόνι είναι σαν να προσπαθεί ένα ποντίκι να δείρει μια γάτα από εκδίκηση! Άσε τα πλυντήρια! Δεν δουλεύεις και στου Ξαπλόπουλου ρε παιδί μου, 3-4 σεντόνια έχεις και τα αλλάζεις! Πόσα να πάρεις επιτέλους? Μια στάμπα εδώ, μια στάμπα εκεί, σεντόνια μιας χρήσεως δεν υπάρχουν? Να τα παίρνεις με 1 ευρώ το καθένα, να τα λερώνεις και δρόμο, Μια χαρά! Επειδή λοιπόν τέτοια σεντόνια δεν υπάρχουν, σταμάτα να τα λερώνεις! Απλούστερο και οικονομικότερο! Και δεν σκοτώνεις και τα ψάρια με τόσο απορρυπαντικό ρούχων που χρησιμοποιείς!!!


Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πλέον ξύπνησα… Έχω πάρει απόφαση πως μόνο κακά μου προσφέρει το σεξ γι αυτό και θα το κόψω...

Αλλά από την επόμενη φορά γιατί μετά από τόση κουβέντα γι αυτό… δεν πάμε να κάνουμε σεξ?????


Μην ξεχνάμε να βάζουμε όνομα στα σχόλια μας...
(Υποβολή σχολίου ως ---> Όνομα/διεύθυνση URL ---> Γράφουμε όνομα ---> Αφήνουμε την Διεύθυνση URL κενή ---> Συνέχεια)

________________________________________________

291 σχόλια:

  1. Ψάχνω εθελοντές.... Υπάρχουν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:25

    Καλα..κανενας δεν εχει σχολιασει ετσι???????
    Ξερεις γιατι??????
    Γιατι Ο Λ Ο Ι θελουν να κανουν σεξξξξξξξξξξξξ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μας πειθουν οσα εγραψες!!!!!!Το σεξ..ειναι η ζωη μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Entaxei psaxnw ki egw e8elontries gia... psarema!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to sex einai san to kapnisma... oloi to dokimazoun, sunithws kapou ekei sto sxoleio... mera me thn mera sou ginetai ethismos... arxizeis na kaneis kolpakia (kuklakia)... pathiazesai, goustareis... den mporeis na kaneis dixws auto.. mexri na sou pei o giatros na to kopseis... ALLA kovetai to sex????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή τους επιστήμονες τους απορρίπτουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi episthmones apagoreuoun to kapnisma kai kanoun 2 paketa!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai mono gia thn empneysh tha sou kathonoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:35

    Βρε Μιχαλη...αφησες το ποδηλατο...και επιασες το ψαρεμα???????
    Doctor love...ε,οχι και σαν το καπνισμα!!!!!!
    Δεν σου αφηνει την ιδια απολαυση...(νομιζω..δεν καπνιζω βεβαια,υποθετω)
    Δεν κοβεται το σεξ...μπορει να μας κουραζει..αλλα μας κανει να αισθανομαστε μετα..πιο ξεκουραστοι..χαλαροι..μας ταξιδευει...
    Δεν νομιζω..οτι εβλεψε ποτε κανεναν...(αν εξαιρεσουμε..ανακοπες που προκαλει βεβαια...lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν το σεξ είναι σαν το κάπνισμα... τότε τα προφυλακτικά είναι σαν το τασάκι...


    Κρατάνε ότι έμεινε αφού τελείωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Polu kalo Giwrgo...omologw oti gelasa arketa!!! Alla oxi toso peistiko...kai tha symfwnhsw gia mia akoma fora me th Maria Valsamh! To sex einai h Zwh mas...nai sigoura yparxoun stigmes xalarwshs kai proswpikhs apolaushs pou o kathenas prattei opws thelei!Nai sigoura to pastitsio ths mamas einai mia apolaush... Omws kai to sex einai mia idietairh apolaush kai safws kaneis mas den arneitai tis apolauseis ths zwhs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eimai san ton xameleonta, prosarmozomai stis peristaseis!

    loipon... kamia pou na ksereis na krataei... to kalami???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμ ποιος κάνει χωρίς το σεξ Γιώργο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:41

    Εκτος απο απολαυση..ειναι και εξαρτηση..το αποζητας..το θελεις...το ψαχνεις...και εκτος αυτου...ενα θα σας πω....ειναι ΥΓΕΙΑ....ποσες φορες..δεν βλεπουμε ανθρωπους και αναρωτιομαστε απο ποτε εχουν να κανουν σεξ?????Ειναι..καλο για το σωμα μας...για το μυαλο μας...για την ψυχολογια μας...ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕΞ!!!!!!!!!!!
    Νατασσα μου εχεις απολυτο δικιο και εσυ..δεν πρεπει να αρνουμαστε τις απολαυσεις..της ζωης..ειναι πολυ λιγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xameleonta...syggnwmh Mixalh ithela na pw...kai na mh xerei,tha ths deixeis esy!!!xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν γέλασες Νατάσα ήταν αυτό που ήθελα!

    Jey, Χμμμ, Εσύ ποιος λες??

    Mixali άρχισες τα δικά σου πάλι!!

    mairh panagiwtara ευχαριστώ για την υποθετική αναφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Maria yparxei kai h allh ekdoxh...kala na eisai xwris sex(den tha xrhsimopoihsw thn allh lexh,katalavaineis...)to na kaneis kako sex einai xeirotero!!! Ekei na deis neurakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ εσύ!!!! χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρια Βαλσαμη υγεία???? Πόσοι δεν έφυγαν πάνω στο σεξ?? ε? Απαπαπαπ, μακριά από μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Loipon paei kai teleiwse egw sumfwnw!

    8a paw monos mou gia mpsarema...!

    ektos kai an 8elei kamia na mou ferei... santouits!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Toulaxiston Giwrgo efygan euxaristhmenoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Maria... mias kai den sou arese h paromoiwsh.. to sex einai san thn sokolata... oso thn dokimazeis, thes kai perissotero... kathe mia sou afhnei diaforetikh geush alla sto telos sou menei h gluka ths... se xalarwnei... sou dieurunei tous orizontes... apodedeigmeno apo toses ereunes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mixalh den vghke tyxaia h ataka...Den .... pou den.... den pas gia kana psarema?
    xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τουλάχιστον έφυγαν με την απόλαυση βρε Γιώργο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:51

    Γιωργο....προτιμω εναν ενδεχομενο καλο οργασμο..παρα αποχη απο το σεξ προκειμενου να προστατευτω απο την καρδιακη ανακοπη....
    Νατασσα...απλα δοξαζω το θεο..που μου εχει τυχει να κανω αρκετο καιρο χωρις σεξ(λογω χωρισμου ημουν συναισθηματικα φορτισμενη και απειχα για ενα χρονο περιπου,ουτε που θελω να το θυμαμαι πως αντεξαααααα!!!!!),αλλα δεν εχω υπαρξει ποτε στην αλλη κατηγορια!!!!!!!Αλλα εχω δει..οντως αυτους τους ανθρωπους..εεεε τοτε αυτοι να μην κανουν σεξ!Εμεις μπορουμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Doctor Love...
    safws kai theleis perisoooootero einai ena eidos exarthshs...alla gi'auto kai yparxoun kai oi sokolates me geuseis!!!Euxaristiesai kalytera auth pou sou aresei pio poly...den einai oles oi sokolates idies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λοιπον, συμφωνω.. λολ.. σκεψου και εμας τις γυναικες.. μετα το σεξ μοιαζουμε με κλοουν .. εχουμε πασαλειφθει με το μακιγιαζ.. τα μαλλια ειναι αστα να πανε.. συχνα σκιζεται το καλσον κ οχι μονο, σπαει καποιο νυχι.. σεντονια πλενουμε κι εμεις.. κ αν ειμαστε σε αντρικο χωρο ψαχνουμε να βρουμε ουδετερο αφρολουτρο να κανουμε ενα ντουζακι.. αμαν εχετε λυσσαξει με τα αντρικα αφρολουτρα.. μετα αντε να γυρισεις σπιτι.. εφυγες κουκλα μια διμετρη θεα.. και γυριζεις σαν διμετρη νοικοκυρα με σκισμενα ρουχα που μυριζει αγριο πευκο.. χαχχαχαχαχ.. και ασε που αναλογα το ποδηλατο την επομενη μερα περπατας σαν καβαλαρης.. χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάποτε μου είπαν πως μοιάζω με την Τζοκόντα, γι αυτό μου το είπαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:55

    Doctor love...τωρα σας κατανοησα καλυτερα μπορω να πω....και μμμμμ...ηταν σαν να την γευτηκα τη σοκολατα..;)
    Mιχαλη αγορι μου....τι να το κανεις το σαντουιτς..πειναμε και με το να ''ψαρευουν''μονοι τους????!!!!!
    Νατασσα...χαχα..με κανεις και γελαω....σωστα ομιλησες...:)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kai poly kala ekanes Maria...emeis mporoume na to kanoume kai antexoume oso kai kai an aporoume meta gia thn ypomonh mas...kai otan lew emeis anaferomai stis gynaikes fusika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 00:58

    Μπα Γιωργο...δεν στο ειπαν για αυτο..μαλλον γιατι ειχες το χαμογελο της τζοκοντα...την ικανοποιηση..:))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαχαχαχα Γωγώ μ' έκανες και γέλασα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το' χει το ονομα Jey μου.. Γιωργηδες κ Γωγωδες λενε εξυπναδες.. χαχαχ.. ακου εκει να κοψουμε το σεξ?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ φταίω που πήγα να σας ανοίξω τα μάτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kati mou thimisan ola ta parapono.... :)
    kai as mhn thelw na to paradekto!

    swstos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:03

    Μα Νατασσα ηταν συνηδειτη αποφαση....αυτο ενιωθα..μαλλον δεν το ενιωθα για αυτο και δεν το εκανα...δεν μου το απαγορευσε κανεις!!!!!!Δεν ηταν βιολογικη αναγκη...προειχε η ψυχολογικη...αυτη ειναι η διαφορα μας απο τους αντρες...ειμαστε και γλυκες και πικρες ταυτοχρονα σοκολατες..αλλοτε με ξηρους καρπους μεσα..που σπαμε δυσκολα..και αλλοτε απλα λιωνουμε πριν μας αγγιξουν(μου αρεσε η παρομοιωση της σοκολατας...;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Gwgw an to podhlato htan kalo...xalali vre kai xana xalali!!!
    Tip:Panta exoume ta kalyntika mas mazi...ena mikro retousarima mesa sto autokinhto an prepei na gyriseis spiti sou den einai kako!!!Twra gia ta skismena rouxa..vre agaph mou an h diathesh einai tetoia,tha exeis perasei toso kala...pou pistepse me den nomizw na mhn mporeis na vreis lush...panta yparxoun kai oi files swthres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έλα ρε Νίκο !!! Νέος άντρας μετά τον Mixali kai ton Doctor! Καλώς ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μμμμμμ να χαρώ εγώ άνοιγμα................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:05

    Πηγες να μας τα ανοιξεις Γιωργο η να μας τα κλεισεiς?Ωστε να μην απολαμβανουμε πια??????Παντως δεν μας τα ''εβγαλες''αυτο εχει σημασια!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ναι να σκίσουμε και τα ρούχα, να παγώσετε και να μας λέτε το κοπανάτε ότι αρρωστήσατε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:08

    Νατασσα..Νατασσα..ξεχνας...βοηθαει η μοδα...μεγαλες τσαντες..αρα...βαζουμε μεσα..τα απαραιτητα..ενα καλσον..εσωρουχα..μια φουστιτσα...χαχαχαχα
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!Μιλαμε για εναν οργασμο....αυτα θα μας εμποδισουν????Ε,οχι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. plaka plaka oikonomika den me symferei...mporei na nomizete oti geniomaste etoimes alla exete alhthia pote skeytei pws gia na symetasxoume se mia drasthriothta me katholou eggyhmena apotelesmata prepei na katathesoume mia mikrh perioysia se komwthria,aisthitikoys,eswroyxadika,papoytsadika,kallyntikadika kai farmakeia???? kai ola ayta me 700€/mhna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. den xreiazetai na aisthaneste klooun... sas bgazoume to makigiaz gia na doume th fusikh sas omorfia... sas xalame ta mallia me (kathe tropo)einai ths modas to athmelhto ... sas skizoume kathe ti eswrouxo gt apla den tha xreiazetai na ta bgazete kathe fora apo thn pisw porta... kai sas gemizoume me to arwma mas ... mono k mono gia na exete kati na thumaste mexri na pate spiti... (tha exete ksexasei mexri kai to onoma sas meta thn bolta sas me to podhlato)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:10

    Καλα..Γιωργο..μην σκισεις τα ρουχα εσυ...φροντισε...να ικανοποιησεις και τη γυναικα...και δεν θα σου κοπαvει τιποτα μετα...η μαλλον θα σου κοπανει....τα κουδουνια!!!!!;)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Kai tha epanalavw Giwrgo kai ti peirazei gia ena toso da mikro kryologhma an to prohgoumeno vrady eixa kanei pragmatikothta mia apo ths megalyteres apolaushs mou????????
    Kai mh 3exnas oti meta tha exoume kai thn dikaiologia ths frontidas...afou tha exete kai typseis gia to kako-kalo pou mas prokalesate!
    An yparxei tetoia diathesh xana lew...xalali!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Mαρια Βαλσαμη

    Mόλις απέκτησα έναν ακόμα λόγο που ΔΕΝ!!! Που ήσουν όταν το έγραφα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:13

    Μιχαλη..τι ρωτας??????
    Αφου εσυ το εχεις ηδη κοψει!!!!!!!
    Πηγες για ποδηλατο την προηγουμενη φορα?Για ψαρεμα τωρα??????(σε πειραζω ε!!!!!)
    Doctor...απλα συγκινουμαι...ποσο μας σκεφτεστε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Νομίζω Μιχάλη η απάντηση είναι προφανής αλλά η απόφαση δική σου...
    Γιώργο αν υπάρχει τέτοιο πάθος κι απόλαυση στο σεξ σιγά μην σου παραπονεθεί η άλλη ή και να μην το απολαύσεις κι εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Natasa ελπίζω να τα λες και στον δικό σου αυτά και να μην τον κυνηγάς με την παντόφλα όταν γίνεις καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:15

    Γιωργο...χτυπαγα κατι κουδουνια!!!!!!lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Dr. Love, εκτος απο επιστημονας εισαι κ ποιητης.. χμμμ.. perfect combination..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Maria...o kathenas skeftetai ton eauto tou...apla h ikanopoihsh tou enos pairnaei mesa apo thn ikanopoihsh tou allou...omadikh douleia leme gia to teleio apotelesma!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. K egw ektos apo manavis, egina kai psaras!

    Teleia, panta mou aresan oi polles eidikothtes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δηλαδή μου λέτε πως όλα αυτά δεν είναι πραγματικά προβλήματα???

    Μου το λέτε ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό?????

    Θα αποχωρίσω από το Blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Me th pantofla Giwrgo sigoura den tha ton kynhghsw...apla tha plhrwsei kai tha to apolausoume kai oi duo mas!
    Doctor Love...to xeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Natasa, ωραια tips... ομως νομιζω πως ολες ξερουμε τι να κανουμε σε αντιστοιχες περιπτωσεις.. δωσε και μερικα στους αντρες που περιγραφει ο Γιωργος.. εμεις πρεπει να τους καθοδηγουμε.. να μαθαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Mixalh yparxei kai h eidikothta tou giatrou...skepsou to!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:23

    Dr...φυσικα για το ιδανικο αποτελεσμα..πρεπει να υπαρξει συλλογικη δουλεια...εμεις ντυνομαστε..εσεις μας γδυνετε..εμεις βαφομαστε εσεις μας ξεβαφετε..εμεις...σας αναβουμε...εσεις μας σβηνετε...ετσι παει...αρκει να γινονται...και απο τις δυο μεριες τα σωστα βηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μπα δεν φαίνεται τύπος που του αρέσει να δουλεύει εκεί που άλλοι... διασκεδάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μαρια Βαλσαμη

    εσείς έρχεστε εμεις φεύγουμε! χααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Gwgw maresei pou lene oti oi antres skeftontai to sex kathe 3 deuterolepta...ti tips na dwsoume?Telika etsi opws exoume katanthsei kai to kefali na tous anoixoume na tous ta valoume mesa...pali pastitsio tha theloun na fane!!!xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. gogo se auxaristo gia ta kala sou logia... kai oso afora se auta pou prepei na mas mathete ... na ksereis panta pws oi antres exoun thn fantasiwsh me thn daskala... eimaste etoimoi gia mathhsh.. dipsame!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Opws kai oi gynaikes Dr.Love den theloun panta diagwgh kosmiotath...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Suxna mou lene pws eimai polu kako paidi !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:30

    Γιωργο...χαχαχα...τι μιλας ομως και συ...εσυ δεν θες σεξ....ασε αλλους να ερθουν και να φυγουν...lol
    Nατασσα και Γωγω..ειναι ανεπιδεκτης μαθησεως...ποσα πια να τους μαθουμε?????Τους μαθαινουμε τεχνικες...να τους μαθουμε να θελουν να κανουν και σεξ?Ε,πολυ παει....!!!!!!!!!!Ας μεινουν με τα κεφτεδακια της μαμας..να τα τρωνε..και εμεις να ειμαστε μπροστα τους..να σκιζουμε μονες μας τα εσωρουχα...να ξεκιναμε....και για να δουμε αν αυτοι θα ''τελειωνουν''το φαγητο της μαμας..η οτι αρχισαμε εμεις???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Th poikilia den thn arnhtike kaneis Mr.Venios!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Maria... opws eipes exete thn epilogh na fugete... an den sas aresei mia katastash feugete... den xreiazetai na paraponieste... antistoixa kai oi antres... pastitsia yparxoun polla... arkei na breis kapoion/kapoia pou na to ftiaxnei kathe fora diaforetiko kai nostimo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:35

    Και να συμπληρωσω Νατασσα...αν εχουν διαγωγη κοσμιοτατη..πως θα τους δινουμε εμεις την τιμωρια τους..;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Είπα εγώ κάτι τέτοιο???

    Όπως έχω γράψει...:

    Μετά από μακρόχρονη έρευνα επιστημόνων, κατέληξαν στα παρακάτω δεδομένα προσπαθώντας να καλυτερέψουν το αύριο σου…

    ορίστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Maria me ekanes kai gelasa para poly...To efera eikona...emas na skizoume ta eswrouxa mas,etoimes gia prostagh kai ypotagh...kai autoi na synexizoun na trwne keftedakia????
    xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ωραίο αύριο προτείνουν οι επιστήμονες, να δω αν θα απέχουν κι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Natasa και Mαρια Βαλσαμη προσέξτε μην σκίσετε εκτός απο τα εσώρουχα... και το καλσον!! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:38

    Το θεμα ομως dr.love ειναι...οτι θελουμε να εχουμε την επιλογη αυτη..αρα θελουμε και το σεξ...δεν παραπονιομαστε...εξαλου και σεις αν το φαγητο ειναι αναλατο..δεν το επεσημαινετε?Ε.αυτο κανουμε και εμεις..:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ma auto akrivws eipa Maria...oti den mas aresei panta na exoun diagwgh kosmiotath...
    Dr.Love...an den saresei auth h sokolata...fae allh...gi'auto yparxoun kai oi geuseis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δηλαδή George...για να μην αποκυρήξεις το σεξ θα πρέπει η υποψήφια παρτενέρ να εμφανιστεί στην πόρτα σου αγκαλιά με ένα ταψί παστίτσιο (just in case), αφού έχει πρώτα πλακώσει τους γείτονες στα hypnostendon, κρατώντας τουλάχιστον 2 αλλαξιές φρεσκοπλυμένα (με φιλικά προς το περιβάλλον απορρυπαντικά) και φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια και έχοντας προμηθευτεί κούτες οκόκληρες προφυλακτικά σε διάφορα χρώματα και γεύσεις...?

    Και να σου πω.... Δεν είναι ανάγκη να ξανακάνεις μπάνιο... Κάνε...βρώμικο σεξ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:42

    Το προβλημα Γιωργο την σημερον ημερα..ειναι οτι εμεις τα σκιζουμε και τα καλσον μας?????Εσεις?????????
    Νατασσα μου..πιστεψε..με...δεν θα φανε τα κεφτεδακια τους..αλλα εμας...τα κτηνη..χαχαχα και μετα εμεις θα τους γκρινιαζουμε...γιατι μας λαδωσαν..παντου..και θα τους επιβαλλουμε την τιμωρια τους σαν καλες δασκαλες...και ξερεις πια θα ειναι ε???Να συνεχισουν..πολλες φορες!!!!!!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. PS: θα πρέπει και το παστίτσιο να είναι της μαμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Giwrgo...thelete na pairnoume prwtovoulies h oxi?
    Poio arseniko tha antistekotan mprosta se ena tetoio theama???Kai an xreiastei na skisoume kai to kalson apo to na sas apospasoume th prosoxh...ean axizei vevaia...tha kanoume th kardia mas petra kai tha to kanoume!!!Oles kryvoume ena tetoio eauto mesa mas...tyxeros autos pou tha mas ton vgalei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. χαχαχα καλό Μαρία, η καλύτερη τιμωρία χαχα!!!
    μόλις μας αντικρύσουν έτσι πάνε τα κεφτεδάκια στο πάτωμα να ορμήξουν κι ας παραπονεθούν μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. koritsia auto eipa prin... exete kai exoume epilogh na dialeksoume.. o kathenas sthn geush pou tou tairiazei kai sthn posothta pou thelei... xwris gkrinies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Νatasa οι πρωτοβουλίες είναι πάντα θεμιτές αλλά προσοχή με τους άντρες... δεν πρέπει να τους ευνουχίζετε... προσεκτικές πρωτοβουλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Nαι...! το αρσενικό αυτό θα σκεφτεί εκείνη την ώρα Νατάσα, αν θα σκιστεί το καλσόν και να συνεχίσει να τρώει τα κεφτεδάκια της μαμάς απερίσπαστος κι όχι να της το σκίσει αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Swsth h Mandy!!!
    Maria...ethixes kalo zhthma...Polles fores???
    Pane oi kales epoxes twn antrwn...kai vash thn episthmonikh exhghsh tou Giwrgou...edw zhtoun plhrh apoxh...siga mhn dextoun kampanakia tou ring...1st round and nock out!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ena dikio...kai dyo kai tria mh sou pw...ta xeis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. giota! Ο άνθρωπος μου!!!

    Γιώτα γιατί πιστεύεις πως έχω δίκιο?? πες μας την γνώμη σου να τα βλέπουν μερικές μερικές αναγνώστριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Xerw egw mwre Jey?Telika oi episthmones den mas ta lene kala shmera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:54

    Ειπαμε...dr.love για το καθε ποδηλατο υπαρχει ο οδηγος του και για καθε γευση..ο γευσιγνωστης του...δεν γκρινιαζουμε....αναζηταμε..το ιδανικο...κεφτεδακια θελουν jey κεφτεδακια θα εχουν...λιγο μεγαλυτερα σε μεγεθος ομως lol
    Γιωργο...ευνουχιζονται..οσοι ειναι ευνουχισμενοι απο μονοι τους εκ χαρακτηρως...ουτε στο σεξ πια να μην εχουμε πρωτοβουλια?Πολυ ευθικτοι εχετε γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. apo aurio oles na forate ta prostyxa ta maura ta eswrouxa sas...pou einai kai fthniarika kai wraia...(Karvelas)gt den kserete poios mporei na sas ta skisei...kai gia kalo kai gia kako
    parte kai enan tselemente
    gt nhstiko arkoudi...den...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εμ βέβαια... τώρα που βλέπετε ότι θα καταλήξετε στα sex shop... δεν σας τα λέμε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Natasa mallon exeis mpleksei me epaggelmaties palestes...1st round kai knock out...prospathise na vreis tous epaggelmaties erastes...antoxes na exeis kai oi gyroi tha pernane kai tha pernane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Έλα βρε Νατάσα μάλλον οι επιστήμονες θα είναι τίποτα "ευνουχισμένοι" μην ψαρώνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Mandy που είσαι? Τι πιστεύεις να παίρνετε πρωτοβουλίες ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 01:58

    Νατασσα..ειναι θεμα ηλικιας..πιστεψε με....βεβαια οσο μικροτεροι ειναι..τοσο πιο πολλα κεφτεδακια της μαμας θα θελουν....αλλα εγγυηση...λεμε πανε για πρωταθλητισμο!Δεν υπαρχει nock out!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Mhpws telika vre koritsia theloun na mas perasoun oti "trwgwntas erxetai h oreksh" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εγώ βρε Γιώργο γιατί δεν το βλέπω αυτό; ούτε να πλησιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σχετικά με τις πρωτοβουλίες... Αν σας ενοχλούν τοοοοοοόσο πολύ, ας κάνουμε μια συμφωνία: Θα σταματήσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες όταν μάθετε να διαβάζετε το μυαλό μας. Μέχρι τότε αφήστε να σας δείχνουμε το δρόμο εμείς που ξέρουμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. axaxxaxaxaxx poli kalo k pali omws nomizw pws ola auta......den einai arketa gia na min kaneis sex......toulaxiston gia mena....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. George μέσα στο μυαλό μου εισαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Νατάσα use your imagination συνδύασε τα!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναι είδες??? Μην τολμήσεις να πάρεις πρωτοβουλία τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. dusthxws Dr.Love apo epaggelmaties erastes h agora xwlainei...den lew oti den yparxoun omws!Gia th kathe mia mas o oros epaggelmatias erasths einai ypokeimenikos...kai tyxeres eimaste oses ton exoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:04

    Μandy..μαζι σου....ξερεις οτι αυτο ομως δεν προκειται να γινει ποτε ετσι????Ε,καλα ας ειμαστε λιγο διαλλακτικες....μπορουμε απλα να παιρνουμε ΚΑΙ εμεις πρωτοβουλιες..οχι ΜΟΝΟ εμεις...ειναι πιο δικαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δεν πειράζει Natasa μου... ας είναι ερασιτέχνες και θα τους κάνουμε εμείς βιρτουόζους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Kalh sunexeia... egw apoxwrw... me perimenei h sokolata mou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Mandy o ofeilw na paradextw oti o Giwrgos exei dwsei antistoixh shmvoulh stous antres prin liges evdomades kai tha daneistw thn frash tou...
    apla akouge tes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Mαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:08

    Καληνυχτα dr.love...καλοφαγωτη..;))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καληνύχτα Doctor.

    Κοίτα τι επαναστατικό αναγνωστικό κοινό!! Δεν θα πειστείτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Kalhnyxta Dr.Love kai euxomai na apolauseis th sokolata sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. κάνοντας σεξ ο οργανισμός μας μπαίνει ολόκληρος σε μια τρομερά επίπονη διαδικασία..αν δε μας γέμιζε με όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθουμε κατα τη διάρκεια θα μπορούσε να είναι κ θανατηφόρο..
    σίγουρα ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό..αλλά κανένας απο τους προαναφερθέντες δεν αποτελεί λόγο..
    οι μόνες παρενέργειες είναι τα νεύρα..κ οι αλλαγές της ψυχολογίας..κ αυτή την φάση περνάω τώρα..χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Epiponh diadikasia?Ti akrivws ennoeis Elpida?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Natasa θα με βοηθούσες αν μου έλεγες που αναφέρεσαι ακριβώς γιατί είμαι newbee.
    Μαρία η αλήθεια είναι ότι βολεύει να παίρνουν αυτοί τις πρωτοβουλίες και εμείς να... παίρνουμε άλλα...
    O Doctor πάει στη σοκολάτα του...
    Ο Mixalis ασχολείται με το ψάρεμα...
    George... πάλι σε άφησαν μόνο με τα θηρία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ε δεν θα την έλεγα κι επίπονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Oxi kai psarema!!

    apla mia stash ekana na ksapostasw...

    perimenw tis prwtovoulies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:19

    Μα..ειναι απλο Μαντυ μου...αν παιρνουν αυτοι τις πρωτοβουλιες...εμεις δεν θα αντισταθουμε γιατι αυτο ακριβως θελουμε...να παρουμε εμεις αυτους..χαχα..αυτο ειναι ολο το θεμα...Γιωργο εχεις καταλαβει ετσι...αυτοι ''τρωνε''και εμεις εδω...!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. egw pantws problhmatizomai otan den me empeneei kaneis gia na to kanw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:20

    Βρε Μιχαλη..εσυ ολο κατι περιμενεις..μια τον οδηγο σου..μια το σαντουιτς...μια την πρωτοβουλια...εσυ τι ακριβως κανεις για να τα αποκτησεις ολα αυτα?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Στάση από τι;
    Ελπίδα με προβλημάτισες ως προς το "επίπονη"... Ζογκλερικά κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Mandy...maurh mpara..h exelhxh,sto mhna oktwvrio deutero thema...as valoume mualo stous antres!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Kai egw provlhmatisthka me thn apopsh ths Elpidas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. επίπονη διαδικασία για τον οργανισμό γτ έχουμε ακραίες μεταβολές σε:
    πίεση αρτηριακή
    σφυγμούς
    νευροχημικές διαδικασίες
    ορμονες κλπ
    πολλά δεν τα αντιλαμβανόμαστε εμείς..
    εμείς απλά το απολαμβάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ama einai etsi vre elpida kathe fora prin kanoume sex na kanoume kai ena check up...me anxwses mono pou to anaferes!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Omorfo k xioumoristiko to thema sou Mr.Venios alla einai san na mas parousiazeis to sex san aggareia...gia mena einai mia apo tis kaluteres empeiries pou mporeis na viwseis me ena anthrwpo pou theleis na exeis ena "connection" eite stigmiaio eite se vathos xronou..ti se noiazei loipon an tha se akousoun oi geitones (pou kata vathos goustaroun me kati tetoia :P ),an tha ksodepseis merika euro parapanw stin agora profulaktikwn,an erthei o logariasmos tou nerou upsiloteros gt eprepe na pluneis k na plutheis,an kruwsei to pastitsio (microwaves ;)),an xaseis ton lazopoulo (yparxei panta i epanalipsi )kai tekos an koimitheis ligoteres wres???
    to sex agapi mou einai apolausi...mia ergasia (oxi katanagkastiki ) pou i amoivi tis einai i ekfrasi tou partener sou otan to exeis steilei ston 7o ourano...
    gia mena to sex d kobetai...24h/7d psifizw...

    p.s panta me tin sunodeia kalou krasiou :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. το ότι γίνονται αυτές οι μεταβολές δεν σημαίνει ότι είναι και θανατηφόρες βρε Ελπίδα αλλιώς τώρα θα είμασταν...
    Κι εμείς υπάρχουμε Μιχάλη, αρκεί αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Mixalh meta thn apoxwrhsh Tou Dr.Love arxizw na aspazomai th thewria sou...apopse oi enapominantes mallon tha pane gia psarema...
    xaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:29

    Απο οτι θα εχεις καταλαβει και συ Μιχαλη...για να τα αναζητας ακομα ολα αυτα...σαφως και δεν αρκει..;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ελπίδα μου όταν βρεθεί μια Lacta μόνη και απροστάτευτη στα χέρια σου, θα κάτσεις να σκάσεις για τους ταλαιπωρημένουν κόκκους κακαόδεντρου και τα δεινά που έχουν υποστεί μέχρι να γίνουν το θαύμα που έχεις μπροστά σου;;; Δεν το δέχομαι!
    Είσαι εσύ, η Lacta και ο θεός. Τέλος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Καλησπέρα σε όλους. Γιώργο συγχαρητήρια για τον τρόπο γραφής σου. Σου βγάζω το καπέλο. Παρακολουθώ το Blog σου εδώ και ένα μήνα περίπου. Δεν έχω ξαναγράψει. Ηθελά πολύ να ξέρω τις ηλικίες όλων των θηλυκών σχολιαστών και επίσης τον δείκτη νοημοσύνης τους. Ειλικρινά,Γιώργο το 'χεις από όλες τις ''απόψεις''.
    Κορίτσια είστε τελείως εκτός. Από όλα!!! Έχετε ξεφυγει και μετά λέτε που είναι χαμένοι οι άντρες. Σας κρυβόμαστε και εμφανιζόμαστε μόνο για να σας πάμε μια βόλτα με το ποδήλατο μας. Και εσείς φταίτε για αυτό. Επιτέλους, Ξυπνήστε και σοβαρευτειτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Swsth kai h nana...vlepeis Giwrgo telika oi episthmonikes ereunes apopse katariptontai...
    Vre Mixalh poly Megalh stash kaneis kai esy?Gia xana mpes sto paixnidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Nana σε ευχαριστώ που αναγνώρισες το χιουμοριστικό ύφος και θα συνεχίζω με το ίδιο λέγοντας...

    ΟΛΑ τα δικαιολόγησες αλλά με τον χαμένο ύπνο και κατ επέκταση με τους μαύρους κύκλους και την ξυνο φατσα του αφεντικού, έκανες τον Κινέζο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ωχχχχχχχχχχ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ σε ευχαριστώ πολύ...!!!

    Μην τολμήσεις και φύγεις απο το Blog !!


    Αν και μόλις υπέγραψες την θανατική σου ποινή! Την ευχή μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Kyrie Xrhsto to xioumor einai apodekto apo olous...kalws gia emas den to exoume xasei...mallon eseis den exete to sthenos na to katalavete..kai apeuthinomai apokleistika se esas Kyrie Xrhsto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. kapoios xrhstos exase to xioumor toy.. opios to brei na to ferei sth reception....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Γιώργο σα να μας προσβάλεις κι εσύ μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. den nomizw oti mas prosevale Jey...kathe apopsh einai apodekth kai sevasth...kai O blogger exei apodeixei th thesh tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. 1ον δεν τρώω lacta!χαχαχα!!
    2ον δεν τα λέω εγώ αλλά η επιστήμη
    3ον είπα οτι αν μας γέμιζε με όλα αυτά τα συναισθήματα..αν δεν διέγυρε όλες τις αισθήσεις μας θα μπορούσε θα ήταν κ θανατηφόρο (ιατρικά μιλώντας πάντα)..
    σκεφτείτε πώς είναι το σεξ με κάποιον που δε μπορεί να σας φτιάξει με τπτ εγκεφαλικά κ σωματικά..μπορεί να μην είναι θανατηφόρο αλλά σίγουρα είναι θανατηφόρα βαρετό, εκνευριστικό, ενοχλητικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Nomizw pws den prepei na anevasoume tous tonous.

    Plakitsa kanoume kai nomizw pws kai o giwrgos etsi krataei thn kouventa.

    (Pera apo thn plaka)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 02:43

    Και θα συμπληρωσω....σε οσα ειπε η Νατασσα που συμφωνω απολυτως...αυτο ακριβως ειναι το προβλημα σας Χρηστο...οτι κρυβεστε..και κυριως απο εσας τους ιδιους..αν αυτο σας καλυπττει η ''βολτα''δηλαδη...ειναι γιατι αυτο μπορει μονο να σας καλυψει και τιποτα αλλο..και για αυτο το''κενο''σας δεν ευθυνομαστε εμεις..Μαρια 28 χρονων..οσο για το δεικτη νοημοσυνης...απλα θα το διαπιστωσεις...καλως ηρθες παρολο αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. George: Μπορείς να κοιμηθείς και μετά τη δουλειά. Όσο για τους μαύρους κύκλους...concealer... Δεν είναι ντροπή... Τόσα έχετε δοκιμάσει... αποτριχώσεις, τεχνητό μάυρισμα, ενυδατικές κρέμες... Κάνε την καρδιά σου πέτρα. Σχετικά με το αφεντικό, καλόπιασέ τον και λίγο. Κέρασε ένα καφεδάκι, ένα κρουασάν... Κάνε καμιά υπερωρία...!
    Δεν αξίζει τον κόπο???

    Χρήστο καλησπέρα και σε σένα :)
    ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ αλλά κατα τ' άλλα όλα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ελπίδα όλα τα άλλα μπορώ να τα προσπαράσω... Αλλά δεν τρως Lacta??? Με σόκαρες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. elpida an kapoios den mporei na se ftiaxei egkefalika prwta kai swmatika epeita apla den to kaneis oute kai gia psyxiko!!! o kyr tsampas pethane!!!xaxaxaxaxa
    kai euxomai na ginomai apo olous katanohth...thewrontas oti oloi mas diathetoume xioumor...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Τον πειράζω... Άμα το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ Γιώργο και Νατάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. concealer ???

    Μάλλον έχεις μπερδέψει τα οιστρογόνα με την τεστοστερόνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σε μια τέτοια περίπτωση αν δεν σε διεγείρει ούτε εγκεφαλικά ούτε σωματικά δεν προχωράς καθόλου Ελπίδα, ποιο το νόημα άλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. οκ με το concealer ισως το παρατράβηξα λιγάκι :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Χιούμορ και αστεία γύρω από το σεξ κάνουμε όλοι μας. Στο σπίτι μας, στην δουλειά μας, στην καφετέρεια με την παρέα μας και τους δικους μας ανθρώπους. Σε ένα Blog δεν είναι χιούμορ να γελάτε με τα ποδήλατα... με τις σοκολάτες... Ούτε αν έχετε στέρηση ή όχι... Όλα έχουν τα όρια τους και εσείς δυστυχώς δεν έχετε. Δεν είναι τυχαίο που είστε γυναίκες που συμμετέχετε συνεχώς. Οι ίδιες και οι ίδιες. Με τα ίδια αστεία, τις ίδιες μπηχτές, τα ίδια πονηρά υπονοούμ. Ειλικρινά, η εικόνα σας είναι απογοητευτική και επίσης μεταξύ σας δεν υπάρχει σύμπνοια, αλληλεγγύη... Κοιτάζετε να πείτε την πιο έξυπνη και πονηρή ατάκα για να φανείτε σούπερ. Σε ποιον και γιατί μόνο εσείς ξέρετε. Ναι τελικά είστε σούπερ στο να μην έχετε κατι νέο να πείτε... Να είστε περήφανες για τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Δεν τα έχει μπερδέψει η Mandy καθόλου. Πολλά αρσενικά ακολουθούν τα χνάρια μας για τον... καλλωπισμό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. thanks Maria...an kai tha eprepe na yparxei kapoio takt me thn topothethsh ths hlikias...asteieuomai!!!kai den ntrepomai epishs gia thn hlikia mou..isa isa pou th xairomai!
    Natasa 29 xronwn...kalws hrthes loipon Xrhsto!
    Mandy...yparxoun kai alles sokolates...ion...paulidhs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Xrhsto yparxoun kai alla blog me koinwniko politika themata pou mporeis eleuthera na symmetexeis...mallon vriskesai se lathos xrono kai topo...so talk to our hand sweetie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. φίλε χρήστο 1ον είναι των θηλυκών σχολιαστριών..
    2ον θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου..τους υπόλοιπους δεν τους γνωρίζω..
    είμαι 27 κ με δείκτη νοημοσύνης αρκετά πάνω του μέσου όρου..μια μικρή κουβέντα μαζί μου θα μπορούσε να σε πείσει..
    θα έπρεπε να ξέρεις πως ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε τους άλλους..δείχνει κακούς τρόπους συμπεριφοράς κ κόμπλεξ "ανωτερότητας"..
    άνθρωποι είναι κ δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιο..άλλωστε πώς θα ξεχωρίζαμε οι λίγοι..
    όσο για το οτι φταίμε εμείς..προφανώς οι γυναίκες εννοείς..δεν έχεις απόλυτα δίκιο..έχεις δίκιο αλλά το μισό..το άλλο μισό το έχουμε εμείς κ αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Θα ήθελα να παρακαλέσω και τον Χρήστο αλλά και τις γυναίκες που σίγουρα ετοιμάζουν απαντήσεις προς αυτόν, να είναι κόσμιες και να μην μετατραπει ο χαβαλές σε ανταλλαγή βολών.

    Παρακαλω προσωπικά και τον χρήστο και τα κορίτσια να ελεγξουμε το ύφος και τους τόνους.

    Δεν κανω παρατήρηση, κάνω παράκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. mhpws eisai katoxos allou blog kai zhleueis?
    Paizei kai auto...alla pistepse mas den tha mas stamathseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Χρήστο, κατ'αρχήν να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια.
    Δεδομένου όμως ότι δεν ξέρεις κανέναν και καμία από εδω μέσα προσωπικά, αυτή η επίθεση είναι λίγο άκυρη. Το τι θεωρεί ο καθένας αστείο ή έξυπνο ή οτιδήποτε είναι, καθαρά υποκειμενικό. Δεν είναι κάτι που θα το αλλάξεις.
    Και εγώ προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Που είχαμε μείνει;;;
    Α ναι... Natasa και σε μία Παυλίδη φράουλα δε λέω όχι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:02

    Κοιτα Χρηστο...εδω λεμε την αποψη μας..γελαμε..περναμε καλα...πειραζουμε ο ενας τον αλλον..αν εσυ δεν ενστερνιζεσαι αυτο το τροπο διασκεδασης μας..ειναι δικο σου θεμα..απλα θεωρω...οτι θα επρεπε να εισαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους σου...γιατι εμεις εδω δεν εχουμε διαθεση να προσβαλλουμε κανεναν...Μπηκες εδω μονο και μονο για να μας σχολιασεις αρνητικα?Οχι να μοιραστεις την αποψη σου?Λυπαμαι..εμεις απλα...μοιραζομαστε σκεψεις...ακομα και αστεια..ειτε πονηρα ειτε οχι...οσο για την εικονα μας..μην κρινεις...χωρις να μας ξερεις..εμεις δεν το κανουμε για σενα...που καλλιστα θα μπορουσαμε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας για αυτην την επιθεση..ολα καλα ομως...δεχομαστε τα παντα..χαλαρωσε και μεινε στη κουβεντουλα μας...:))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. To klima san na varyne ligo...
    niwthw san na vriskomai se diadilwtkh poreia etoimh me panw shkvmena...pame gia synthimata...idees?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Mandy...thn idia sokolata proteimame...giam giam!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ας μην το αφήσουμε να βαρύνει Νατάσα δεν υπάρχει λόγος. Εγώ Mandy δεν λέω όχι σε μια Ιον αμυγδάλου ή ένα ferrero rocher μιας κι εγώ δεν είμαι φαν της lacta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Τέλεια!!! Ολες οι Lacta για πάρτη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Όταν θα γεμίσετε σπυράκια θα σας πω εγώ !! Λυσσάρες με τις σοκολάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:10

    Κοριτσια αν δεν ειναι γαλακτος...δεν καταλαβαινεις τη γευση τηςςςςςςςςςς!!!!!ΨΗΦΙΖΩ ΓΑΛΑΚΤΟς..Η ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ..πρωτη σου αγαπη και παντοτινη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Mandy...sou leipei mia giati thn exw dipla mou auth th stigmh...mias kai o kalos mou douleuei shmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:11

    Εχουμε τα make up ξεχαστηκες Γιωργο???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Μπα μπα... Βγάλατε την προσώπικότητα σας κορίτσια. Μπράβο! Πολύ χαίρομαι. Αυτό να κάνετε και δίχως να υπάρχει κάποιος σαν εμένα να σας προκαλεί. Δεν είμαι κατά του χιούμορ. Δεν είμαι εναντίον σας. Μου αρέσουν μερικά από όσα λέτε. Με βοηθούν να σας καταλάβω και να σας αγαπήσω περισσότερο. Απλά να μεταξύ του χαβαλέ να λέμε και σοβαρές αλήθειες. Ισως ήταν άδικος ο χειρισμός μου αλλά τα καταφέρατε μια χαρά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Μεταμεσονύχτια υπογλυκαιμία... Δύσκολα τα πράγματα!
    George και πάλι η απάντηση είναι μία : concealer! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ε καλά βρε Γιώργο δεν είμαστε και με μια σοκολάτα στο χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Maria kalh h galaktos alla kai h gemish kanei th diafora... ;)
    Ti na kanoume Giwrgo stis sokolates to rixame...auto einai kalo apo to na psaxnoume na vroume zwntana ypokatastata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. "Jey είπε...

    Ε καλά βρε Γιώργο δεν είμαστε και με μια σοκολάτα στο χέρι..." -ΣΥΝΗΘΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αν τα εννοείς αυτά που λες Χρήστο μπράβο και σε σένα... Απλά μην κρίνεις τόσο επιπόλαια και γρήγορα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Σας ευχαριστώ που ρίξατε τόνους. Και τον χρήστο που πίστευα πως το μηνυμα του αυτό θα ήταν πραγματικά επιθετικό.

    Χρήστο, δεν είναι πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες οι γυναίκες εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. natasa iparxei omos ena 8ema.....i sokolata 8a se paxinei kai meta an allakseis gnomi kai 8es na vreis zontana ipokatastata 8 aeinai diskolo..kai 8 asinexiseis me tis sokolates....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Toulaxiston axizei Xrhsto na sou anagnwrisoume oti paradexthkes oti hsoun adikos...kai kataferes na mas kaneis na apokalypsoume tis hlikies mas...yparxei kai sovarothta se auto to blog...kai epipedo..mou arkei pou to katalaves!!!
    Wellcome loipon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. χαχαχαχαχα! xristofore μόλις γκρέμισες τον κόσμο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Tropos tou legein vre Xristofore...siga mhn eimaste kai me mia sokolata sto xeri...oles mas antistekomaste stous peirasmous mprosta sthn emfanish mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Pan metron ariston...allwste oi kopeles anaferonte se faseis pou gia ton a i b logo einai duskolo na exeis real apolausi k sumvivazesai me mia eikoniki...

    (mia koutalia merenda kanei eksisou kali douleia me tis proanaferthises sokolates :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Νατασάκι εμείς ανησυχούμε κυρίως για την εμφάνιση μας, αχ αχ men's world...
    σωστή η Νανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:26

    Αν ολο αυτο το σχολιασμο τον εκανες Χρηστο για να δεις το κατα ποσο διαθετουμε προσωπικοτητες....και αν πρεπει να ανηκουμε εδω και να δωσεις τα συγχαρητηρια σου στο Γιωργο Βενιο που εχει τοσο εξυπνες συνομιλιτριες στο υπεροχο blog του..τοτε χαλαλι..lol
    Καλως ηρθες και παλι λοιπον...:)
    Natassa..δεν μ'αρεσει η γεμιση...χυνεται..οταν την εχω στο στομα μου και την δαγκωνω...
    Χριστοφορε....εσεις μας αναγκαζετε...γιατι προτιματε τα προαναφερθεισα κεφτεδακια lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Εντάξει, δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να μας βλέπει ο περιπτεράς να στρίβουμε τη γωνία και να μας πετάει σοκολάτες...
    Και τι πειράζει να τα έχεις και τα δύο ταυτόχρονα; Θεωρείται απιστία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:27

    ηηηηηηηηηηηηηη τι εγραψαααααααααα??????
    τα προαναφερθεντα κεφτεδακια ηθελα να πω..συγχωρεστε με..τρωω...σοκολατα..βεβαια..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ma den ftaime emeis...ereunes episthmonika apodedeigmenes lene...pws otan trws sokolata leitourgei ekeino to kyttaro tou egkefalou sou pou leitourgei otan filiesai me kapoion...na pame kontra sthn episthmh? POTE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Εγώ νομίζω πως ο Χρήστος είχε τον εξυπνότερο τρόπο να σας κάνει να πείτε ηλικιές!!!

    συγχαρητηρια Χρηστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Pes ta George pes ta, kairos na stamathsei h diktatoria tou sex pou exei ws thumata emas tous antres! Emeis kourazomaste perissotero (logw energhtikoterou rolou, sorry polu energhtikoterou rolou, pou apaitei trikefalous, dikefalous kai olous tous mues se egrhgorsh, akom akai ton allo ekei katw hah).
    Kai sa na mhn eftane auto meta exoume kai thn kourash tou upnou, enw den to apolamvanoume kai osos oi gynaikes (sygkrish andrikou kai gynaikeiou orgasmou den tithetai, nikame mono sto oti erxetai panta kai kathe fora heheh :P). Me liga logia perissotero ''kostizei'' para apodidei ''kerdos'' gia mas kai etsi shmera prokeitai perissotero gia gynaikeia propaganda gia thn exanlhsh kai exasthenish tou andrikou eidous , me skopo thn kyriarxia sth maxh twn fylwn! Epomenws: Andres sdtamathste TWRA to sex...kai dwste mou ta thlefwna tous, afou pleon tha sa einai axreiasta...aaaaaaahahahha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Maria exeis skeftei pote na pipiliseis to kommati?Diplh apolaush...ekrhxh apolaushs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Δηλαδή Satyroutina κατεβαίνετε σε απεργία;;;
    Κορίτσια τη βάψαμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. satyroutina Ευχαριστώ που έγινες στήριγμα!!

    Το εκτιμώ.....

    ( έμα κόντευα να σκάσω! Ο Χρήστος που πήγε???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. satyroutina sou vgazw to kapelo...diplwmatikotatos o logos sou...kai kathe themito h athemito meso apodekto...xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Μαρια Βαλσαμη16 Νοεμβρίου, 2009 03:35

    Νατασσα...ναi...παντα αυτο κανω πρωτα...ακριβως για αυτο θελω να ειναι γαλακτος..;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Και θ' αντεξετε χωρίς σεξ satyroutina;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μαρια Βαλσαμη Χρήστος που σου χρειάζεται!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή